PRAVILNA ILI POGREŠNA PODRŠKA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Biljana79

Re: PRAVILNA ILI POGREŠNA PODRŠKA

Post by Biljana79 »

Ne znam koji su vasi razlozi zbog kojih ste na ovom forumu, verovatno da su sarenoliki ali znam koji su moji. Nisam ovde da bih trazila PODRSKU bila ona ovakva ili onakva, mada je neko moje skromno misljenje da je PODRSKA - jednostavno PODRSKA, bezrezervna, uvek prisutna... ne poznajem po(GRESNU) podrsku - polazim od sebe pa necu da tvrdim da ne postoji, na nekom drugom mestu, neka drugacija podrska... ali ona koju ja pruzam osobama do kojih mi je stalo je uvek samo jedna, neprikosnovena, bezrezervna...bar je ja takvom osecam !!! Ovde sam dospela i ostala da bih sebi, ako je to moguce ovim putem, makar malo udovoljila tako sto cu nahraniti neke svoje potrebe. Mozda ni to nije najispravniji, ali je ipak NEKAKAV put ka boljitku... I samo neka ide, neka ne staje... I bolje sto je neko tamo dosao na ovaj forum da bi pitao BILO STA, pa makar i to kako da sa Meta predje na Sub, nego da tumara negde po ulici... sutra ce mozda da pita kako da se ocisti i od jednog i od drugog... a nemojmo da unapred odbacujemo takve mogucnosti jer ko smo mi da bi sudili !!!
Modesty

Post by Modesty »

"a nemojmo da unapred odbacujemo takve mogucnosti jer ko smo mi da bi sudili !!!"

Itina je Biljo to što kažeš,li brate,velika većina nas ovdje treba neku vrstu pomoći,nekad je dobijamo i na taj način što dajem djelič sebe drugome ali ipak nismo ni socijalni radnici ,ni psiholozi a niti smo plačeni da bih se pobrinuli za svaki slučaj...toliko investirali sebe i čekali da dotična osoba još koji put lupi glavom o zid pa se vrati kaže,da bili ste u pravu...redi se i to sa nekima,barem ja lično... ali ima toliko njih koji dođu po savjet kako sa jedne droge preći na drugu,dali je za zube bolji eks ili speed, i šta da radiš sa njima...ma ja lično se borim za sebe i nema tog forumaša uz kog nisam bila a da je tražio moju pomoć.....veliko broj njih preko PP ali ti ljudi su znali šta hoće i nije mi se bilo žao investirat..pa imam je i svoje probleme,obaveze,svoj život.....nemoj idealizirat stvari.............nemoj suditi ljude...svi se mi ovdje znamo i posvađati ali guramo dalje,imamo isti cilj i vjerj da uvijek kad nekom nešto zagusti da se može obratiti osobi sa kojom je npr bio u svađi(kao ja neki dan Zvrky)
Hvala ti Zvrki još jednom..............to je osoba koju sam izvrijeđala i kad sam se našla u govnima,njoj sam se obratila....nije me odbila niti dvojila ni tren.
E to ti je ovaj forum draga moja.Djelimo i dobro i zlo.
Biljana79

Post by Biljana79 »

Sta da kazem osim - odlicno sto ovakva mesta uopste i POSTOJE !!! Sve najbolje, SVIMA !!!
zvrky

Post by zvrky »

Onaj ko ima i malo ljudskog u sebi taj ume i da prasta,onaj ko je ikada gresio ume i da oprosti jer je i njemu nekad neko oprostio ...imam utisak Mod da kroz ova zadnja dva posta govoris o meni....mozda gresim al eto tako mi se cini....covek sam od krvi i mesa...gresila mnogo,bila najgore govno prema ljudima oko sebe,terala u kurac namilije...vredjala ih,povredjivala...ovih proteklih 3 ipo godine ili kolko vec ima da sam cista sve te stvari ispravljam i ni malo mi nije lako bilo da iste te ljude pogledam u oci i kazem ej izvini pogresila sam.....nisam trazila da me ljube i maze niti da mi veruju niti da mi oproste ...nista nisam trazila, precutno sam trazila da me prime nazad madju njih,samo da budem tu...da osetim toplinu doma....toplinu prijatelja...gradila sam to 3 ipo godine i sada gradim i necu nikada prestati,i zato pruzam ruku svima na ovom svetu, i onima koji u tom trenutku debelo grese,i onima koji su u tom trenutku u debelom sranju pa i ne zele mnogo da iz njega izadju moja ruka je pruzena za sve ljude ako me iko razume sta zelim da kazem....i eto sad su me spicile emocije :? Hocu da kazem da su meni pruzili ruku ljudi za koje nikada nisam mogla ni da sanjam da ce to uraditi ,da su mi srce poklonili...i hvala im na tome ,zbog toga cu ja pruziti svoju ruku svakome ne samo na ovom forumu nego bilo gde na ovoj planeti...pozdrav !
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply