Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

bojanol

Re: Fenix

Post by bojanol »

Idi u Reto, idi u Reto, idi u Reto...
Modesty

Post by Modesty »

IDI BILO GDJE,ČINI BILO ŠTO...SAMO NE STAGNIRAJ I NE PREPUŠTAJ SE.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Bojanol,
Nisam, ali nisam htela stvarno nista lose, samo mislim da TREBA da procitas svacije misljenje i doneses odluku SAM!!!
Idi gde hoces.... samo odluci se ZA i PROTIV
Meni su govorili idi u AA, idi u AA, idi u AA,.....................odoh u AA, sta ces.
SUPER SAM
Ljubi te Bakuta
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
rajouno

Post by rajouno »

bojane,vo ja ti necu reci idi u reto-ali samo mi odgovori na pitanje:'jesi li zadovoljan sa samim sobom,ono uvece kad legnes..i kad ti sve proleti ispred ociju-jesi li ponosan na sebe?'
mislis li da ce cuganje proci samo od sebe,zar ti nije muka od toga sto si opet od necega zavistan?
evo ja nisam bila u retu,ali znas kakva je moja borba bila...
PER ASPERA AD ASTRA...
bojanol

Post by bojanol »

O ljudi, ja ne znam kako vi zamishljate sad mene, kao ispovracanog kretena koji bleji ceo dan u monitor i kao nesto radi. Kad kazem pijem, ne kazem da se ozderavam, ili bar veoma retko. Popijem pivo dva, evo juce nisam ni jedno. I sta, kakav crni Reto centar?
Zato sam i rekao da mozda ponekad i prenaglashavam svoj problem, jer u sushtini zelim da ostavim i to iza sebe, kao i heroin. Koji bre crni Reto centar, pa imaju oni pametnija posla nego da se zajebavaju sa mnom.
rajouno

Post by rajouno »

oki,ali cim ti i to pivo-dva smeta znaci da si svjestan da ipak imas neki problem,i da se ne miris sa tim...to mi je dovoljno.pozz
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

nama je samo bitno da se ti dobro osječaš a kako vidim nisi baš prezadovoljan i zato čini bilo šta,samo promjeni nešto...niko te ne drži za alhosa i nekog ovisnika niti te niko ne osuđuje ali meni je lično žao što nisi baš ispunjen i sretan ....i samo da znaš da nisam zaboravila tvoje po malo bahate postove gdje pišeš kako duvaš i kako te ko fol boli briga......sad više očito nije tako i to je dobar pokazatelj,samo ti vidi dobro kako ćeš i šta ćeš sa sobom...dosta si napravio do sad,nemoj stati ili nedaj bože ići u nazad.
nadin

Post by nadin »

...jedan period bez postova MOLIM...želim sama sebi nešto objasniti...ljubim vas...
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

Vrati nam se i istresi sve iz sebe...nisi ni prva ni poslednja.....ali ne kao prošli put,piše šta je a ne šta bi ti željela da bude..........čekam te ,pazi na sebe malena.
YugoStar

Post by YugoStar »

Ovo mi nemirise na dobro... :?:
Post Reply