Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
mise en place

netacno

Post by mise en place »

To nije tacno,nisi u pravu.Omare ,mozda ni jedan od nas ne moze da dokuci tvoju situaciju,i niko od nas nije mozda prezivio to sto i ti..i nemoze mozda niko da te shvati...vjerovatno ti je teshko u nedogled.

Nisi ti nikome pokvario dan a sto se tice borbe za apstinenciju,svako je vodi na svoj nacin ili ...nije nitno.
Josh jednom te molim..NE TAKVA SMRT,NE SAMOUBISTVO..
mise en place

omco

Post by mise en place »

daj napishi nesto covjece,molim te..tipkaj..bilo shta
mrvica

Omareeeee!!!!

Post by mrvica »

Omareeee!!!! nemoj bolan Omare radit' gluposti, pa pametniji si Ti od toga, covjece. nemoj padat' u ocaj, molim Te. nemoj ucinit' to sto si naumio! nemoj! vrati se ovamo da pricamo!

volimo Te Omare, brinemo se.... javi se! pricaj s nama...
mise en place

Sarajevo

Post by mise en place »

hey,volio bi da znam da li ima neki Sarajlija na programu"crni vrh" da mozda zna da li se Omar juros pojavio na "substituciji",svaka informaija.....coll
mise
styx

Post by styx »

Omare, ne pricam vise s tobom!!! Razocarao si me. Cuj, ti nas maltretirao, ma daj bolan. Ako si nas ti maltretirao, ko je onda bio zanimljiv od nas.
Tuzan sam pravo, nisam znao da ce ovako ispasti, majke mi. Neka ti je sa srecom sta god ucinio. Mi smo ovdje svi ZA TEBE!!!
sunrise

Post by sunrise »

Dragi Omare!!!!

Ako si odlucio srediti se, sredi se, Bote moj, nije smak svijeta...Ali, probaj na nos...I neka to bude samo danas i aus...Sutra po starome terapija i to je to.Nemoj se osudjivati ni ubijati u pojam sto si uzeo nesto jer nije nije nerijesivo, i nije tako tragicno a ti sebe tako volis muciti, kriviti, osudjivati, ubijati u pojam....koje fucking ubijanje...zbog koga cega...kome ti dosadjujes?....Jel ti vidis koliko TEBE ljudi ovdje vole.Jel ti vidis koliko podrske imas? Jel vidis koliko te svi savjetuju, suosjecaju se sa tobom, brinu se zbog tebe? A to je sve od srca i iskreno.Da nekome dosadjujes nitko ti ne bi odgovorio i aus.
Nije sve crno-bijelo, kao sto ti predstavljas stvari i zivot.

A taj kao zajebani igrac je jedan od mnogih.Mozda je jak. Ali da jeste ne bi se on sada nakon 3 godine sjetio nekog Omara i nekog fucking duga od 1000 km...kontas? svi oni koji su u igri znaju kako ide i kako lova dolazi lako i mnogo ali se i pusi. To je zakon igre.
Koje fucking postovanje? Nije postovanje dragi Omare nego mu zafalilo love pa se sjetio tebe kao postenog kakav jesi i proba srecu. Da je on tako jak tih 1000km ga ne bi ni ogreblo po ruci.
Meni su ljudi ostali kratki para i para ali znam da je to rizik igre i ne pada mi na pamet traziti nazad jer ih necu vidjeti i nema ni smisla.Razumijes. Njemu fali kinta i to je to.
A ti jos samo postani opet njegova musterija pa je on dobio jack pot.I lovu nazad i opet stalni izvor prihoda.Zato ti kazem sredi se danas i aus. Sutra ne razbijaj glavu time sto si se sredio. Lovu ako mozes vrati po malo i on ce biti presretan.
Problem rijesen...
ok?
Nemoj biti tako strog prema sebi molim te jer si jako divan muskarac i ima jos jako, jako puno lijepoga sto ceka na tebe.To obicno biva kad najmanje ocekujes i kad se ne nadas tome...Znaci sanse su ti dobre...
Pusa borac
Fanatik

Post by Fanatik »

