PEPELJUGA....priča u nastavcima

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

pepinga

Post by pepinga »

malopre sam citala ispovest od zvrki......naravno nisam imala pojma za vasu bilo koju povezanost..........podrzavam te u svemu pepe.....i jedva cekam nastavak price, malo me buni ovaj avatar,slicica, mnogo si besna i ogorcena....i moram priznati ,u nekoliko navrata si mi bila neko ko uopste ne treba da je ovde,medjutim procitala sam tvoju ispovest.....ono sto se dogodilo je strasno, ali kao sto vidis , nista mnogo strasnije ni od jedne price ovde, nastavii dalje........ da li ti roditelji i dalje brane da komuniciras na forumu?.............sta je sa tvojim bratom?..........pisi, jedva cekam..........i skoloni ovo dupe ......za pocetak stavi srculence.......hahahah.........pozdrav!!!!
zvrky

Post by zvrky »

Odakle tebi to da joj roditelji btane da komunicira preko foruma? :roll:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Zvrky, cura je opet krivo povezala stvari :-D
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

Previse je procitala u kratkom vremenu i sad nas je svih pomijesala ko bosanski lonac :)
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
pepinga

Post by pepinga »

ne nego sam procitala da roditelji nisu za to da ona na ovakav nacin komunicira.....to je sve......odatle to......brane....mozda sam se pogresno izrazil.....to je sve..........
zvrky

Post by zvrky »

ok,ok ne brane joj da pise po forumu,polako sve ce ti se kockice sklopiti jesi malo pobrkala teme ali nema veze lecice to na svoje mesto i drago mi je da si procitala ispovesti i njene i moje !
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

pisi, jedva cekam..........i skoloni ovo dupe ......za pocetak stavi srculence.......hahahah.........pozdrav!!!!
Pepinga, ova ti je shala prilicno neslana:). Meni je njen avatar pravo dobar.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Vlado_M
KomentarUpisano: Nedelja Jun 11, 2006 7:43 pm Naslov komentara:
Citat:
pisi, jedva cekam..........i skoloni ovo dupe ......za pocetak stavi srculence.......hahahah.........pozdrav!!!!

Pepinga, ova ti je shala prilicno neslana:). Meni je njen avatar pravo dobar.
Tako je...šta fali mom avataru-a onome kome se ne dopada...pa neka preskače moje postove,ionako ih je u poslednje vreme veoma malo na ovom forumu...
ZA SVE NEZADOVOLJNE-EVO GA JOŠ JEDNO

Image

PA SAD VIDITE KOJE ĆEMO ZA AVATAR
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
pepinga

Post by pepinga »

pih....nisaam mislila nista lose.....
sunrise

Post by sunrise »

Pepeljugo, meni je tvoj avatar jako, jako dobar! Se sjecas da na pocetku nisam mislila da je to tvoje dupe, guza mala :) ? Pusti price i pici svoj film! Sto si tako slabo ovdje na forumu? Ja se bas cesto zamislim i sjetim tebe, pitam se sto nisi tu, ako si ok, kako zivis i sto ne pises nista?
Cuvaj se, lijep pozdrav :) :)
Post Reply