Terapija u drugom gradu...
Moderator: sanela
Re: Terapija u drugom gradu...
A da osnujete grupu citalaca? 

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Hmmm...posto mi je jedan od hobija kupovina i citanje knjiga, to bi bila dobra ideja...hehehe....MANS0N wrote:A da osnujete grupu citalaca?

- Sagitarius
Može,može,eto Manson je dao ideju,pa da i njemu nabavimo koju knjigu,malo da čovjek proširi horizonte.Hmmm...posto mi je jedan od hobija kupovina i citanje knjiga, to bi bila dobra ideja...hehehe....
Ja predlažem,da za početak pročita "Stepski vuk" od Herman Hesse-a,pa poslije nešto od Siegmud Freud-a...
Hehehe...mislim da bi mu Hesse bio ok, ali zasto je svima prvi "Stepski vuk"!?Sagitarius wrote:Može,može,eto Manson je dao ideju,pa da i njemu nabavimo koju knjigu,malo da čovjek proširi horizonte.Hmmm...posto mi je jedan od hobija kupovina i citanje knjiga, to bi bila dobra ideja...hehehe....
Ja predlažem,da za početak pročita "Stepski vuk" od Herman Hesse-a,pa poslije nešto od Siegmud Freud-a...
Kuda bas Freud!?

- Sagitarius
Nemam pojma,meni je bio prvi,Hehehe...mislim da bi mu Hesse bio ok, ali zasto je svima prvi "Stepski vuk"!?
iako priznajem,odavno nemam,ni volje,ni koncentracije,za neko "teže" štivo.Ponekad pročitam ponešto od Ludluma ili S.Kinga,i to jako rijetko.
Ustvari,zadnje što sam pročitao je ona trilogija "Ostavljeni,Snaga Pokore i Nicolae",futuristički prikaz događaja iz Knjige Otkrivenja iz Biblije.
Volio bih kupiti "Bog nije velik",od Christopher Hitchens-a(nisam mu znao ime,sad pronašao na Google),debata o manama gotovo svih religija.
I meni je bio "Stepski vuk" prvi, a onda su dosli na red svi ostali...mislim da svatko tko cita mora proci tu "Hesse" fazu... 

Ja citam samo stripove.Alan Forda najvise.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
najbolja "biblija" ateizma je The God Delusion, Richard Dawkins, bila je na bestseller listi NYT a možeš je lako skinut s torrenta (kao i God Delusion i God Wants You Dead, isto zanimljivo). Imaš i link za Hitchensa kao audio book i Dawkinsa kao TV show. Ako slučajno ne skidaš stvari s torrenta samo reci, jako je jednostavno.Sagitarius wrote:Nemam pojma,meni je bio prvi,Hehehe...mislim da bi mu Hesse bio ok, ali zasto je svima prvi "Stepski vuk"!?
iako priznajem,odavno nemam,ni volje,ni koncentracije,za neko "teže" štivo.Ponekad pročitam ponešto od Ludluma ili S.Kinga,i to jako rijetko.
Ustvari,zadnje što sam pročitao je ona trilogija "Ostavljeni,Snaga Pokore i Nicolae",futuristički prikaz događaja iz Knjige Otkrivenja iz Biblije.
Volio bih kupiti "Bog nije velik",od Christopher Hitchens-a(nisam mu znao ime,sad pronašao na Google),debata o manama gotovo svih religija.
http://thepiratebay.org/torrent/4363558 ... -in-1_Pack
http://thepiratebay.org/torrent/3971205 ... _not_Great
http://thepiratebay.org/torrent/4442612 ... rd_Dawkins
- Sagitarius
Skidam,skidam,najviše filmove
prošli mjesec mi provider posla mail,da opterećujem liniju,pošto imam flat-rate

Hmmm...pa od kuda si ti!? I ja imam flat i skidan svasta 24 h dnevno i nemaju oni sta reci posto im to sve lijepo placas...Sagitarius wrote:Skidam,skidam,najviše filmove