PEPELJUGA....priča u nastavcima
Moderator: sanela
malopre sam citala ispovest od zvrki......naravno nisam imala pojma za vasu bilo koju povezanost..........podrzavam te u svemu pepe.....i jedva cekam nastavak price, malo me buni ovaj avatar,slicica, mnogo si besna i ogorcena....i moram priznati ,u nekoliko navrata si mi bila neko ko uopste ne treba da je ovde,medjutim procitala sam tvoju ispovest.....ono sto se dogodilo je strasno, ali kao sto vidis , nista mnogo strasnije ni od jedne price ovde, nastavii dalje........ da li ti roditelji i dalje brane da komuniciras na forumu?.............sta je sa tvojim bratom?..........pisi, jedva cekam..........i skoloni ovo dupe ......za pocetak stavi srculence.......hahahah.........pozdrav!!!!
- pepeljuga84
Tako je...šta fali mom avataru-a onome kome se ne dopada...pa neka preskače moje postove,ionako ih je u poslednje vreme veoma malo na ovom forumu...Vlado_M
KomentarUpisano: Nedelja Jun 11, 2006 7:43 pm Naslov komentara:
Citat:
pisi, jedva cekam..........i skoloni ovo dupe ......za pocetak stavi srculence.......hahahah.........pozdrav!!!!
Pepinga, ova ti je shala prilicno neslana:). Meni je njen avatar pravo dobar.
ZA SVE NEZADOVOLJNE-EVO GA JOŠ JEDNO

PA SAD VIDITE KOJE ĆEMO ZA AVATAR
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Pepeljugo, meni je tvoj avatar jako, jako dobar! Se sjecas da na pocetku nisam mislila da je to tvoje dupe, guza mala
? Pusti price i pici svoj film! Sto si tako slabo ovdje na forumu? Ja se bas cesto zamislim i sjetim tebe, pitam se sto nisi tu, ako si ok, kako zivis i sto ne pises nista?
Cuvaj se, lijep pozdrav

Cuvaj se, lijep pozdrav

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.