Terapija u drugom gradu...

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

MANS0N

Re: Terapija u drugom gradu...

Post by MANS0N »

A da osnujete grupu citalaca? :D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
iron

Post by iron »

MANS0N wrote:A da osnujete grupu citalaca? :D
Hmmm...posto mi je jedan od hobija kupovina i citanje knjiga, to bi bila dobra ideja...hehehe.... :-D
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Hmmm...posto mi je jedan od hobija kupovina i citanje knjiga, to bi bila dobra ideja...hehehe.... :-D
Može,može,eto Manson je dao ideju,pa da i njemu nabavimo koju knjigu,malo da čovjek proširi horizonte.
Ja predlažem,da za početak pročita "Stepski vuk" od Herman Hesse-a,pa poslije nešto od Siegmud Freud-a...
iron

Post by iron »

Sagitarius wrote:
Može,može,eto Manson je dao ideju,pa da i njemu nabavimo koju knjigu,malo da čovjek proširi horizonte.
Ja predlažem,da za početak pročita "Stepski vuk" od Herman Hesse-a,pa poslije nešto od Siegmud Freud-a...
Hehehe...mislim da bi mu Hesse bio ok, ali zasto je svima prvi "Stepski vuk"!?
Kuda bas Freud!? :lol:
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Nemam pojma,meni je bio prvi,
iako priznajem,odavno nemam,ni volje,ni koncentracije,za neko "teže" štivo.Ponekad pročitam ponešto od Ludluma ili S.Kinga,i to jako rijetko.
Ustvari,zadnje što sam pročitao je ona trilogija "Ostavljeni,Snaga Pokore i Nicolae",futuristički prikaz događaja iz Knjige Otkrivenja iz Biblije.
Volio bih kupiti "Bog nije velik",od Christopher Hitchens-a(nisam mu znao ime,sad pronašao na Google),debata o manama gotovo svih religija.
iron

Post by iron »

I meni je bio "Stepski vuk" prvi, a onda su dosli na red svi ostali...mislim da svatko tko cita mora proci tu "Hesse" fazu... :D
MANS0N

Post by MANS0N »

Ja citam samo stripove.Alan Forda najvise. :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
tubalkain

Post by tubalkain »

Sagitarius wrote:
Nemam pojma,meni je bio prvi,
iako priznajem,odavno nemam,ni volje,ni koncentracije,za neko "teže" štivo.Ponekad pročitam ponešto od Ludluma ili S.Kinga,i to jako rijetko.
Ustvari,zadnje što sam pročitao je ona trilogija "Ostavljeni,Snaga Pokore i Nicolae",futuristički prikaz događaja iz Knjige Otkrivenja iz Biblije.
Volio bih kupiti "Bog nije velik",od Christopher Hitchens-a(nisam mu znao ime,sad pronašao na Google),debata o manama gotovo svih religija.
najbolja "biblija" ateizma je The God Delusion, Richard Dawkins, bila je na bestseller listi NYT a možeš je lako skinut s torrenta (kao i God Delusion i God Wants You Dead, isto zanimljivo). Imaš i link za Hitchensa kao audio book i Dawkinsa kao TV show. Ako slučajno ne skidaš stvari s torrenta samo reci, jako je jednostavno.

http://thepiratebay.org/torrent/4363558 ... -in-1_Pack

http://thepiratebay.org/torrent/3971205 ... _not_Great

http://thepiratebay.org/torrent/4442612 ... rd_Dawkins
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Skidam,skidam,najviše filmove
prošli mjesec mi provider posla mail,da opterećujem liniju,pošto imam flat-rate :D
iron

Post by iron »

Sagitarius wrote:Skidam,skidam,najviše filmove
prošli mjesec mi provider posla mail,da opterećujem liniju,pošto imam flat-rate :D
Hmmm...pa od kuda si ti!? I ja imam flat i skidan svasta 24 h dnevno i nemaju oni sta reci posto im to sve lijepo placas...
Post Reply