Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

hehe super frizura! bice panker kad odraste :)

A i to si u pravu, nisam ih vodio da gledaju zene, nego na asove... Al' ne mozes ti lepo, dok ne pocnes da vices, da pretis izjavama ne vredi...
Okrenem se ja, pokazujem jednom nesto, kad neki lik tamo zapalio cigaru...
Pa sad ces tri izjave da mi pises! -Sto tri? Prvu jer nisi poslusao sta sam ti rekao, drugu jer si upalio cigaru za vreme "casa" i trecu jer si rizikovao da izazoves pozar! - Koji pozar?
Nisi jos, al' sad kad bacis cigaretu, napakovacu ti i to :)
I svi mirni, al zbog neposlusnosti su morali da gaze strojevim korakom do zgrade! A kraj maja, sunce upeklo... pa kad se prave pametni...
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
joesspappa

Post by joesspappa »

Pa eto nashao si resenje za nekog ko te nervira, a koji ima svoju volju i koja je recimo tesko promenjiva. Isto tako maleni seronja, koji nezna ni da pisha ni da sere sam, a bogami ni da jede, natera te da puzish i pezish pred njim. I on srecan, a i ti zadovoljan shto si izigravao konja... :) :)
Razumesh sta hocu da ti kazem!?
Svi mi ponekad pristajemo na neshto sto nam se ne svidja ili manje svidja, pod prisilom ili sa osmehom... Samo je stvar kako se nositi sa tim...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Oni su se naslusali prica kako vise vojska nije kao sto je bila, kako uglavnom se zajebavas, kako nista ne radis, svaki drugi vikend ides kuci... uglavnom i jeste tako, al' ovamo gde sam ja bio ni slicno nije.
Doduse, upozorili smo ih cim su dosli, ko u ovoj kasarni dopadne u vojnu policiju nece se dobro provesti.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 9:57 am, edited 1 time in total.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 9:57 am, edited 1 time in total.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

I ja sam dosao nadajuci se sto bezbolnijem prolasku. I bas sam poceo fino i kulturno sa njima. Staresina mi je naredio da povedem 10 vojnika, ja uzeo duplo vise, ne bi li zavrsili posao za duplo manje vremena, lepo im rekao, odatle dotle pomlatite tu travu, straza prolazi tuda, ima zmija, toplo vreme je. Ma jok, oni se zajebavaju, sviraju qrcu, pale cigarete, pa ponovo lepo... Oni jos gori... Pa nisam ja tu za zajebanciju. Iskreno, sto se mene tice to nije ni moralo da se radi. A sta mislis cije dupe ce biti u procepu kad dezurni kasarne prodje i vidi da nije uradijeno? Ja sam odgovoran za to i samo ja cu da najebem, tako je i nas desetar najebavao kad bi se mi pravili ludi. (nisam bio desetar!)
Sta bi ti uradio? Uzeo sam i pomlatio travu? Aha, gulio sam tamo cele zime dok su oni jebali, drogirali sei, napijali se i zajebavali po kaficima... sad je na njih red! Pa necu valjda ja na manje od 20 dana do skidanja da se mlatim sa nekim asovom :)
Mada, kad se prethodna klasa skidala, na 00 noc su zajedno sa nama su cistili sneg! Inace, ako ides u vojsku, moj ti je savet decembar ili mart, zavisi sta vise volis, zimu ili vrucinu. U septembru kao guster cistis lisce koje non-stop pada, a kad postanes stariji vojnik cistis i sneg. A mozes misliti kako je biti na obuci u junu mesecu, svi ortaci na moru, bazenima, a tebi jos zapadne puskomitraljez... jos mi imali crne beretke... na onom suncu vrucina.
Al' bilo je i lepih dana, narocito kad je to otoplilo. Kao neka generalna smotra, zaboravio sam kako se zove bese (valjda komandantski pregled) i svi izasli napolje, gusteri sede na suncu, ciste naoruzanje, mi u hladu, samo rasklopili puske i pijemo hladan pepsi. Oni gledaju onako zalosno... Ma jebes ih, ko je nas zalio dok smo na -20 puzali po zemlji, kad se i cizme zamrznu... ne mozes ugrejati noge, nema boga.
A bio neki porucnik koji me u pocetku uzeo na zub i kad je video da sam budala i da koliko god sam umoran ja picim dalje on me skroz zgotivio. Tog isto vruceg dana, trebaju mu dva vojnika da pomere nesto i ja krenuo.
Ne ti, Rentone, ti sedi tu i uzivaj, zasluzio si! :)
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 9:58 am, edited 1 time in total.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Nisi bio u vojsci. Niko te ne pita sta ti hoces. Nemaju tamo kategoriju "zelje i pozdravi" samo naredjenja. Koje imas pravo da odbijes ukoliko se krse sa Zenevskom konvencijom (99% ljudi to ne zna). Nisam siguran da li se maltretiranje gustera svodi na krsenje Zenevske konvencije :)
Kad ces nam ti u armiju? Da vidis kako je lepo :)
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 9:58 am, edited 1 time in total.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

oooo pa cestitam druze vlado :)
Locked