Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Pa jeste "happy", samo definitivno nije end...
U subotu 15.09. krecemo sa sastancima za momke i devojke koji su bili u Reto centru (za pocetak), nesto kao program resocijalizacije za one koji izadju. Jedan od najvecih problema je-sta posle, kada prodje lecenje dolazi trenutak kada se treba vratiti u realnost, jer narkomanija nije samo uzimanje droge, to je nacin zivota.
mislish li ti nama napisati poneshto,kako prowodish dane..kako si se snashao u ulozi supruga ..kad ce dechica..ili ipak to nije za forum, a mozda mu neda zena .... :smt082 :smt082 :smt081 :smt110
shalim se ja sale ,imash prediwnu suprugu!pozdrawljam was oboje
Veceras, kao i na pocetku svakog decembra imam malo druzenje sa momcima koji su bili sa mnom u Avala a posle i u Reto centru. Imamo tu kao neku malu tradiciju da se okupimo svi na datum kada sam ja usao u centar, posto sam bio prvi. Bice nas petnaestak, neki ce doci i sa zenama, mislim da bi takav skup bio pravi odgovor svim doktorima koji kazu da je narkomanija neizleciva bolest...
joj mogu zamisliti kakaw je osjecaj...posle toliko wremena okupiti se...a swaka chast za "owo" upuceno doktorima...bla,bla kazu oni zawisnost se ne moze izlijechiti,wec samo zalijechiti hiiihhihhih to doktore -majstore!!!
saša-ex wrote:Veceras, kao i na pocetku svakog decembra imam malo druzenje sa momcima koji su bili sa mnom u Avala a posle i u Reto centru. Imamo tu kao neku malu tradiciju da se okupimo svi na datum kada sam ja usao u centar, posto sam bio prvi. Bice nas petnaestak, neki ce doci i sa zenama, mislim da bi takav skup bio pravi odgovor svim doktorima koji kazu da je narkomanija neizleciva bolest...
"Narkomanija je stil zivota!" drago mi je, nisam vise bolestan
Svaka cast! Maximalno pozitivno! Fakat ova prica zasluzuje da je admini parkiraju na vrh i povuku rucnu.
Koliko sam se ja furo da sam samo sa heroinom imo problem, ustvari tek na cigaretama skonto koliko sam slab. Nije do niceg-nego samo do mene. Gudra je tu samo kao dodatna oprema.