Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Fanatik

Post by Fanatik »

Miše jerene, ne bojim se ja.Jako sam pošten momak, JA SAM UZEO ŽUTO OD NJEGA, DAO MI JE ČOVJEK NA POVJERENJE, KONTAŠ.Ja sam šupak ispo, gotovo je sad, ja sam ga sinoć MOLIO DA PUCA, MOLIOOO MISE.
Ne znas ti mene još, ja sam ono stvarno momka koji ne trazi belaj ali kad mi neko Mater opsuje, ja tada ne garantiram nista.Ja sam šupak ispo, covjek je ceko i ceko.Miše ,frajer drzi Bosnuuu citavu, sad sam ti reko nije lijepo da govorim ime čovjeku, znas li ti koliko on ima para ,mamaaaa.Pa njemu tih 1000km potroši ,da ciganki, MAJKE MI MRTV E.Nije Mise do para bolan, nego DO PRINCIPA, DO POŠTOVANJA.Ja da sam odmah nakon bolnice mu došo i rekao .... nemam para ,bio sam u bolnici.Znas sta bi on meni rekao ,HALAL TI.Znam ga, svi ga takog znaju, veliki je gošpar.Ali ovako sam ga napravio budalom i ponizio ga pred rajom.Eto sta je, ma gotovo je Mise jarane, gotovo.
Evo jednu lijepu sliku sam skinuo , odo je prodati, uzet cu sta cu uzeti.

OVO BI TREBALO DA JE POSLJEDNJE JAVLJANJEM AKO PRESELIM ILI ODME SA OVOG SVIJETA, BIT ĆU SRETAN ZATO STO SAM OPET SA MOJOM MAMOM, JA SAM SRETAN. A i žalostan ,zato sto sam tek sada nasao u svojoj 30god. prave prijatelje, PUNO,PUNO,PUNO VAS VOLIM.
Sad razmišljam kad bi prodao kompjuter i liniju i ,mobitel i sta ja znam još nesto, možda bi se izvukao. Ali KRAST NECU, SVE CU URADITI KRAST NIKAD ZA NIKAD NECU ,PA MAKAR MI ŽIVOT BIO U PITANJU.
VOLIM VAS,I KO ZNA KAD I KO ZNA GDJE!!!!!!!!!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Omare,MOLIM TE...........
Ramona

Post by Ramona »

Stari moj! Imaš pravo - slušaj - odi kod lika, probaj mu reć kakva je situacija isto ko što si nama ovdi rekao - da znaš da si otišao kod njega direktno iz bolnice i priznao mu, da bi ti oprostio, jer je veliki gospar - reci mu to točno tako - i reci mu koliko ti je žao, i da si u kurcu, da nisi rekao 'pucaj, spasit ćeš me' iz fore, nego zbilja jer si u kurcu, nek ti da priliku - i tu sliku što prodaš daj mu dio love - daj mu nosi bar siću - svako malo mu odnesi nešto siće - i razgovora! Da te shvati da ti je žao i da ga poštuješ! Kad ti je već jednom toliko dao na dug, znači da te volio!!! Neće to bit teško povratiti! To on treba shvatiti, jel me razumiš stari! Daj uredi to - koji over, koji kurci palci - sad ćeš ti prodat sliku i lovu potrošit na gušenje - ako se misliš ubit gušenjem, isti ti je kurac overio ili se objesio - tu lovu nosi njemu! Makar ne bilo tu keku maraka - odnesi mu sto za prvu ruku - jesi me čuo???
styx

Post by styx »

Omare, zavolio sam te ko svog brata, nemoj nista lose ciniti. Nemoj da izgubim stecenog brata. Obrati se nekome za pare, moze li ti stari dignuti kredit? Pare se mogu vratiti, samo nemoj uraditi ono sto si spomenuo. PA imas prijatelje, napokon, zar da to izgubis zbog nekih para?
Javi se obavezno, reci sta si ucinio.
mise en place

omco

Post by mise en place »

e,buraz,kontam ja sve to,i sve ce se srediti samo nemoj molim te da pricash o smrti ,ubijanju ili da tebe neko ubije..pa to nemoze biti,nema tog principa i nema tih 10 magra...e cokodaj,snalazenje nam je uvjek ishlo od ruke,noge,glave,dzepa..itd.
ali buraz hocu da budesh ziv i zdrav i nemoj molim te tako da razmishljas,garant nije najgori momenat u zadnje 3 godine
znam ,ovo je sve "shinternet" i to...a realnost sasvim drugacija nego ne kontam ni tog covjeka: halalijo pa onda opet i josh udara kamate...pa ko god on bio nije ni to u redu

Lud sam neshto kontam,kakav sam ja bi mu trazio josh desetku da se "cupam",kakvo djubre narkomansko pa onda da ga uradim da se sjeca do kraja zivota....ne slushaj me buraz...
Samo kazem da smo mi adiktivni ipak bolji od tih faca,mangupa itd...
Buraz ,ja sam tebe pravo zagotivio ,nemoj to ....bice sve o.k.
mise
M4j4

Post by M4j4 »

Omco,brate,nemoj biti tako naivan,ko ti danas ima para,a da mu je dosta sto ima? Trazi on pare,a manje je to princip. Nego ti lepo,ko sto kaze sestra Ramona,prikupi koliko bilo,da on vidi da si ti to ozbiljno shvatio,pa ce sve biti u redu,mozda ti cak ostatak i oprosti. A zivot tvoj Omare,vredi valjda vise od jebenih 10 grama! A ako bas mislis na smrt i toga si se uvatio,bolje onda ubij ti njega nego sebe.Aj bice to u redu,cujes li,odnesi koliko bilo!!! Aaajme...i javi se!
Image
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Jarane, ljudi ti fakat dobro kazu. I nisi dijete, dugo si u ovom sranju, znas kako stvari idu. I ja sam nekad morao da zongliram i sa trojicom takvih istovremeno; cinjenica da stanujem na prvom spratu i terasa su mi nekoliko puta spasili guzicu...

