To mi je drago procitativudd wrote:Bas prijateljski...

Zadovoljan ili utisci jos uvek nisu sredjeni?
Moderator: sanela
To mi je drago procitativudd wrote:Bas prijateljski...
i ja tebi!vudd wrote:
PS:Sido und Bushido sind nur zwei schwule Typen ,Gangsta-Pisser...Mag ich nicht... Bin zu alt fuer solche Scheisse![]()
Gefeahlt mir besser
Odlično!vudd wrote:Pawa...Zadovoljan sam,ma sta to znacilo
Uuuu, gomila ljudi, strah od mase, to mogu da shvatim u potpunosti. Reci sebi da ideš, recimo na dobar koncert.vudd wrote:Pa svi su izgledi da cu na konvenciju u Trogir.Mislim da ovaj put nece biti nekih problema,izgovora,izmotavanja i to...Malo mi frka od mase,ono...Poslije dugo vremena mnostvo ljudi,gomila...Zaboravio sam kako to izgleda.Ali...(opet izmotavanje)
Pozdrav i tebi tamarra
pa gde je onda zabava u svemu tome??tamarra wrote:
Uuuu, gomila ljudi, strah od mase, to mogu da shvatim u potpunosti. Reci sebi da ideš, recimo na dobar koncert.:rock: U tvom slučaju čak i bolje od toga, jer te niko neće zaliti pivom, skočiti ti na leđa, propaliti cigaretom i sl.
Zavisi na kakav koncert ideš i gdje ćeš se pozicionirati.Param-parcad wrote:pa gde je onda zabava u svemu tome??tamarra wrote:
Uuuu, gomila ljudi, strah od mase, to mogu da shvatim u potpunosti. Reci sebi da ideš, recimo na dobar koncert.:rock: U tvom slučaju čak i bolje od toga, jer te niko neće zaliti pivom, skočiti ti na leđa, propaliti cigaretom i sl.