CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Nisam dobro.

Last edited by ameer on Wed Mar 10, 2010 10:47 pm, edited 1 time in total.
"Slatko i gorko; može se upoznati samo okusom, a nikako preko riječi,,
Nisam ni ja. Posaljem juce drugu iz NA sms. Samo onako, bez bilo kakve jasne namjere. Dobijem jutros mejl i podsjecanje na nesto... Koliko je sadrzaj mog sms-a bio slucajan, toliko i sadrzaj njegovog mejla, mislim. A tako mi je trebalo ono sto sam procitao.BOBAN wrote:Nisam dobro.
Podsjetio me je da pocinjem zaboravljati neke stvari koje nam heroin otima - npr. slobodu da sami sebi oblikujemo dan... Danas razmisljam kako ja ovaj 13.10.2009. godine sugav dan, barem 15 cm snijega je na ulici i nema nijedan cm plavog neba iznad mene i vec dva puta sam tipu odgovarao na mejl i dva puta je nestajalo struje. Ali, jebes ga, opet je bolji nego da ganjam semu i smrzavam se. Ne moram skoro nista uraditi, osim par sitnica.
Jesi dobar jutros ?
Danas sam bila kod doktorice opće prakse, nevezano za drogu i te stvari, nešto smo pričali i došli smo i na tu temu. Uklonila mi je sa kartona one dvije F šifre! Nema više "službenog pečata", samo ovaj mahalski!

Potpis.
Od kad sam juce saznao da se klinika u kojoj lecim zatvara, tj. juce se zatvorila... osecam se zbunjeno, izgubljeno...
Razmisljam sta dalje, kako , na koji nacin... Sta ce me cekati u drugoj klinici...
Ovo je dokaz da sam jos uvek slab.
Razmisljam sta dalje, kako , na koji nacin... Sta ce me cekati u drugoj klinici...
Ovo je dokaz da sam jos uvek slab.
Who dares, wins !
Slabi smo mi čitav život prijatelju, a posebno na početku. Nemoj da te to čudi. Samo hrabro.
Potpis.
- PsyTechGirl
AnAna_mo wrote:Danas sam bila kod doktorice opće prakse, nevezano za drogu i te stvari, nešto smo pričali i došli smo i na tu temu. Uklonila mi je sa kartona one dvije F šifre! Nema više "službenog pečata", samo ovaj mahalski!![]()
Eeee Ann, ovoje do yaya!!!
Jako mi se svidja!!!
Možda bih i ja mogla da svratim ovih dana do mog doktora, da vidim šta on kaže za moju spoljašnjost i unutrašnjost.. Odavno nisam bila, istini na volju.....
Inače , danas bi mogao da bude kvalitetan dan,a mogao bi da bude i isti kao i svaki drugi.
Zavisno od rezultata.
Videćemo kada padne mrak i kada se sve stvari saberu i oduzmu..
Pozdravljam ekipu, čuvajte se samih sebe a i ostalih oko vas!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
AnAna_mo wrote:Eeeeee, vidila sam te, i ja isto igram i super mi je!sanela wrote:
Navukla sam se na Happy Aquarium na FB, pa ga stalno uređujem, kupujem ribice i tako... baš mi je to simpa.
Igram i Farmu (kupila sam vilu jupiii), i to je to što se tiče igara.
Kako sad imam više obaveza, posadim nešto čemu treba 24 sata da naraste, pa tek sljedeći dan igram.
A ribice su super! Nemam više mjesta za one koralje i ostalo...
Prijatelj mi je rekao hakirati da dobijem 200 onih perli, pa da mogu kupovati stvari koje se mogu kupiti standardnim coinsima.
Vlado_M wrote: Mora da je do kompa u glavi, ljudi su pametniji od mene i to je to.Hahaha, mora da je to!Mauriko wrote: a mozda jednostavno meni mozak ne radi bas najbolje... hehe ...
Uuuuu, ja igram 'Pet Societty', to je isto na fb.
Imam neku macu, pa se trkam sa njom(protiv drugih), pa idem u goste kod drugih koji isgraju istu igricu i sve tako..
Jako sam se navukla i baš mi se svidja. Mada sam shvatila to, pa sad pokušavam da ne idem baš svaki dan po bruka vremena.. Nego onako, odem svaki drugi dan, recimo..

A Mauriko, igrala sam i ja taj 'Brain Test', samo se ne sećam koji mi je Score.. Ali svakako, jako interesantna igrica.
Mnogo mi se svidela ..
A što se tiče te Farme, majko milaaaaa.. Nikako ne mogu da saž+vaćem tu igricu.. A sam bog mi je svdeok da sam pokušavala.. I to i onu 'Yo Ville'.. Bože dragi.. Ne ide, pa ne ide..

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vlado_M wrote:
Jesi dobar jutros ?
Sedim jedem belu milku i razmisljam o reklami kad ona riba tripuje da je na alpima kad zagrize cokoladu.Vetar jako duva i klima mi antenu za wireless koju nisam pricvrstio na krovu.Za druge situacije koje su me snasle priznajem da sam nemocan pred njima i da ih ne mogu promeniti.Mogu samo da ostavim onu malu zeravicu nade koja se nikada ne gasi da ce biti bolje.Moram uciti tehnologiju materijala a sve mi nesto tesko.Sve u svemu ja nemam pojma kako se osecam trenutno.Pozdravljam te Bosanski drzi se,pravi sneska

I onda utripuje da umjesto psa tele skoči i uhvati frizbi!BOBAN wrote: Sedim jedem belu milku i razmisljam o reklami kad ona riba tripuje da je na alpima kad zagrize cokoladu.

Potpis.