Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Post by saša-ex »

miljana wrote: PRICA SA HAPPY ENDOM.......
Pa jeste "happy", samo definitivno nije end...
U subotu 15.09. krecemo sa sastancima za momke i devojke koji su bili u Reto centru (za pocetak), nesto kao program resocijalizacije za one koji izadju. Jedan od najvecih problema je-sta posle, kada prodje lecenje dolazi trenutak kada se treba vratiti u realnost, jer narkomanija nije samo uzimanje droge, to je nacin zivota.
Andrijana

Post by Andrijana »

Sale svaka cast

zelim ti puno uspeha u svakom smislu
PROČITAJ ME

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by PROČITAJ ME »

svaka čast i čestitam ti od srca.......čuvaj se i veliki pozzzzzzzzz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
rajouno

Post by rajouno »

fali nam sale,da napishe koju pametnu...ali znam da ziwi 300 na sat...i drago mi je zbog toga...i zato mu oprashtam! :D
ljubac sale :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

mislish li ti nama napisati poneshto,kako prowodish dane..kako si se snashao u ulozi supruga :D ..kad ce dechica..ili ipak to nije za forum, a mozda mu neda zena .... :smt082 :smt082 :smt081 :smt110
shalim se ja sale ,imash prediwnu suprugu!pozdrawljam was oboje :D
PER ASPERA AD ASTRA...
saša-ex

Post by saša-ex »

Veceras, kao i na pocetku svakog decembra imam malo druzenje sa momcima koji su bili sa mnom u Avala a posle i u Reto centru. Imamo tu kao neku malu tradiciju da se okupimo svi na datum kada sam ja usao u centar, posto sam bio prvi. Bice nas petnaestak, neki ce doci i sa zenama, mislim da bi takav skup bio pravi odgovor svim doktorima koji kazu da je narkomanija neizleciva bolest...
SAMO CEO ŽIVOT...
rajouno

Post by rajouno »

joj mogu zamisliti kakaw je osjecaj...posle toliko wremena okupiti se...a swaka chast za "owo" upuceno doktorima...bla,bla kazu oni zawisnost se ne moze izlijechiti,wec samo zalijechiti hiiihhihhih to doktore -majstore!!! :-D
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

saša-ex wrote:Veceras, kao i na pocetku svakog decembra imam malo druzenje sa momcima koji su bili sa mnom u Avala a posle i u Reto centru. Imamo tu kao neku malu tradiciju da se okupimo svi na datum kada sam ja usao u centar, posto sam bio prvi. Bice nas petnaestak, neki ce doci i sa zenama, mislim da bi takav skup bio pravi odgovor svim doktorima koji kazu da je narkomanija neizleciva bolest...
Narkomanija je IZLJEČIVA bolest.

ALELUJA
lizard

Post by lizard »

"Narkomanija je stil zivota!" drago mi je, nisam vise bolestan :-D
Svaka cast! Maximalno pozitivno! Fakat ova prica zasluzuje da je admini parkiraju na vrh i povuku rucnu.

Koliko sam se ja furo da sam samo sa heroinom imo problem, ustvari tek na cigaretama skonto koliko sam slab. Nije do niceg-nego samo do mene. Gudra je tu samo kao dodatna oprema.
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
komsije

Post by komsije »

sasa nemas piojma kavu sam famu napravila zbog tebe,a ispalo da mi glup komp,ili ja...hehe
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Post Reply