JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: jos samo jednom?

Post by heroinapg »

Ma neka sve sto treba padne u vodu, nek bude sto biti ne moze il` mora, samo da ne bude nocnih mora.PEACE
narcohimno

Post by narcohimno »

uuuufff,jebena glavobolja i jebeno vino i jebeni ja slepojnercina na kvadrat...ko rano rani dve kurcine grabi,to ce biti moja formulacija narodne izreke.em me glava rastura em neznam sta sad da radim sa komsinicom,od jutros mi je cetiri poruke poslala...stvarno sam u kurcu,mislim trebalo bi da skacem do neba sto uopste jedna takva mlada(19)lepa,zgodna devojka i obraca paznju na grobinu kao sto sam ja ali dzaba...sinoc sam popio skoro dve flase vina i u tom trenutku sam voleo i konobara a kamoli nju...kako sad da je sto bezbolnije uklonim iz zivota kada sam joj sinoc izjavljivao ljubav na nacin na koji bi mi romeo pozavideo...?i ona se otvorila i rekla da joj se svidjam skoro cetiri godine,sto sam ja naravno odmah iskoristio i odveo u krevet...jooooj koja sam ja konjina kad se napijem jebo me pas.necu sada vezu i gotovo.imam ciljeve koje moram ispuniti i nemam snage se uz to jos i boriti sa zenom a i nisam jos uvek preboleo svoju bivsu tako da nebi bilo fer prema njoj da je obmanjujem...evo stize i peta poruka,sta sad da radim???zamislite jos jednu srecnu okolnost,cale joj je bivsi bokser,dobar covek k`o leb ali kad mu stanes na zulj...sve mi se cini,eto meni jos jedne zanimljive epizode u mom beskorisnom zivotu...
Modesty

Post by Modesty »

HAHAHAHA HOHOHOH HIHIHIHI......tražili ste gledaj te...sorry dacho,ne rekoh li ti da ne piješ,prošao je rođendan :lol:
YugoStar

Post by YugoStar »

Pozdrav,prvo hvala na pomoci svima.Solidan sam...cvaknuo sub.kom 1...nije lose,samo mi malo ...mrsko,prsti mi spori...bice OK!Javicu se.
heroinapg

Post by heroinapg »

:-#
narcohimno

Post by narcohimno »

OVA MALA PRIONULA ZA ME,KAO SMOLA ZA BOROVE GRANE...
heroinapg

Post by heroinapg »

Grana od bora pala od do mora, grijeshish
galeb1

Post by galeb1 »

pozdrav svima na stranama,ja sam ode novi,neki dan ulogiran,na pola našeg največeg suba pokušavam prominit đir
tipkajući na vašem forumu kojeg par dana pratim i sinjan ovu temu koja mi je ajme koliko puta odzvonila u glavi
da mi skoro dođe ko moto...ajme.....
galeb1

Post by galeb1 »

da j. s. j. to ne može reć ni oni koji je izmislija dop
a meni se to desi uvik na uzlaznoj krivulji života,ka ono ko mi šta može JA Sam najmoćniji,a ono brate pukne me rikverc i
vrati u ćaroliju kruga,a po iskustvu znam da nisam jedini i da nam je to najzajebanija rećenica(skoro životni motić)
(ono da je bar još samo dvaput!!!!)
galeb1

Post by galeb1 »

aha j.s.j.desilo mi se (ka zbog najdraže)da bi produžava romantiku, asad iron.osvrtom beren da sm je samo skraćiva,a vidi i ona,ako
me kužite sad sam si nabacija još 1bed, :( ,ali izravnat ću ja to :lol:
ili neću više nikad!!!!zvući mi izlizano godinama ajme kako izlizano :x
evo mi brale hakera da me ući pirjat muziku,aaaaallllaaaa,ali slije san već priša ili apsorbiro... :D :lol:
lipi pozdrav i budite lipi,pametni i bogati :lol: :lol:
Post Reply