totalno iskreno......

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: totalno iskreno......

Post by Baba Naca »

hAppY people zalOma wrote:..trenutno sam u maloj krizi jer sam odlucio da je dosta...ovo mi je prvi dan....resio sam i ovaj put ima da ispostujem sebe prvenstveno i da istrajem,
BRAVO Zaloma, majstore!!!
DANAS izdrzi, pa polagano - dan po dan!
Vazna je ZELJA da se resis bede.
hAppY people zalOma wrote:skoro da se skidam na suvo..
Veruj mi da je MOGUCE skroz na suvo,
ako sam unapred stavila u glavu informaciju da "moram" imati SUB bla bla bla iliti bilo sta, kad mi bude "lose", onda cu ga i uzeti.
Pa kad sam uzela sub danas, aj i sutra cu i polako cu preci na sub bla bla ...
Ako podjem od toga da mi ne treba nista i da cu izdrzati tih par najtezih dana bez ista, nece mi ni trebati nista.
Drz se Zaloma
:supz: Bakuta!!!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
hAppY people zalOma

Post by hAppY people zalOma »

hvala na podrsci bakice...vidjamo se u utorak...pufffffaaaaaa ;-)
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ooooo Zalomaaaaa,
sta ima novo kod tebe?
Kako si?
Iskren pozdrav od Babe,
aj dolazi ovamo i pisi..... :wink:
hAppY people zalOma

..nikako da krenem tu ispovest da pisem..da je ispljunem deo po deo...grrrrrrr mrzi me
al valjda cu se nakaniti uskoropozdrav ljudi
Vuk

Post by Vuk »

Evo i ja da te pozdravim (i ovim putem) bani u Makedonsku kad god, bio, video, skapirao valjda da ne ujedamo... samo hocemo da te.... :lol: napravimo boljim!
Moon child
hAppY people zalOma

e tebrex...sha ima???ocu bre,naravno da cu dolaziti bar 2 puta nedeljno...prija,jako prija i koristi.......
uliva snagu i volju kad vidim tolike ljude tako duuuuuuugo ciste i zdrave i vesele.....
hocu i ja samo nikako da krenem...
eto od kad sam dosao na prvi NA sastanak pre sta ja znam pa oma 3,4 nedelje 3 puta sam bio str8 po 2,3 dana i onda userem sve...
mada mislim da sam sve blize i blize KONACNOJ odluci da zivim zivot bez droga, i to bez svih drozzzaaaaa..znaci samo pivce za zivce,to ne moz da skodi...dobro ne bas bez svih,ocu bre da se drogiram s ljubav bre s LJUBAAAVVVVVVV...imam i te kakvih uslova za to,devojku koja me obozava,koja mucjo vredi i sto je najbitnije puna je droge za mene,xexe tj puna prepuna je ljubavi za mene al ja jedem da ne kazem sta i pusim rac tj hors jebeni...koj mi totalno otupljuje cula..to sam tek skoro izvalio,posto kao sto znate i da nisam nesto preterano dugo u hors prici(oko 2god)...ma k.......tesim se de nisam dugo,kao 2 god nije dugo,xexeeee.predugo je,predugo.......
ocu da kazem kako tek od skora izvaljujem koliko ustvari pdo ubija cula,koliko bolje osecam devojku kada sam str8..jace i bolje,senzualnije osecam svaki poljubac svaki dodir.....lepse je ,mnooogo lepse..sexije je :twisted: .....
nego bre i uplatio sam teretanu s namerom da lagano krenem drugi,treci dan nakon skidanja......ali jbga...stignem do tog treceg dana apstinencije i pokleknem........
Bice bolje,bice...pogotovo kad vidim VAS,tako zdrave i lepe,ponosne........stvarno ulivate snagu i nadu......
VIDIMO SE SUTRA mozda povedem i devojku da i nju malo uputimo u moje lecenje,kazem da hoce da pomogne ali trebaju joj upustva p[posto je daleko izvan tog nazalost NASEG odvratnog depresivnog sveta........
Pozdrav drugovi i drugarice......
Brace i sestre....xexe
Sapatnici moji.......
Stvrno mislim da je sajt vrhunski i da moze coveku mnooogo da pomogne ali naravno trebamo prvo sami sebi da pomognemo a sajt nam dodje kao neki beckup.....ma vrhhhhhhhh......
sve vas :D
:arrow: :twisted: :!: :?:
Vuk

Post by Vuk »

Drago mi je da si se javio i da se borish...
Imaj na umu da kad se skinesh imacesh ceo zivot da radish shta hocesh a ne shta morash tako da ne morash juriti sa planovima...teretana, devojka...sve ce doci, samo polako...
...inache sutra je otvoreni sastanak i slobodno povedi i devojku ajko zeli...
Pozdrav lave!
Moon child
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Weliki pozdraw tebi.. Chuwaj se!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Xey, Zaloma,
Sjajno da si bar "razmisljao" o NA.
Neki dan me je neko pitao:
Secas li se mog prvog sastanka kada sam dosao?

Nemam pojma, kazem ja, ali se zato odlicno secam SVOG prvog sastanka.
Polusvesna, dezorjentisana, sa predrasudama, bla bla
Mislila sam u sebi "Lako je njima svima, oni su trezni i cisti, pa mi samo seru nesto".
Kao da je bilo juce.

DANAS znam da je svaciji prvi dan bio skoro isti.
Moja zelja da postanem isto sto i "oni" je iz dana u dan jacala
i svest o mojoj bolesti se polako menjala.
JEDINO TAKO STO SAM NASLA SNAGE DA PONESEM TELO NA SASTANAK.

Ljubi babac, aj pa se gledamo danas, a? :wink:
hAppY people zalOma

da bakice vidjamo se danas ali sa malim zakasnjenjem,dolazim do pola 8,8..imam neke obaveze moram da pomognem devojcio nesto pa dolazim i sa njom ako ona bude mogla...u svakom slucaju vidimo se...
i upravu si za zapazanja sa sastanka,i ja mislim da je svaciji prvi bio manje vise isti...
mada ja nisam ni pomisljao kako seru str8teri..vec nekako mi ulivaju nadu..i znam da se dan konacne apstinencije blizi
Post Reply