Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Fanatik

Post by Fanatik »

Ehehhehe, pa STYX- jedan je Željo koji je onako igrao protiv NEW CASTLA, I to su nam poništili gol čisti, hejjjj.ARCHY-duša moja ,pa ja sa tobom se ne bih posvađao ni za 100 FK SARAJEVA, molim te lijepo.Hhhehehe.ZVRKSSS, PA primjetila si me juuuupiiiiiiiiiiii, ma cokim druga svog ja.Inace kao sto STYX kaze, BABE CUVAJTE TORBE I NOVCANIKE .hehehehhehhhe
zvrky

Post by zvrky »

Naravno da sam te se setila,kako ne bih...inače i ja sam pred upalom pluća tako da proćiće,kašljem ko manijak oću pluća da izbacim samo kad bih mogla...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Nemam pojma na sta mislis. Kod mene neko prijatno vece, izlazim veceras i to...

Jedino sto sam ostao bez teksta, ovih dana sam napadno glup.

Zhao mi je sto su neki ljudi lose. Davno sam govorio da trebamo napraviti neku mobilnu intervetnu jedinicu; par ljudi naoruzanih lisicama i bejzbol palicama i medikamentima i to, da spartaju barem po SFRJ i zabludjele ovcice dovode u red... Jebes podrsku rijecima. I jebes slova, nisu dovoljna.

Kad ugasis komp, opet si sam.
styx

Post by styx »

U pravu si, ali ipak u datom trenutku napisana rijec pomaze. Meni ste vi svi pomogli da prebrodim krizne momente na cemu sam vam beskrajno zahvalan. Ipak se vidi da ima dobrih ljudi medju nama, ovdje smo svi zajedno, bez obzira sta smo i odakle smo. Ne kraju krajeva, mi smo svi isti, neke stvari nas plase, a neke ojacaju u borbi sa nasim demonima.
Omare, dobro ste igrali protiv njih, ali ipak je to nasa realnost da mi ne mozemo dalje od 3. pretkola. Ja sam ponosan na to da je jedan klub iz BiH mogao pruziti tako dobru sezonu, iako sam Robijas.SVAKA CAST!!!
A vama, nasim bolesnicima, zelim brzu rekovalescenciju. Ne dajte se bolescuri, jaci ste vi od nekih tamo virusa, zgazit cete vi njih!!!
zvrky

Post by zvrky »

Pa nego dosta su one gazile nas,heehehhe
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma ja moj STYX, što kazes imas pravo, da je nama opet proći 3.pretkolo.Ali bilo koji klub pa makar to bio Rudar iz Kaknja.Ma nema dok se ne donese zakon o sportu, mozemo samo naglabati ovde sta,ko,gdje ,kako.Izgleda da treba pasti jedno 100-200 mrtvih glava pa da bi onaj MISTER-WISKI (UŠANOVIĆ) sjeti da zastiti normalne ljude na stadionima.Tako vam je to, nego ko je za kahvu u ovo gluho doba???
styx

Post by styx »

Naspi meni, sa mlijekom molim.
Dole bakterije i virusi, zivjele narandje, limun, kiwi i slicni folovi!!!
zvrky

Post by zvrky »

Gde je ta kafa boli me glava....počinjem i kafu da pijem,bombu ću da progutam samo da prestane...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

jooooojjjj jeste mi se raspricali....4strane....
super! imala sam sta raditi hhehehe....
E ovako...po redu.... ARCHY!! SLusaj Omara...CAJ S MEDOM ODMAH DA POPIJES...si me cula??? I nemoj se zezati....popij nyquil. Nece te ubiti a upala pluca u doba pticije gripe oce...zato...nemoj da te prebijem tako bolesnu.
Odmah mami reci da ti kupi to...i kod doktora...istog trena. AKo treba antibiotike pij fosamax-one za 3 dana. Super su. Ja inace mrzim antibiotike...teski su mi...al ti su bolji.
Ok...
Zvrkyy....oprosteno. Bitno je da si me se sjetila....dusa moja...cmok.
Pijte vitamine svi...nije zajebancija ove godine.... NONI takodje.
Brate...pomaze ...eto sad ga pijem svaki dan i bolja sam skroz. I ja sam malo bolesna kao prehlada glave-mozga. I kasalj neki dosadni. I temperatura.
ALi evo pipih dyquil i bolje sam!

PITARI jedu pitu hahahahah-styx....lud si. Za Sarajevo svoj zivot dacu i za njega vjecno navijacu!!! hehhhe
a svi u familiji i brat i tata i sviiii su MANIJACI!!!!
A sad....pihhh-bitno je da je tip iz evrope :-D
Ramona....sreco....nema te online da ti posaljem slike a i da te ispitam...svasta nesto.... :smt018

A sendvic bi ti a?? sram te bilo....
Styx sreco- ne sekiraj se ti meni....Pale se zajebava. Nemoj k srcu to uzimati.
Majo....sta .....???? Pisi ...sta se zbiva?
Kate-gdje si???
VLADO......kako si mi? Pisi.... cmok cmok
eto tako....idem piti caj od Melise....smiruje srce i to....a i dobro je piti caj.
Pozdrav svima...
SVIMA!!!! cmok cmok
Shone

Post by Shone »

Dobro jutro narode! Evo da se oglasim posle par dana cutanja(nepisanja), jebiga problemi na privatnom planu umalo da me nateraju da uzmem usrani hors, ali nisam zahvaljujuci nalorexu! Vidim dosta ljudi se sjebalo ove nedelje....ne znam sta da im kazem jer da znam ne bih razmisljao o shemi 24h... Da verovali ili ne svaka tema,razgovor pa makar to bila vremenska prognoza ja moram da spomenem DOP.....I tako ja pricam o njemu a usput serem drugima kako je to sranje i kako ne valja...da ne davim vise pocinje jos jedan dan, jos jedna trka sa djavolom pa ko prvi stigne...al u imam malu prednost-blokator :-D
Pozdrav svima, da ne nabrajam......
Locked