Taj tip nije dzek, da jeste, ne bi izvlacio iz naftalina neki dug............. cuj iz 2003. godine !!! I nije te cimao dosad da mu vratis ? Da je njemu do jebenog postovanja, dobro bi te nalupali na ulici, eventualno ti uzeli mob. i tozla ako imas i nesto kesha i rekli da sagnes glavu kad tip prolazi pored tebe... i to bi bilo to.

Iz naftalina se dugovi izvlace iz dva razloga - ili je on procijenio da se ti kurcis, ili je neko njega zajahao, pa mu hitno treba lova. To kurcenje je ili razbacivanje novcem ili uzimanje robe od drugog dilera... To ne radis, zar ne ?... Garant njemu trebaju pare i hoce da ti izvuce sto vise moze, u najkracem roku. Zato ti lijepo prikupi 100 - 200 kerma i nabaci najsjebaniju i najzalosniju i najpreplaseniju facu koju imas, unesi dramaturgije i kajanja i slozi mu pricu kako ti je zhao i kako nemas vise, jebiga, para... Najgore sto ti se moze desiti je da dobijes batine, a to si i zasluzio. A jebes batine. Nije prvi put, valjda... A on ce te ostaviti na miru kad njega ostave na miru.

Pozdrav druze.
M4j4

Post by M4j4 »

Vlado_M wrote:Jarane, ljudi ti fakat dobro kazu. I nisi dijete, dugo si u ovom sranju, znas kako stvari idu. I ja sam nekad morao da zongliram i sa trojicom takvih istovremeno; cinjenica da stanujem na prvom spratu i terasa su mi nekoliko puta spasili guzicu...

Taj tip nije dzek, da jeste, ne bi izvlacio iz naftalina neki dug............. cuj iz 2003. godine !!! I nije te cimao dosad da mu vratis ? Da je njemu do jebenog postovanja, dobro bi te nalupali na ulici, eventualno ti uzeli mob. i tozla ako imas i nesto kesha i rekli da sagnes glavu kad tip prolazi pored tebe... i to bi bilo to.

Iz naftalina se dugovi izvlace iz dva razloga - ili je on procijenio da se ti kurcis, ili je neko njega zajahao, pa mu hitno treba lova. To kurcenje je ili razbacivanje novcem ili uzimanje robe od drugog dilera... To ne radis, zar ne ?... Garant njemu trebaju pare i hoce da ti izvuce sto vise moze, u najkracem roku. Zato ti lijepo prikupi 100 - 200 kerma i nabaci najsjebaniju i najzalosniju i najpreplaseniju facu koju imas, unesi dramaturgije i kajanja i slozi mu pricu kako ti je zhao i kako nemas vise, jebiga, para... Najgore sto ti se moze desiti je da dobijes batine, a to si i zasluzio. A jebes batine. Nije prvi put, valjda... A on ce te ostaviti na miru kad njega ostave na miru.

Pozdrav druze.
Brate,ti si ovo najjasnije objasnio.
Image
mrvica

Post by mrvica »

sta se to ovdje desava?
pa, ne mogu da vjerujem!
omare dragi covjece, prijatelju dobri, smiri se, disi, disi duboko.... pa sjedi i razmisli malo i poslusaj ovo brdo dobrih savjeta sto Ti ljudi ovdje iznesose, ljudi koji Te vole i kojima je stalo do tebe. pa, nemoj tako reagovat' prijatelju. pa, bolji si Ti i jaci i pametnji od svega toga i zato Te na ovom forumu toliko svi i gotivimo i zelimo da si nam zdrav i ziv i da jos puno kafa s tobom popijemo. trebas nam! trebamo jedni drugima. nemoj, molim Te! za sve u zivotu postoji rjesenje. samo misli pozitivno. razmisljaj kako da se rijesis tog majmuna i tog duga. misli omare, misli umnice nasa... nemoj padat' u ocaj, molim Te. sve ce biti u redu. samo se skoncentrisi na problem i gledaj kako da ga rjesis. rjesenje uvijek postoji.

i javi nam se brzo da se ne brinemo, molim Te.

:heart: mrva
Shone

Post by Shone »

OMARE?! OMARE?! JAVI SE POD HITNO NA FORUM, NEMOJ DA ME NALJUTIS!! Da je sranje jeste al situacija nije neresiva a i pogotovu nije razlog da se ubijes i da nam dizes pritisak....HEJ BRATE kod koga cu ja onda da dodjem zimus? Vidis bre covece da te ovde ljudi obozavaju, pa nemoj tako...i ja sam prosle g. u ovo doba imao dug 250eura, rekao sam mojima i dobio pare....naravno sreca je da moji imaju, ne znam kako je kod tebe al budi siguran da ce ti otac dati novac, samo mu objasni situaciju. Naravno ako ti ja licno mogu na bilo koji nacin pomoci pozovi me poslao sam ti PP sa br tel.
Locked