Aha, kapiram...Vidi ,odgovor jos ne znam ali me trenutno to i ne brine, sve dok mi se povraca od njega.Neizmjernu mrznju osjecam prema toj tabletici , da sam skroz sigurna da necu kiksati!! Mozda je ovo pretenciozno,sta znam...Rad mi taj nedostaje i lakoca sa kojom sam obavljala neke stvari na bupu, to je bilo samo tako na pocetku kasnije me pretvorio u robota.Luka718 wrote:Kad će prestati?Ninocka wrote:Ja sam bas bila u nekom tezem periodu u proteklih skoro mjesec... I tako su mi pomogli Houpovi postovi, jer ta mucna premucna prica mi je jos vise zgadila bup.Jos jeddnom ti cestitam na istrajnosti,covjece bas je pakleno bilo
Slazem se sa Frajlom , da je malo besmisleno pisati da je skinuti se lagano,dok prolazis kroz recidiv.Kato,najbitnije je da nije bilo drugog i da si sad ok.Pisi malo kako se osjecas,ja evo gazim 4 mjesec i i dalje mi ss ponekad mota po glavi!
Morao bi nam mozda malo vise ispricati i moj ti je prijedlog ,ako vec nisi, da procitas postove od samog pocetka.Mislim da nema pitanja bez preciznog odgovora na ovom topicu!! Srecno!!