JOS SAMO NIJEDNOM
Moderator: sanela
Re: jos samo nijednom
Da razumem te ali to sinoc nije prvi put...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
vidis u pravu si,nije prvi-mozda je drugi!ali ja svaki put prijavim kad sam gresna,ocigledno treba i ja kao pojedini da budem uvijek okic i pisem samo haj flaj
PER ASPERA AD ASTRA...
Sta ti je bwe, oces da se svadjas il da razgovaramo normalno? Jesam li ti rec jednu rekla u smislu da te krivim i osudjujem? Ovo sto sam ti iznad napisala je trebalo da znaci da bi trebalo da obratis paznju na to sto radis da se ne bi pretvorilo u cesto opijanje,hiljadu puta sam pricala o alkoholu, i nije problem ako se napijes napijem se i ja s vremena na vreme ali je problem ako pocnes da pijes cesto i ako pijes iz razloga da bi eventualno lakse presla preko nekog problema koji imas. I nemoj da besnis na mene nisam ti nista lose rekla niti mislila.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
n zelim da se svadjam,pogotovu e sa tobom -ali bocnula si me ,zato sto bas gledam da mi se to ne desava -borim se,i stvarno za ovih godinu i 2 mj..i nisam se bas opijala.imam problem -to sam shvatila sinoc,i sad bi sebi iscupal srce da mogu al' necu da ne pomisle ljudi da ocu opet da se ubijem
dobila sam to me muci.haha
dobila sam to me muci.haha
PER ASPERA AD ASTRA...
slazem se sa tobom.rajouno wrote:vidis u pravu si,nije prvi-mozda je drugi!ali ja svaki put prijavim kad sam gresna,ocigledno treba i ja kao pojedini da budem uvijek okic i pisem samo haj flaj
:prayer:
Mir, mir, mir, niko nije kriv.......
Bakuta je primer STRAHOTE koju donosi pijenje,
i verujte mi MOLIM VAS da ste ikada bili u mom drustvu poslednjih godina, sebi biste rekli gledajuci mene, JA OVO NECU NIKADA!
Ali NARAVNO da je tesko ostaviti sve, zato i sluzi ovaj forum, samo polako i citajmo se i guracemo...nekako
Nema bolji i losiji zavisnik, samo polako, sa zeljom, preguracemo DANAS!!! :smt039
Mir, mir, mir, niko nije kriv.......
Bakuta je primer STRAHOTE koju donosi pijenje,
i verujte mi MOLIM VAS da ste ikada bili u mom drustvu poslednjih godina, sebi biste rekli gledajuci mene, JA OVO NECU NIKADA!
Ali NARAVNO da je tesko ostaviti sve, zato i sluzi ovaj forum, samo polako i citajmo se i guracemo...nekako
Nema bolji i losiji zavisnik, samo polako, sa zeljom, preguracemo DANAS!!! :smt039
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
zdravo ljudi.danas mi se desilo nesto novo...plakao sam...i to sam plakao kao najveca pizda sam u sobi sakriven od svih...ma koliko da sam se trudio da to progutam nije islo,jednostavno suze su lile bez pitanja...setio sam se svog dosadasnjeg zivota i shvatio gorku istinu...stalno sam lose stvari koje mi se desavaju pripisivao losim okolnostima a sve vreme sam to bio ja...gadna stvar kada godinama lazes sebe a gudra mi je samo pomagala u tome.preksinoc mi je dosla ljubav mog zivota da poprica samnom sa sve svojim naduvenim stomakom...boze,pomislio sam,postoje li lepse oci od njenih koje takodje odisu tugom...
joj bve,narco..tuzno je sve to...ali bolje sto si se isplakao,bar si dio gorcine izbacio iz sebe-da se bar mogu isplakati,nego totalno skamenjena kao santa leda.reci kako zivot moze da tti prired sou kakav nikad neces zaboravti,tj tragi-komediju -a tebi je dodijeljena glavna uloga!
i sta kaze bivsa?
i sta kaze bivsa?
PER ASPERA AD ASTRA...
sta ce reci...pocela je u stilu kao nikada nikoga nemoze voleti kao sto je mene,pogresila je sto se udala a uradila je to jer je ostala trudna...kada smo vec kod toga ona je trudna oko 4 meseca a tada smo se zadnji put videli i ja sam naravno bio tresten i nisam obracao paznju pa sam ladno svrsio u nju...tada je varala svoga decka povremeno samnom a ja je nisam mogao odbijati jer sam suvise slab na nju...boze,koliko je lepa.kada sam joj saopstio da se to desilo zadnje noci ona se sledila i jedva prokomentarisala:neverujem ti,to dete nije tvoje,osecam...mozda je upravu...pocela je da place,da mi sere kao ja je ne bih nikada ozenio...kao ovaj muz je voli i predobar je prema njoj kao da ja to nisam bio sve do trenutka dok me nije prevarila...onda sam je samo iskoriscavao,lagao je da smo u vezi,izbegavao je,zvao je kada mi treba seksa... to se razvuklo skoro dve godine,mozda i vise.mislio sam da joj se na taj nacin svetim ali debelu kurcinu sam ipak ja nakraju popusio...i sad se osecam posle svega kao poslednje govno...cak nisam imao muda da se suocim sa devojkom iz komsiluka nego sam joj poslao sms i iskljucio svoj mobilni...bedno,nema sta...stvarno sam najveca pizda koja je ikada postojala na ovom svetu...
dešava se prijatelju i boljima.....ne toni i ne bičuj sam sebe.....sebe treba voljeti,biti dobar prema sebi da bi moga biti i prema drugome.