e tebrex...sha ima???ocu bre,naravno da cu dolaziti bar 2 puta nedeljno...prija,jako prija i koristi.......
uliva snagu i volju kad vidim tolike ljude tako duuuuuuugo ciste i zdrave i vesele.....
hocu i ja samo nikako da krenem...
eto od kad sam dosao na prvi NA sastanak pre sta ja znam pa oma 3,4 nedelje 3 puta sam bio str8 po 2,3 dana i onda userem sve...
mada mislim da sam sve blize i blize KONACNOJ odluci da zivim zivot bez droga, i to bez svih drozzzaaaaa..znaci samo pivce za zivce,to ne moz da skodi...dobro ne bas bez svih,ocu bre da se drogiram s ljubav bre s LJUBAAAVVVVVVV...imam i te kakvih uslova za to,devojku koja me obozava,koja mucjo vredi i sto je najbitnije puna je droge za mene,xexe tj puna prepuna je ljubavi za mene al ja jedem da ne kazem sta i pusim rac tj hors jebeni...koj mi totalno otupljuje cula..to sam tek skoro izvalio,posto kao sto znate i da nisam nesto preterano dugo u hors prici(oko 2god)...ma k.......tesim se de nisam dugo,kao 2 god nije dugo,xexeeee.predugo je,predugo.......
ocu da kazem kako tek od skora izvaljujem koliko ustvari pdo ubija cula,koliko bolje osecam devojku kada sam str8..jace i bolje,senzualnije osecam svaki poljubac svaki dodir.....lepse je ,mnooogo lepse..sexije je

.....
nego bre i uplatio sam teretanu s namerom da lagano krenem drugi,treci dan nakon skidanja......ali jbga...stignem do tog treceg dana apstinencije i pokleknem........
Bice bolje,bice...pogotovo kad vidim VAS,tako zdrave i lepe,ponosne........stvarno ulivate snagu i nadu......
VIDIMO SE SUTRA mozda povedem i devojku da i nju malo uputimo u moje lecenje,kazem da hoce da pomogne ali trebaju joj upustva p[posto je daleko izvan tog nazalost NASEG odvratnog depresivnog sveta........
Pozdrav drugovi i drugarice......
Brace i sestre....xexe
Sapatnici moji.......
Stvrno mislim da je sajt vrhunski i da moze coveku mnooogo da pomogne ali naravno trebamo prvo sami sebi da pomognemo a sajt nam dodje kao neki beckup.....ma vrhhhhhhhh......
sve vas