UPOZNAVANJE

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: UPOZNAVANJE

Post by Modesty »

Nemoj razmišjat ako padnem...ne drži ta vrata otškrinutsa!Isključi tu opciju.
Nemoj si ni govoriti:neću se nikad više drogirati.(nikad više je puno i težak je to teret..............nego se bori za svaki dan,samo za današnji dan:DANAS SE NEĆU DROGIRATI!
Budi sa nama,želim svaki dan da čujem šta si odlučio...želim da čujem šta ti teško pada u ovom danu.
kao što smo počeli,javi se i na PP,
pukovnik

Post by pukovnik »

necu pasti!ali necu ni na primer pomisliti "izdrzi danas" jer bi to znacilo "nastavi da se gudras sutra" mnogi me ovde ne shvataju ozbiljno!ja zaista zelim zauvek da ostanem cist!

pozdrav Modesty!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Evo ja te stvarno shvatam ozbiljno i drzim ti palceve u zelji da ostanes CIST!!! :finga:
Iskren pozdrav i ako ti pomaze ovaj forum to je super, ostani ovde i POLAKO... srecno!!! :smt006
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
maxlo

Post by maxlo »

ali necu ni na primer pomisliti "izdrzi danas" jer bi to znacilo "nastavi da se gudras sutra"
Nisi ti razumeo Mod. sta ti govori......juce je proslost,danas je danas a sutra je misterija.......Izdrzi danas....sve pocinje prvim malim korakom batice.....srecno
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
pukovnik

Post by pukovnik »

hvala Baka Naco! izdrzacu! hvala Maxlo!
Modesty

Post by Modesty »

naravno da želimo osdtati čisti cijeli život ali ovo o čemu ti pišemo maxlo i ja je ,hajmo reći olaksavajuća tehnikas...recimo dea je vrlo velika i teška odgovornost sada ovako roviti,uzeti na sebe obećaje da se nećemo drogirati nikad više.....dakle,ta tehinija id dana do dana je isprobana,provjerena,pripadada grupama Anonimnih narkomana AN ako si nekad ču za to,to je jedan od najraspostranenih metoda liječenje uz komune i kvalitetne psihoterapije.
Svako jutro si obečeštj. odlučiš da se danas nećeš drogirati.....ne podcjenju...jer mali koraci vode ka realizaciji VELIKIH CILJEVSA,inae u životu a obobito kada je ova problematika u pitanju.
Živjeti u sadašnjem danu,trenutku a ne u porošlosti ili budućnosti je čista umjetnost i molim te da sve što ti nije jasno da nas pitš....tu smo,stojim9o na raspolaganju,
joesspappa

Post by joesspappa »

Da bi bilo jasnije zasto SAMO DANAS...
Obecanje koje sebi damo trebalo bi jel, ispuniti, jer bi se u suprotnom osecali iznevereno i t d. Ako kazem sebi e ja se necu drogirati ceo zivot... nemam pojma koliko traje zivot... tu na scenu dolazi manipulatorska sposobnost nashih mozgova... ako uzmemo da prosecan zivot traje (lupam) 68 godina... da li to znaci da se ja necu drogirati do 68-e... ili da cu cekati da napunim 68 pa cu onda da se ubodem ponovo... i sta mi ostaje!? ostaje mi iscekivanje... koje cu jednog dana prekrsiti jer mi je lakse da se puknem sad... ko ce da ceka 40 godina...
Sa druge strane, ako kazem DANAS se ne drogiram, tacno znam da danasnji dan traje 24 h . I da cu kad se uspavam taj dan proci. Ima pocetak, ima kraj. I siguran sam da DANAS mogu da izdrzim. I da samo danas radim da mi bude dobro, bez gudre, alkohola i slicnih sranja... A za sutra!? Jebes sutra. Sutra ce doci i ovako i onako. Sutra cu opet sebi da obecam nesto. A to nesto je DANAS, SAMO DANAS SE NE DROGIRAM...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
rajouno

Post by rajouno »

kao i uvijek slazem se sa komentarima mojih kolega!nhemoj da cekas da prodju jos 2-3 god,a ti ne mrdnes sa mjesta,a vjeruj mi LETE!
SRECNO! :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
pukovnik

Post by pukovnik »

potrudicu se da saznam vise o toj tehnici od dana do dana!za sada mi dobro ide,ne pijem nikakve lekove,obilno jedem,radim, iodlicno sam raspolozen i ne preterujem,zaista je tako!da vas potsetim da prolazi 6 dan moje apstinencije!

pozdrav za sve i hvala na savetima!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

BBBRRRAAAVVVOOO pukovnice, silo ljuta!!!
Samo tako nastavi!!!
Uz tebe sam i navijam, P.S. Meni je 23 dan

DANAS NE PIJEM!!! (ni tablete ni alkohol)
(znaci za sutra ne znam, sutra je misterija, ali izdrzacu danas pa cu sutra videti sta cu)
Vise se ne igramo sa :evil:
pozzz
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Post Reply