Hehe, pa ima i toga, ali nekako mi pre klizne šljiva niz grlo nego viski. Mada šljiva ume da izbija posle na kung-fu, a viskic umiruje...
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Ma jasno. Imam poznanike, piju litre na dan.Jurke wrote: ↑Mon Oct 28, 2019 6:50 pm A ozbiljan sam kada pričam o koka koli. Poznajem ljude koji su je pili u ogromnim količinama naravno i doslovno upropastili jetru toliko da su se morali lečiti. Cepa na jetru koliko i alkohol, ako ne i više. Sad nekad neka čaša, kao i alkohol, ne može da škodi, ali svakodnevna upotreba kida.
Ja onako, povremeno .... jbt kao o gudri da pricam ahahaha. Vreba nas sve i svasta sa svih strana izgleda
Pa jeste, vreba. Nismo ni svesni koliko je ludilo i koliko se šatro misli na zdravlje, a ovamo se potura sve i svašta. Ja sam zbog svoje dece i klinca koji je bio ozbiljno bolestan morao malo da se više cimam oko tih stvari pa sam svašta saznao. Priroda je čudo, to je sigurno.Frajla wrote: ↑Mon Oct 28, 2019 6:55 pmMa jasno. Imam poznanike, piju litre na dan.Jurke wrote: ↑Mon Oct 28, 2019 6:50 pm A ozbiljan sam kada pričam o koka koli. Poznajem ljude koji su je pili u ogromnim količinama naravno i doslovno upropastili jetru toliko da su se morali lečiti. Cepa na jetru koliko i alkohol, ako ne i više. Sad nekad neka čaša, kao i alkohol, ne može da škodi, ali svakodnevna upotreba kida.
Ja onako, povremeno .... jbt kao o gudri da pricam ahahaha. Vreba nas sve i svasta sa svih strana izgleda

Ma ja jedem skoro pa isključivo domaću hranu. Nekad kupim Eurokrem, u glavnom za palačinke. Kolu ne pijem u opšte, jedino što ne vozim kola domaće proizvodnje.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.

Molim te sto prije da se skines sa eurokrema!!!
Je li moguce??! Uzmi ovu Frackinu metodu spustanja, prvo krenes od bijele mase, pa npr dnevnu spustas po jednu kasiku. Ne valja odjednom!!
Vidis kakvu golgotu Jurkeee pretrpi, kuku, kuku!!
HahahahahhahahahNinocka wrote: ↑Mon Oct 28, 2019 8:16 pmMolim te sto prije da se skines sa eurokrema!!!
Je li moguce??! Uzmi ovu Frackinu metodu spustanja, prvo krenes od bijele mase, pa npr dnevnu spustas po jednu kasiku. Ne valja odjednom!!

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Pa reci jel nije.Ninocka wrote: ↑Mon Oct 28, 2019 8:16 pmMolim te sto prije da se skines sa eurokrema!!!

Sa crne nema skidanja, to kod mene makar...StopBup wrote: ↑Mon Oct 28, 2019 8:42 pmHahahahahhahahah. Aj za belu masu, to će ići smanjivanje kafena kašičica dnevno, a kad dođem do crne mase, moraće smanjivanje da ide onom malom plastičnom za mešanje kafe što dobiješ u kafiću. Plus minimum 3 antidepresiva zadnjih mesec dana smanjivanja i godinu dana nakon zadnje doze.
![]()