Evo mene, sinoć kad sam htio uzeti hors skontao sam da bi samo vise i vise sjebo stvar.ALI VIDITE SAD OVO MOLIM VAS.Pitajte RAMONU za moju adresu gdje ja spavam,a zasto ???.preksinoć sam legao ,mada nisam spavao gledao sam film iiiii odjedanput PPPPRRRAAAASSSSSSSSSSS,jaka eksplozijaaaa.STYX ,žao mi je što si ljut, ja na tebe pogotovo u ovakvoj dsutuaciji ne bi bio ljut.KO GOD OD VAS IMA NOVINE "DNEVNI AVAZ" ILI BILO KOJE, vidjece Muhameda Hadžijahića br 54 ,eksplodirala je bomba. Ja vama ne mogu da objasnim, vi meni kao da ne vjerujete, kao da ja lažem. Evo na ovom forumu sam 2 godine haman ,neka mi neko kaze da li je Omar ikome ruzno nesto rekao, neka kaze molim vas. Nije mi jednostavno, otac mi je b0olestan, neki ljudi koji su mi bili drugovi ,razbjezali su se kao zečevi. Ja pretpostavljam da je ovo neko namjestio meni i to namjerno.Poslusao sam nekoga (sad se ne mogu sjetiti) da odem do jega i da razgovaram. Jutros sam se digao i zaputio, cekao sam ga 1 i pol sat i na kraju je dosao, naravno sa smiješkom.
Ehhh jesil to donio MONETE , ja mu kazem molim te ..... dosao sam samo da ti nesto kazem ( ne spominjem bombu i to) ,takva i takva je situacija, ja te pare nemam,JA SAM IZ ŠEHIDSKE PORODICE, MAMA MI JE DOBILA LJILJANA I BLA,BLA,BLA. Kaze on meni, i sta si time htio reci. Pa htio sam reci kad bi moglo da bar u ratama otplatim taj dug.Ljudii, moji drugovi, braco i sestre.Ja sam ovde kriv, ja sam robu uzeo i opalio čovjeka po ušima, ja sam ispo šupak nad šupcima.Ali sta cu sad, nen mogu iz ove kože.
Kaze meni on ovako, slusaj pošto ti je mati poginula i pošto si sam, donijet ces mi 500km i to u rate 250 po 250km.
Uhhhh, koliko-toliko i to je dobro ali opet je to puno ljudi ,puno je zato sto ja još nemam posla, tata mi je bolestan i ne znam kako cu to izvesti.
Mise,Shonetu, STYX-u,pa Mrvici, Sunčici, Ramoni,Maju svima,svima ,svima puno hvala. Iskreno NISAM UZEO HEROIN ALI JESAM UZEO SPEED.Da ja sam se zakleo majkom mrtvom da nikada vise necu lagati pa sto god da bude.Ljudi nisam jeo 2 dana, nasekiran sam ,taman čovjek misli da je krenuo normalno da zivi kad pafffffffffffff eto.
PUNO VAS VOLIM I DRAGO MI JE STO VAS IMAM ZA DRUGOVE, JAKO SAM PONOSAN.
Imam rok 20 dana, prvih 10 dana 250 a drugih 10 dana 250 ostalih.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
styx

Post by styx »

Drago mi je da je ispalo tako. Moglo je i bolje, ali eto. I to je dobro. Ne znam kako da ti pomognem, da imam vise para ja bih ti poslao, ali i ja imam dugova. Neka ti stari pokusa dignuti kredit. Kako je on, sta mu je? Trazi od brata, dace ti sigurno.
Sta ti kontas, zbog cega je roknula bomba? Pisi...
mise en place

omco

Post by mise en place »

Buraz ,ma sve super nek si ti nama ziv i zdrav a problemi su tu da se rjeshavaju...bice sve u redu nego daj sad magarac jedan,pristavi jednu kafu da neskrecemo sa teme

pametno si uradio ,jebesh speed

mise
Fanatik

Post by Fanatik »

STYX, izgleda još me ne znas.Da ti imaš sada na računu 200.000 hiljada i da mi kazes ne brini ja cu ti poslati , ja bi se naljutio na tebe i nikada ne bi pričali.DRUGARSTVO SE NE STIČE PARAMA, i to svima na forumu neka bude jasno, DA MI NIKO,ALI NIKO NIJE PONUDIO PARE!!!!!.
Vi ste moji drugovi koje volim, a ne iskorištavam.Vi ste dio moje porodice, svi vi ujutro imate u kuči da pijete kafu sa nekim, ja NEMAM.Ja pristavim i pijem kafu sa vama, jer u ovoj mojoj kuči sam sam samcat, s kim da pričam sa zidovima.Ehh zatoste vi moja porodica, moje sve.
Ne znam STYX, ne znam za bombu ,samo znam i kad bolje pogledas naslovnu stranu, taj ulaz je moj ulaz, a prvi balkon je moj balkon.
Eto ,ako ne vjerujes ,ja cu ti platiti put i sve i imaces gdje spavati ,sve cu ti pokazati. Nisam se prepao jer sam zivim, ali mi je zao dijece i starijih ljudi.A taj majmun, je stvarno zajebana faca u gradu.I POJMA NEMAM KAKO SAM UOPŠTE DOŠAO U KONTAKT SA NJIM, ja sam kriv i moje drogirane ,znas.Ja sam konto, radicu s tim, imacu paraaaa, imacu za sebe šmrking tu du haznfefer, imacu auto. Jojjjjj kako sam jaaa gluuupppppp.Ali eto, kad mi je umro najbolji drug od OWERA i kad sam zavrsio u bolnici 2 puta ,polako sam počeo da slušam starije narkomane i oni su me naučili dosta stvari.Drug moj STYX, izgleda da cu morati prodati kompjuter,nema druge. :cry: :cry: :cry:
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Locked