Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!
Moderator: sanela
Omare, vidis da smo digli frku, bar nam se javi. Jesi li ok? Hajde, oraspolozi nas. Razmisli dobro sta ces uraditi, neka i prenoci ako treba. Ipak trebas do kraja mjeseca to ispostovati. Nece te valjda ubiti zbog 1 000 km. Mozes ti njemu dati samo sto mu dugujes, kao sto ti kazu da kazes da ti je kriza u kuci i bla bla. Hajde, rijesi to, pa se cujemo na kafici. Ako ti ja mogu pomoci - reci. Sve sto mogu uraditi, uraditi cu. Nisi sam, vidi nas, svi smo uz tebe!!! Cuvaj se!!!
sve sto mogu reci je poslusaj Vladu.... jer to se zaista ne desava svaki dan s toga bice da mu fali para ....tako da ce se zadovoljiti i s malo. On da te htio ubiti i maltretirati familiju on bi to vec uradio,.,,,,
sta ti je-pa nije film ba. ne moze to tako.... samo polako. saberi se i daj mu neke pare i cao.....
ajde sta pricas bezveze....zbogom i to ...daj majke ti!
cmok
sta ti je-pa nije film ba. ne moze to tako.... samo polako. saberi se i daj mu neke pare i cao.....
ajde sta pricas bezveze....zbogom i to ...daj majke ti!
cmok
- mise en place
jel..
jel ja to vidim "prisutni na forumu...Fanatik?
Omco ima li te..
Omco ima li te..
Tu sam ,tu sam, razmišljao sam i nema druge nego da prodam kopjuter, prodati liniju, prodati mixsetu i DvD i otplatiti dug, šta cu.Ali sad mi dolazi u 12h diler i nakon 2 i pol godine cu se srediti pa makar i po cijenu owera.Eto, vi drugovi moji znate da ja nista ne krijem vamamojim drugovima.Sredit cu se i gotovo.Koliko sam se razočarao u neke ljude , jaoooo kako mi je krivo sto su neki ljudi tako reagovali prema meni.Znaju da kad sam krao ,krao sam iz kuce.Nikad nisam od ruga ili drugarice ukro neku stvar,a mene su znali ostaviti na stanici u potkošulji u nove,bru,uzeli mi jaknu i ispalili se. Nemam druga,nemam najboljeg prijatelja, nemam nikog i SVE MI SE SKUPILO,PLACEMI SE I DOSTA MI JE SVEGA.ČAO
- mise en place
omco
Buraz ,nemogu da te odvratim od necega sto si vec zacrtao ali daj molim te procitaj ovo i razmisli dobro."rjeshices se na paar sati i to je sve"
ujutro ce ti biti josh gore i tek onda necesh znati kako dalje?
Covjece razmisli i tu kintu sto cesh puknuti za shut i to je neshto ,sto bi te mozda izcupalo (bar malo ) iz tog problema...Omco na metadonu si ..koliko cesh da "zavrshish"?koliko ti treba da se sredish..daj molim te razmisli josh jednom prije nego se "jednim shutom" bacish UNAZAD par godina..tako je to braco moj ,ali i ako se odlucish na najgore morash da budesh svjestan posljedica..nemoj brate da ih ima molim te!!!
Je si li prodao sliku i sta je bilo ,daj poslushaj ljude kojima je stalo...mislim Vlado je najbolje objasnio..zajebi sad sve principe i poshtovanje..
Mise
ujutro ce ti biti josh gore i tek onda necesh znati kako dalje?
Covjece razmisli i tu kintu sto cesh puknuti za shut i to je neshto ,sto bi te mozda izcupalo (bar malo ) iz tog problema...Omco na metadonu si ..koliko cesh da "zavrshish"?koliko ti treba da se sredish..daj molim te razmisli josh jednom prije nego se "jednim shutom" bacish UNAZAD par godina..tako je to braco moj ,ali i ako se odlucish na najgore morash da budesh svjestan posljedica..nemoj brate da ih ima molim te!!!
Je si li prodao sliku i sta je bilo ,daj poslushaj ljude kojima je stalo...mislim Vlado je najbolje objasnio..zajebi sad sve principe i poshtovanje..
Mise
Miše, nisam prodao sliku ali sam posudio od rodice Amele 150km, nazvao sam lika i evo čekam ga upravo sad.Mise,Vlado,Ramona,Majo svi ostali.Znam da mi zelite sve dobro,ali nikako necete i ja se ubijem pišuci sta me muci i kakav osjecaj imam.Shvatitite ,ja znam da ovo ispada kao samo jedan od izgovora da uzmem hors,ali nije tako.Ja necu Miše da ga uzmem da mi bude dobro.JA ŽELIM DA UZMEM 2 GRAMA I DA ZASPIM I DA SE VISE NIKAD NE DIGNEM.Ž
VOLIM VAS SVE
VOLIM VAS SVE
- mise en place
omco
neznam kako da te izbijem iz tog crnjaka ali ja cu opet probati pa na kraju cu ti i reci i neshto ruzno koliko me sikirash..pa ti nisi normalan,no dobro to vec znamo ali zar ti nije stalo bar malo..pojavio se neki aaaajjjjj i ti sad hocesh da se ubijesh,pa nije to tako ,ne mmoze tako,to nije korektno ....izvini ali rekao si da cesh se naci sa svojom majkom ida ti je svejedno,ovaj ili onaj svjet,pa ti mislish da bi tvoja pokojna majka to prihvatila kao"nishta" da joj se sin ubio drogom...nevjerujem Omco napravio bi sranje i na ovom i na onom svjetu.A duhovi su svuda oko nas i sve vide,ako se iscupash svi ce biti ponosni na tebe..
razmisli
mise
razmisli
mise
Da vas ja ne bi sjebavao jer ima ljudi koji se trude da ostvare apstinenciju i da svoju bolest eliminise.Ja im dajem primjer slabosti i pravog pederluka.
LJUDI IZVINI TE NA SVEMO, IZVINITE STO SAM VAM DAN POKVARIO, IZVINITE STO SAM VAS NERVIRAO I SVE OSTALO.Ž
NIKAD ZA NIKAD JA VAS VISE NECU MALTRETIRATI,ZOBOGOM.
LJUDI IZVINI TE NA SVEMO, IZVINITE STO SAM VAM DAN POKVARIO, IZVINITE STO SAM VAS NERVIRAO I SVE OSTALO.Ž
NIKAD ZA NIKAD JA VAS VISE NECU MALTRETIRATI,ZOBOGOM.
- Igla.U.Plastu.Sijena