Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
eh,mislim nije za smijanje..moja baba je bas bila zesce bolesna...i sad je kod nas..oporavila se koliko toliko..ali juce sam popizdjela,volim je najvise stvarno..zapela zena da joj dnesem za ruckom crni luk iz njive...ma kakwe njive baba,rekla sam ti sto puta da mi nemamo njivu...zivimo u gradu...imate ,kaze..bojan stalno ode i ubere ovako kad rucamo(ocuh)..i uhvati sebe kako joj govorim:'daj baba,misli malo mozgom..sta ti je..?"
pokajala sam se naravno odmah-cus ja da joj kazem da misli mozgom..ja,kojoj je mozak uwjek bio na zadnjem mjestu-out of control..
mozda tripujes za muza,ne znam..jesi li sigurna?
cuvaj svoje zdrav;je!
niusta ja vise nisam sigurna,mislim da treba prvo da pocnem sebi da verujem,a i da se malo vise cenim,da bi to i drugi cinili...
a za baku,lepotice nasa,znam i uvek mi zao,ali to je jace od mene..
Stani draga svako jutro pred ogledalo,zagrlise,izgovori svoje ime i reci na glas VOLIM TE....ovo ti ozbiljno govorim...radi to svako jutro,gledaj se u oći i sjeti se šta si bila prije npr. 2g a šta si sad..sad si jedna majka koja se ne drogira i ne radi ostale gadosti...sjediš kući i relativno si Ok sa tendencijom da svakog dana budeš sve bolje.....bravo mala ..vidiš koliko vrijediš...mnoge raduge na tvom mjestu su bile jadne i slabe,pale su skroz,ostavile djecu,žive na ulici i drogiraju se još..ali ne i ti,a zašto,zato što vrijediš.
jeste ljudi,znam ja to..samo imam jedan velikiiiii problemm,i znam da je to glavna stvaka,srz mog problema,i kad se to bude resilo,bice mi mnoogo bolje..za dvadesetak dana idem u svoj grad,i tu me ceka najveca graska moje proslosti,nesto kao ucenai ako to resim,sve e biti ok.i onda cu svaki dan dase samo smejem,uzivam u zivotu,ma bicu najsrecnija osoba na svetu,a do tad nemogu da se opustim ni jedan jedini sekund.
Poz.komsiji....zavrsi taj problem i smeji se svemu sto te smara....evo ja kao nekako ide polako....ne znam ni sta me ceka u zivotu jer ovaj put je stvarno ozbiljno sve krenulo sa skidanjem....zato uzivaj bice sve ok....idem da pokusam da zaspim.
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu