CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Boban

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by Boban »

Nisam dobro.
ameer

Post by ameer »

:D
Last edited by ameer on Wed Mar 10, 2010 10:47 pm, edited 1 time in total.
"Slatko i gorko; može se upoznati samo okusom, a nikako preko riječi,,
Vlado_M

Post by Vlado_M »

BOBAN wrote:Nisam dobro.
Nisam ni ja. Posaljem juce drugu iz NA sms. Samo onako, bez bilo kakve jasne namjere. Dobijem jutros mejl i podsjecanje na nesto... Koliko je sadrzaj mog sms-a bio slucajan, toliko i sadrzaj njegovog mejla, mislim. A tako mi je trebalo ono sto sam procitao.

Podsjetio me je da pocinjem zaboravljati neke stvari koje nam heroin otima - npr. slobodu da sami sebi oblikujemo dan... Danas razmisljam kako ja ovaj 13.10.2009. godine sugav dan, barem 15 cm snijega je na ulici i nema nijedan cm plavog neba iznad mene i vec dva puta sam tipu odgovarao na mejl i dva puta je nestajalo struje. Ali, jebes ga, opet je bolji nego da ganjam semu i smrzavam se. Ne moram skoro nista uraditi, osim par sitnica.

Jesi dobar jutros ?
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Danas sam bila kod doktorice opće prakse, nevezano za drogu i te stvari, nešto smo pričali i došli smo i na tu temu. Uklonila mi je sa kartona one dvije F šifre! Nema više "službenog pečata", samo ovaj mahalski! :D :wink:
Potpis.
Mauriko

Post by Mauriko »

Od kad sam juce saznao da se klinika u kojoj lecim zatvara, tj. juce se zatvorila... osecam se zbunjeno, izgubljeno...
Razmisljam sta dalje, kako , na koji nacin... Sta ce me cekati u drugoj klinici...
Ovo je dokaz da sam jos uvek slab.
Who dares, wins !
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Slabi smo mi čitav život prijatelju, a posebno na početku. Nemoj da te to čudi. Samo hrabro.
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:Danas sam bila kod doktorice opće prakse, nevezano za drogu i te stvari, nešto smo pričali i došli smo i na tu temu. Uklonila mi je sa kartona one dvije F šifre! Nema više "službenog pečata", samo ovaj mahalski! :D :wink:

Eeee Ann, ovoje do yaya!!!
Jako mi se svidja!!!
Možda bih i ja mogla da svratim ovih dana do mog doktora, da vidim šta on kaže za moju spoljašnjost i unutrašnjost.. Odavno nisam bila, istini na volju.....

Inače , danas bi mogao da bude kvalitetan dan,a mogao bi da bude i isti kao i svaki drugi.
Zavisno od rezultata.
Videćemo kada padne mrak i kada se sve stvari saberu i oduzmu..

Pozdravljam ekipu, čuvajte se samih sebe a i ostalih oko vas!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:
sanela wrote:
Navukla sam se na Happy Aquarium na FB, pa ga stalno uređujem, kupujem ribice i tako... baš mi je to simpa.
Eeeeee, vidila sam te, i ja isto igram i super mi je!
Igram i Farmu (kupila sam vilu jupiii), i to je to što se tiče igara.
Kako sad imam više obaveza, posadim nešto čemu treba 24 sata da naraste, pa tek sljedeći dan igram.
A ribice su super! Nemam više mjesta za one koralje i ostalo...
Prijatelj mi je rekao hakirati da dobijem 200 onih perli, pa da mogu kupovati stvari koje se mogu kupiti standardnim coinsima. :D
Vlado_M wrote: Mora da je do kompa u glavi, ljudi su pametniji od mene i to je to.
Mauriko wrote: a mozda jednostavno meni mozak ne radi bas najbolje... hehe ...
Hahaha, mora da je to! :D

Uuuuu, ja igram 'Pet Societty', to je isto na fb.
Imam neku macu, pa se trkam sa njom(protiv drugih), pa idem u goste kod drugih koji isgraju istu igricu i sve tako..
Jako sam se navukla i baš mi se svidja. Mada sam shvatila to, pa sad pokušavam da ne idem baš svaki dan po bruka vremena.. Nego onako, odem svaki drugi dan, recimo.. :roll:

A Mauriko, igrala sam i ja taj 'Brain Test', samo se ne sećam koji mi je Score.. Ali svakako, jako interesantna igrica.
Mnogo mi se svidela ..

A što se tiče te Farme, majko milaaaaa.. Nikako ne mogu da saž+vaćem tu igricu.. A sam bog mi je svdeok da sam pokušavala.. I to i onu 'Yo Ville'.. Bože dragi.. Ne ide, pa ne ide.. :)
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Boban

Post by Boban »

Vlado_M wrote:
Jesi dobar jutros ?

Sedim jedem belu milku i razmisljam o reklami kad ona riba tripuje da je na alpima kad zagrize cokoladu.Vetar jako duva i klima mi antenu za wireless koju nisam pricvrstio na krovu.Za druge situacije koje su me snasle priznajem da sam nemocan pred njima i da ih ne mogu promeniti.Mogu samo da ostavim onu malu zeravicu nade koja se nikada ne gasi da ce biti bolje.Moram uciti tehnologiju materijala a sve mi nesto tesko.Sve u svemu ja nemam pojma kako se osecam trenutno.Pozdravljam te Bosanski drzi se,pravi sneska :D e da i pijem ledeni caj od brusnice.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

BOBAN wrote: Sedim jedem belu milku i razmisljam o reklami kad ona riba tripuje da je na alpima kad zagrize cokoladu.
I onda utripuje da umjesto psa tele skoči i uhvati frizbi! :D
Potpis.
Post Reply