Meth & speed nikako nisu isto.........Meth je preradjevina Speed-a(anfetamina) koja je cistija ali naravno i opasnija(ma ko sta pricao o mixanju neke to spasi)........speed je takodje opasan(sve sto te toliko neprirodno ubrza ne moze da valja).......sreca pa kod nas ni nema cristal meth-a...........u Americi se ljudi raspadaju od toga vise nego od horsa(posto je jeftiniji i dostupacniji).
P.S. manite se svega
amfetamini i metamfetamini....
Moderator: sanela
Re: amfetamini i metamfetamini....
cucla cucla cuclica
meth je u sustini postao speed. tj dodali su josh par hemikalija i posvjetlio je bojom. Prije (6-7god), je bio zuckast i tmuran a sada je najcesce kristalno cist. amfetamin i methamfetamin...no uticaj je isti. Posljedice su iste. Meth ili speed ubija imuni sistem i daje fore stafilokoki da se rasiri. Te velike kvrge i rane sto vidis to je stafilokoka. Ovde doktori odmah znaju koliko je sati kad se pojavis sa ogromnom bolnom ranom-meth kazu odmah. Zube najvise osteti...vecina ih nema-ispadnu. Svejedno jel se bodesh ili pusis ili smrces...Takodje na vid opasno utice. Jesi ikada primjeila kad si high kako slabije vidis ..nekako ti se slika pomuti. ono toliko si high da ne mozes da fokusiras pogled. Naravno jede i kosti. Ta pjesma sto sam ti postavila je prava istina...sve je bash tako. Vidis na kraju kaze uzmi moju ruku i ja cu te odvesti u pakao...i bash je pakao.
da draga, izoblicices se. Nemoj misliti ma nece se meni to desiti...jer hoce. vjeruj mi.
da draga, izoblicices se. Nemoj misliti ma nece se meni to desiti...jer hoce. vjeruj mi.
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Alessandra,kako je curo ?! 

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
moja iskustva sa pucanjem speedom i methom, nisu baš najbolja... uništi ti vene, mozak, srce, društvene odnose i masu treba da se iz toga iskoprcaš... dobar doktor i reduktivna terapija spuštalicama, riješit će ti problem...odluka je na tebi... nije laka... vjeruj mi ,znam... pozdrav narko
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
gle jedina razlika između speeda(amphetamin sulfat) i metha je što je ovaj potonji brži u uništavanju organizma... niti shaboo, po meni najbolji preparat iz te porodice nema baš lijepe efekte, nakon par mjeseci ne možeš kontrolirat mišiće, grčevi su sveprisutni, lice poprima strahovite grimase a ako nisi baš jaka osoba isčeprkat ćeš si lice zbog osjećaja da ti pod kožom gmižu male bodljikave životinjice... stvarno odjebi tu spiku jer je naj toksičnije sranje što čovjek može u sebe unijet... znam da je flesh dobar ali je i cijena izuzetno visoka... pozdrav i skupi snage... n.
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...