Piramide i ostali"fenomeni"

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Polemike su velike i zakuhalo se pravo.Doticna direktorica Zemaljskog Muzeja tvrdi da se ne radi o piramidi na brdu VISOČICA.Naime, godpođa tvrdi da se radi o marketinškom triku , jer ne postoji nikakva piramida vec da je to srednjovijekovni grad Visoko i da je to utvrđenje Bosanskog kralja Kotromanjća.Sad postoje dvije verzije, da je to ipak tvrđava kralja Kotromanjića i da je to piramida koja je zaboravljena u vremenu.
I STA VI MISLITE ,STA JE LOGICNO DA TO BUDE????
mise en place

piramide

Post by mise en place »

o.k. sad malo o drugom nacinu"alternativne piramide"ovako radi:
Ulpatite svi na ovaj ziro po deset eura.
Vlasnik racuna Mise en place 4533780154 -00 pa se onda potrudite da nadjete ,svako po jos tri osobe koje cu uplatiti kintu na isti racun i to je vec onako ,dobar temelj za jednu malu piramidu i "pustite crva" da svako od te trojice nadje jos po troje Sto brze to bolje ...jer vremena se nema puno Dok ostali traze uvjek po troje,i troje itd. Mise nestaje misteriozno a vi se trudite da stignete do vrha ..eto tako malo..nego necu ja zajebat Titami d .
Igla.U.Plastu.Sijena

Post by Igla.U.Plastu.Sijena »

mene interesuje :

Zašto igle koje upotrebljavaju za eutanaziju moraju biti sterilne?
vraćam se odmah!
mise en place

glai

Post by mise en place »

ZATO STO TAKO MEDICINSKA ETIKA NALAZE,sta se cika doktor slucajno bocne na glui ali to je poznato jos od prije piramida dok su se furali bambusovim stapovima ravno u srce.......d.
M4j4

Post by M4j4 »

teorija reinkarnacije mi je veoma interesantna. budisti vjeruju da se covjek stalno iznova reinkarnise u svrhu rjesavanja problema. samo se prosvjetljenjem zaustavlja taj ciklus u kojem se covjek stalno vraca u vidu reinkarnacije da bi ispravio svoje greske. i mi cemo se, mise, vracati i vracati, jer je to nasa karma, sve dok se za svagda ne rijesimo svoje ovisnosti i pronadjemo mir u sebi samima, ljubav i srecu i dostignemo prosvjetljenje.
Samo da dodam da prosvetljenje predstavlja nistavilo;krajnji cilj tog prosvetljenja je prestati da postojis.Nirvana-nistavilo. Ovo se dosta kosi sa svim ostalim religijama.I druge religije koje podrzavaju reinkarnaciju smatraju da je nirvana losa,da nije cilj izbeci postojanje. Previse diskutabilno sad za ovde...
Image
M4j4

Post by M4j4 »

Igla.U.Plastu.Sijena wrote:mene interesuje :

Zašto igle koje upotrebljavaju za eutanaziju moraju biti sterilne?
Ajde ti kao doktor izvrsi eutanaziju na meni sa nesterilnom mojom iglom na kojoj je HCV pa se slucajno ja dosetim u poslednjem momentu da i tebe malo bocnem,cisto da me zapamtis..... :-D
Image
M4j4

Post by M4j4 »

postoje 4 uvjeta koja se moraju ispuniti da bi se fizicki uocila etericka aura koju si spomenula: promatrac mora biti u tzv, alfa/theta stanju, srcana cakra mora biti otvorena, prostorija mora biti zamracena i covjek koji se posmatra treba da stoji pred tamnom pozadinom. ako te zanimaju detalji, samo reci i ja cu dalje nastaviti o tome da pisem. mogu ti cak, kao i svima koje to moze zainteresovati, reci kako je mozes uociti oko svojih vlastitih ruku.
ajde ,ajde mene to zanima,pisi :!:
Image
Ramona

Post by Ramona »

home made mescala
Ja bi prije home made meskalina :-D heheh
A liiipih sliiiiija o' piramidaaa ajme supeeer ... blago ti se jooj
Nego - evo - vidila ja da je tema o fenomenima pa sam se, kao takav, i ja došla prijavit, ejehehe jupi du jupiduu :lol:
palefaced

Post by palefaced »

a jebi ga,,, ti bi kruha preko pogace... pravi si onaj nezajazljivi narkoman. :D
dobar je i meskal... ne znam jesi li ikada pila pravi, domaci, ali i od toga lijepo utripujes. onako blago... slicno kao od absinta ali jace i bolje... pogotovo kad sazvakoljis onoga crvica.
btw crv... meni sister donijela kada je bila u arizoni nekakav lolipop sa okusom tekile i crvom u njemu. :D
i am what i am and what will be will be
Igla.U.Plastu.Sijena

Re: glai

Post by Igla.U.Plastu.Sijena »

mise en place wrote:ZATO STO TAKO MEDICINSKA ETIKA NALAZE,sta se cika doktor slucajno bocne na glui ali to je poznato jos od prije piramida dok su se furali bambusovim stapovima ravno u srce.......d.
hm...hajde dobro.

Interesuje me još jedan fenomen :

Kad Gargamel zadavi štrumpfa, kakvu boju on tad poprimi?
vraćam se odmah!
Locked