DNO U GLAVI
Moderator: sanela
Re: DNO U GLAVI
pa pocela sam nesto da radim.radim deci seminarske i diplomske:setam.igram se sa sinom u prirodi.i meditiram,ustvari,proucavam reiki,sad da vam objasnim i nemogu,ali pokusajte da nadjete knjigu i verujete u boga,jer reiki je nesto sto nije vezano za religiju,jednostavno vam pomaze da nadjete sebe,pomognete sebi,i shvatite da ste nezamenjivi,jer posle vas niko nemoze biti vi,ovo bukvalno mislim.na prakticnom primeru,kad umrem vise me niko nece zameniti na zemlji.zato koristim svoj zivot i svoje vreme najbolje i lepse sto umem.inace treba da pocnem da radim i za jednu veliku kompaniju,i radujem se tome.a posle svega,mesec dana sam bila u totalnoj depresiji,ako se secate one moje euforije,samo je nestala i totalno sam bila prsla,imala sam priliku da uzmem dop,i gledala sam ga na stolu kod ``prijatelja``,ali pobedila sam samu sebe i otisla kod doktora.a kao sto znate imam ugradjen implant,a ispred mene je bio gram dopa,sto bi mi bilo dovoljno.trenutno sam opet na lekovima,pa kad se sve to sabere,mogu reci da sam dobro,ne odlicno,ali dobro.za mesec dana ugradjujem drugi implant u bg,jer moja dr to vise nesme da radi,ali svakako cu ga ugraditi.nadam se da ste mi vi ok.stvarno mi nedostajete,ali zikra je bila jadna stvar i nisam mogla ni da citam ni da pisem,ni da pridjem ovom sajtu.ljubim vas sve,i srecan mi rodjendan za dva tri dana. 8)
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Sve je to >OK,nije ti se desilo ništa neobično za našu situaciju...euforije ne volim jer baš zato što znam da su to neke lažne sreće......treba tražit mir a radost onda dolazi sa njom.
drago mi je da si bolje i samo polako.....dan,za danom....TI si i dalje na prvom mjestu....znaš da to nije sebično gledanje jer je to jedini način da možeš nekom od sebe nešto dati.
drago mi je da si bolje i samo polako.....dan,za danom....TI si i dalje na prvom mjestu....znaš da to nije sebično gledanje jer je to jedini način da možeš nekom od sebe nešto dati.
Samo ko kupi loz moze da dobije premiju.
Ljub za Komcince i Mod
Ljub za Komcince i Mod

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
bako mozda je to neki znak,sutra kupujem bingo.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Eto, neka budu dva...pa sta bude... :rolleyes:
E, komsince, ne mogu te potizavam sa teme, xe, xe, ljub
Cak preporucljivo biti sanjar...po malo!!!
Ljub Baba
Dno u glavi: [-X
Ljub Baba
Dno u glavi: [-X
A zavisbnnik od nikotina vama, komcija, Naco i Mod kaze
KAd na kraju svedemo racune, glave prazne, pepeljare pune
Ja sam sanjar, al mislim da nije prporucljivo. Zivot nije san, bude i notjna mora, ne zar?:}
KAd na kraju svedemo racune, glave prazne, pepeljare pune
Ja sam sanjar, al mislim da nije prporucljivo. Zivot nije san, bude i notjna mora, ne zar?:}