I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Pawa

Re: I poslije njega...ON

Post by Pawa »

vudd wrote:Bas prijateljski :) ...
To mi je drago procitati :)

Zadovoljan ili utisci jos uvek nisu sredjeni?
Param-parcad

Post by Param-parcad »

vudd wrote:
PS:Sido und Bushido sind nur zwei schwule Typen ,Gangsta-Pisser...Mag ich nicht... Bin zu alt fuer solche Scheisse :wink:

Gefeahlt mir besser
i ja tebi! :wink:
vudd

Post by vudd »

Pawa...Zadovoljan sam,ma sta to znacilo :)

Dacho,sta i ti meni?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
tamarra

Post by tamarra »

vudd wrote:Pawa...Zadovoljan sam,ma sta to znacilo :)
Odlično! :D
Nego, ideš skoro na neku konvenciju, sastanak u živo i sl? Postoje li kombinacije na tu temu?
Veeeeeeliki pozdrav!
vudd

Post by vudd »

Pa svi su izgledi da cu na konvenciju u Trogir.Mislim da ovaj put nece biti nekih problema,izgovora,izmotavanja i to...Malo mi frka od mase,ono...Poslije dugo vremena mnostvo ljudi,gomila...Zaboravio sam kako to izgleda.Ali... :) (opet izmotavanje)

Pozdrav i tebi tamarra
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
tamarra

Post by tamarra »

vudd wrote:Pa svi su izgledi da cu na konvenciju u Trogir.Mislim da ovaj put nece biti nekih problema,izgovora,izmotavanja i to...Malo mi frka od mase,ono...Poslije dugo vremena mnostvo ljudi,gomila...Zaboravio sam kako to izgleda.Ali... :) (opet izmotavanje)

Pozdrav i tebi tamarra
Uuuu, gomila ljudi, strah od mase, to mogu da shvatim u potpunosti. Reci sebi da ideš, recimo na dobar koncert. ;) :rock: U tvom slučaju čak i bolje od toga, jer te niko neće zaliti pivom, skočiti ti na leđa, propaliti cigaretom i sl. :mrgreen: Šalim se!

Nakon što sam izašla iz bolnice (dugo sam ležala, ograničeno se kretala), znali su me hvatati napadi panike od mase (bilo me strah da će me neko zakačiti, srušiti, da ću pasti-te se stvari nisu smjele desiti). Disanje se ubrza, blaga vrtoglavica, osjećaj kao da hoću nestati. Grozno nešto i izluđivalo me je, jer nisam imala kontrolu nad sobom. Onda sam se suočila sa tim strahom tako što sam jedno jutro otišla na Dolac (tržnica :-D ). I ništa se nije desilo. Prodisala sam. :D

Ti ideš među prijatelje i biće ti dobro. :)
Kad je konvencija?
Param-parcad

Post by Param-parcad »

tamarra wrote:
Uuuu, gomila ljudi, strah od mase, to mogu da shvatim u potpunosti. Reci sebi da ideš, recimo na dobar koncert. ;) :rock: U tvom slučaju čak i bolje od toga, jer te niko neće zaliti pivom, skočiti ti na leđa, propaliti cigaretom i sl.
pa gde je onda zabava u svemu tome??
tamarra

Post by tamarra »

Param-parcad wrote:
tamarra wrote:
Uuuu, gomila ljudi, strah od mase, to mogu da shvatim u potpunosti. Reci sebi da ideš, recimo na dobar koncert. ;) :rock: U tvom slučaju čak i bolje od toga, jer te niko neće zaliti pivom, skočiti ti na leđa, propaliti cigaretom i sl.
pa gde je onda zabava u svemu tome??
Zavisi na kakav koncert ideš i gdje ćeš se pozicionirati.
Pivo i cigarete su na svakoj svirci, od tebe zavisi gdje ćeš stati.
tamarra

Post by tamarra »

Sad sam vidjela na "anonimnima" najavu za Trogir. Šesti mjesec. Lijepo! Nek i vrijeme posluži, biće super. :D Do tada skajp. ;)
Pawa

Post by Pawa »

Vudd :smt100
Imam pitanje... Tacnije pitanja :roll:

Koliko uopste razgovaras sa svojom zenom ili prijateljima o narkomaniji kao i o svojim trenutnim osecanjima i razmisljanjima na tu temu? Zapravo... Zanima me u kojoj meri su te price zastupljene van foruma? Da li ti smeta ako neko (kad kazem neko, mislim na nekoga ko ti je blizak) tek tako i bez neke specijalne uvertire, potegne pricu koja je vezana za tvoju proslost i drogiranje? Da li te u vecini slucajeva takve price nerviraju ili ih prihvatas i opusteno nastavljas razgovor?

Pitam tebe ali me, pored tvog, zanimaju i misljenja ostalih forumasa.

P.S. Malo mi je glupo na kraju svakog posta da pisem pozdrav kada relativno cesto tipkam :?
... Ali... Evo ovako :smt039
Post Reply