Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
jebate vi ste tak pametni... što se niste školovali za takve stvari pa da možete pomagat ljudima,aaa da vi ste se bokali u žilu i vukli žutaru... niste imali vremena...
al se usuđujete svakom tovarit... nemoj ovoliko tableta uzmi ovo, nemoj ono, idi u komunu, nemoj u komunu.... ljudi su JEDINSTVENI!!!!! svakom kako njemu paše....
nasdvoje... samo vi slušajte što vam vaš liječnik savjetuje...eventualno savjetovati se s nekim dr profesionalcem...
forumske terapije su dobre samo da vidiš šta se drugima događa ili događalo... ali nikako više.... ovo je moje mišljenje, nitko mi ga nije na forumu preporučio....
pa da to i kažem, vidjet ćemo sve nakon toga..i ivaa kao što kaže- svaka osoba je individuaa.velika misterija i još veća individua. a to za doktore profesionalce - pa mi to odlazimo već dvije godine svaki tjedan u ponedjeljak i petak, tu ide i testiranje-pišanje pred sestrom u čašu u kojoj mora bit određena temperatura urina-sve fore su već skužili-haha..tak da nema varanja..ona stoji pred nama.. i fakat vam svima mogu reći da u tim centrima, barem u našem svi ti psihijatri, pedagozi i sestre uvelike dobro dođu..kada tzrebam popričat, kad sam luda, kad me uhvati da kemijam- odjurim tamo..odmah me "tresnu" i ja se osvjestim.. to je the best od svega.. idemo laga nim koracima, ali kažem meni je to sve još teže zbog toga faxa- ne znam dali da uzmem godinu pauze-stara se slaže- odluka je na meni.. i da se odmorim, odležim malo u bolnici, proputujem svijet, posjetim koncerte i festivaleeee - obožavam mjuzu i rock. šta vi mislite o tome? al se opet bojim da se onda ne desi da se ne vratim natrag na taj fax , jer nakon treće godine dobivam diplomu i bilo bi šteta da zahebem..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......već smo tri dana bez hepta..aha..imamo spiku: popijemo duplu terapiu ili tri i onda smo 2-3 dana čisti ---- to je da se lakše odsisamo od hepova.i mogu reć da šljaka.. pzzz sviima
Nigdje ti draga ne putuj nego lijepo i uredno posječuj tu ustanovu,idi na psihoseanse i uči...kakvo crno putovanje,koncerti...želiš li se možda još malo čeličit...neigraj se.....ništa tebi ne fali da nastaviš sa učenjem,znam koncentracija slabija a i volje.Evo i ja se patim....čini mi se da bi radije na njuvu išla kopat nego što sad moram učit ali sami smo si odredili prioritete u životu....nemoj sad zajebati na trećoj godini,nećeš si to nikad operostit.
Oprosti ako si pisala odakle si ali ako si slućčajno iz ZG toplo ti preporučujem i odlazak na sastanke anonimnih narkomana,njihov program je jedan od najstariji i najrasprostranjenijih na svijetu......to je po meni jedina opcije ako već nema šanse za komunu.
MENI je forum POMOGAO! Stop! Ja sam sada super! Stop!
Bez ovog foruma bih mnogo VISE patila! Stop!
Poz. svima! Stop!
Posebno Ivi! Stop!
Ljubi Bakuta Vasdvoje, samo polako...kako? Tako kako moze...
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca wrote:MENI je forum POMOGAO! Stop! Ja sam sada super! Stop!
Bez ovog foruma bih mnogo VISE patila! Stop!
Poz. svima! Stop!
Posebno Ivi! Stop!
Ljubi Bakuta Vasdvoje, samo polako...kako? Tako kako moze...
I meni je isto puno pomogao tj. pomaže... sad kad se sjetim da sam skoro otišla... uf.. drago mi je da nisam...
Hvala Bakuta na pozdravu... šaljem ti natrag isto.. i cmok jedan..