Fenix
Moderator: sanela
Re: Fenix
Idi u Reto, idi u Reto, idi u Reto...
Bojanol,
Nisam, ali nisam htela stvarno nista lose, samo mislim da TREBA da procitas svacije misljenje i doneses odluku SAM!!!
Idi gde hoces.... samo odluci se ZA i PROTIV
Meni su govorili idi u AA, idi u AA, idi u AA,.....................odoh u AA, sta ces.
SUPER SAM
Ljubi te Bakuta
Nisam, ali nisam htela stvarno nista lose, samo mislim da TREBA da procitas svacije misljenje i doneses odluku SAM!!!
Idi gde hoces.... samo odluci se ZA i PROTIV
Meni su govorili idi u AA, idi u AA, idi u AA,.....................odoh u AA, sta ces.
SUPER SAM
Ljubi te Bakuta
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
bojane,vo ja ti necu reci idi u reto-ali samo mi odgovori na pitanje:'jesi li zadovoljan sa samim sobom,ono uvece kad legnes..i kad ti sve proleti ispred ociju-jesi li ponosan na sebe?'
mislis li da ce cuganje proci samo od sebe,zar ti nije muka od toga sto si opet od necega zavistan?
evo ja nisam bila u retu,ali znas kakva je moja borba bila...
mislis li da ce cuganje proci samo od sebe,zar ti nije muka od toga sto si opet od necega zavistan?
evo ja nisam bila u retu,ali znas kakva je moja borba bila...
PER ASPERA AD ASTRA...
O ljudi, ja ne znam kako vi zamishljate sad mene, kao ispovracanog kretena koji bleji ceo dan u monitor i kao nesto radi. Kad kazem pijem, ne kazem da se ozderavam, ili bar veoma retko. Popijem pivo dva, evo juce nisam ni jedno. I sta, kakav crni Reto centar?
Zato sam i rekao da mozda ponekad i prenaglashavam svoj problem, jer u sushtini zelim da ostavim i to iza sebe, kao i heroin. Koji bre crni Reto centar, pa imaju oni pametnija posla nego da se zajebavaju sa mnom.
Zato sam i rekao da mozda ponekad i prenaglashavam svoj problem, jer u sushtini zelim da ostavim i to iza sebe, kao i heroin. Koji bre crni Reto centar, pa imaju oni pametnija posla nego da se zajebavaju sa mnom.
nama je samo bitno da se ti dobro osječaš a kako vidim nisi baš prezadovoljan i zato čini bilo šta,samo promjeni nešto...niko te ne drži za alhosa i nekog ovisnika niti te niko ne osuđuje ali meni je lično žao što nisi baš ispunjen i sretan ....i samo da znaš da nisam zaboravila tvoje po malo bahate postove gdje pišeš kako duvaš i kako te ko fol boli briga......sad više očito nije tako i to je dobar pokazatelj,samo ti vidi dobro kako ćeš i šta ćeš sa sobom...dosta si napravio do sad,nemoj stati ili nedaj bože ići u nazad.
...jedan period bez postova MOLIM...želim sama sebi nešto objasniti...ljubim vas...
WHO DARES,WINS