JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nadin

Re: jos samo jednom?

Post by nadin »

....narcohimno...kako glava danas :-D ...hvala na čestitki za 8.mart... :rock: ...
WHO DARES,WINS
narcohimno

Post by narcohimno »

glava je odlicno danas,hvala na pitanju nadin...sad sam napravio pauzu od ribanja mog"PASSATA".kontam nesto da bi bio odlican auto samo da nije karavan ali jebiga,moj se cale samo na karavane pali.vaceras nastavljam da pijem ali vino posto izvodim komsinicu povodom osmog marta.sreli smo se danas i bila mi je skroz kul . inace sam sam je izbegavao jer sam mislio da je davez.posto je klinka i u rok je fazonu pretpostavljao sam da ce da me gleda kao gurua i da cu morati stalno da joj serem nesto o muzici(kao ja sam strucnjak i to).danas smo se ispricali opusteno o normalnim stvarima i video sam da je devojka sasvim prirodna cak i sa malenim naznakama duhovitosti...elem,kako bilo,ja je veceras izvodim pa cemo videti kako ce stvari dalje da se razvijaju.UP THE IRONS...
YugoStar

Post by YugoStar »

narchosimo...prijatelju novi Sretan ti Rodjendan,jebiga sad ukapirao.Zelim ti sve najbolje i da si mi dobar i zdrav i veseo i pun k'o For Nox...ma sveti najljepsezelim.
YugoStar

Post by YugoStar »

Kako vidim online si pa bi te zamolio,ja ovde samo nesto moljakam,posalji mi privatnu poruku,da provalim kako i sta,kapiras da sam novi...i koristim Skype,a i jedan si od nekoliko likova s kojim bi se mogao slagati i razumjeti.Unaprijed hvala...e da i kako cu provaliti da sam dobio tu Privatnu Poruku...sjeva li sta,zvono,kucka...???
nadin

Post by nadin »

---YugoStar...uđi u postavke one su na vrhu u lijevom kutu...i imaš tamo opcije lako ćeš se snaći....i kad ti dođe poruka na strelici na ekranu kliknuti će ti žuta zvjezdica kao obavjest da ti je stigla nova poruka...
...narcohimno..druže moj...lijepo se provedi...zabavi svoju družicu..haha...imaš joj mnogo pametnog za reći....i ja sam bila vani...poslije crkve srela starog prijatelja tako popila par pića s njim i ostalom ekipom i kući došla....pijem navečer tablete za spavanje tako da sam se riješila insomnije....javi se da nam ispričaš kako je protekao izlazak... :smt026 :smt026 ...pusa...
WHO DARES,WINS
heroinapg

Post by heroinapg »

Uđimo u postavke, stavke i pretpostavke, kao i opcije, ali za nas…za mene, zavisnika opcija “samo još jednom” ne postoji
To bi bila smrt
Deepeer and deeper to the earth IRON-to bi bilo DOWN-ne down-jutro-veċ down-dole, DNO i smrt bi “samo još jednom bilo”
A ja želim Up. A Ti? Uđimo u postavke, stavke i pretpostavke, kao i opcije, ali za nas…za mene, zavisnika opcija “samo još jednom” NE postoji
To bi bila smrt
Deepeer and deeper to the earth IRON-to bi bilo DOWN-ne down-jutro-veċ down-dole, DNO i smrt bi “samo još jednom bilo”
A ja želim Up. A Ti?
UP A MAN (oba pola)
narcohimno

Post by narcohimno »

IMAM SNAGE DOVOLJNO DA VAM KAZEM SLEDECE-DACHO JE IMAO TAKAV SEKS,DA SVE PRESERAVANJE SA HEROINOM PADA U VODU...ODOH DA SE LJUBAV MOG ZIVOTA NE PROBUDI...
nadin

Post by nadin »

....wow...svaka čast :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: majstore...
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

Wauuuu Dacho majstore,nakaci se sad na sex i batali donove i cugu :wink:
Modesty

Post by Modesty »

Ups,moram dopunit rečnicu..nakači se na ljubav i gore navdeno :D
Post Reply