Jurke wrote:
Zakazala mi je lekarka opšte prakse termin kod neuropsihijatra. Vec sam to odradio sada kada sam bio zbog bolovanja. Ostalo je da sada da sačekam zakazani termin, ali ova mi je to cepila za 22. novembar
Auuuu 22 novembar, reaguj, zovi, hitan slucaj, nije ti dobro! Jes’ normalan? Znas li ti koliko ljudi rikne,dok dodju na red za ultrazvuk necega u Srbiji? Mislim ne shvataj me sad bulvalno, ali svadjaj se malo bre! Svadjas li se ti uopste ili te mazu kao nutelu?:)
Hehe, nasmeja me slatko prvi put danas neko. Znam sve, ali ja nisam bio u stanju da se svadjam taj dan. Inače i da sam ono kao bio zagrejan za tu priču sa psihijatrom taj dan kao danas i juče vec bi tada izboksovao datum raniji. Nego sam provukao priču o nesanici i umoru pa je doktorka sama predlozila, što sam i hteo. E sad ona je ciljano isla na nekog ko bi me stvarno saslušao i kaze da ta doktorka ima termin tada slobodan... Jebiga sad, nešto cu videti, ovo me vec ubija u pojam. Sam sam sa sobom u glavi i nemam baš sa kime o tome da pričam, tako da iako znam da mi ne moze reci ništa što neznam radovao sam se priči makar sa svajom, ali ona se pravi mrtva, a ja je ne gicam da proverim jeste li...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
Jurke wrote:
Zakazala mi je lekarka opšte prakse termin kod neuropsihijatra. Vec sam to odradio sada kada sam bio zbog bolovanja. Ostalo je da sada da sačekam zakazani termin, ali ova mi je to cepila za 22. novembar
Auuuu 22 novembar, reaguj, zovi, hitan slucaj, nije ti dobro! Jes’ normalan? Znas li ti koliko ljudi rikne,dok dodju na red za ultrazvuk necega u Srbiji? Mislim ne shvataj me sad bulvalno, ali svadjaj se malo bre! Svadjas li se ti uopste ili te mazu kao nutelu?:)
Ima neka tajna veza između Frajle i nutele. Sad vrši komparaciju Jurketa sa nutelom, a ranije je pisala da ćemo jesi nutelu za istočno tržište dok je Vučić na vlasti. Dole Vučić, živela nutela! Frajla za PREDSEDNIKA! Nik Sloter za premijera!
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup wrote:
Ima neka tajna veza između Frajle i nutele. Sad vrši komparaciju Jurketa sa nutelom, a ranije je pisala da ćemo jesi nutelu za istočno tržište dok je Vučić na vlasti. Dole Vučić, živela nutela! Frajla za PREDSEDNIKA! Nik Sloter za premijera!
Pa da ste pametni i vi bi mogli papati originalnu nutelu, i piti coca colu- zero sa mog podrucija, da ne govorim zapadnog dela
Kada bi samo znao koja je to radost dok zabijam kasiku u kremastu nutelu ...... mjauuuuuuu, doduse bila mi je prekremasta sa palminim uljem. Eto, kad me neko pita zasto se necu nilada vratiti u Srbiju, sad imam odgovor. Zbog nutele i kole
StopBup wrote:
Pa da ste pametni i vi bi mogli papati originalnu nutelu, i piti coca colu- zero sa mog podrucija, da ne govorim zapadnog dela
Kada bi samo znao koja je to radost dok zabijam kasiku u kremastu nutelu ...... mjauuuuuuu, doduse bila mi je prekremasta sa palminim uljem. Eto, kad me neko pita zasto se necu nilada vratiti u Srbiju, sad imam odgovor. Zbog nutele i kole
Kola nije dobra za jetru, bolje je šljiva domaca i zdravije da se pije nego kola.
Jurke wrote:
Kola nije dobra za jetru, bolje je šljiva domaca i zdravije da se pije nego kola.
Da se razumemo, u pitanju je kola zero. Pazim na stas
Sljivu ne volim, samo fine stvari molim blink blink
Mmmm i šljiva moze biti jako fina, dok sam je pio samo takve sam i preferirao. Prava domaca, neprikosnovena. Po meni viski joj ne moze ni prismrdeti... To je moje mišljenje samo, a stvar je ukusa naravno.
A ozbiljan sam kada pričam o koka koli. Poznajem ljude koji su je pili u ogromnim količinama naravno i doslovno upropastili jetru toliko da su se morali lečiti. Cepa na jetru koliko i alkohol, ako ne i više. Sad nekad neka čaša, kao i alkohol, ne može da škodi, ali svakodnevna upotreba kida.