Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
Caty wrote:fizicka kriza minimalna i ona zaista prolazi kod svih vec posle 7 dana
čuj sedam dana... sedmi dan tek postaje zanimljivo
MasacreEnElDiscoBar wrote:sad vishe neznam di sam...samo mjenjam droge...uff...koje sranje ochu se rjeshit te ovisnosti a, molim Boga da mi ostavi neshto....
Caty wrote:fizicka kriza minimalna i ona zaista prolazi kod svih vec posle 7 dana
čuj sedam dana... sedmi dan tek postaje zanimljivo
Ja vise nista ne znam!! Ja sam danas bila kao u krizi, sto znam da je nemoguce! Kakvo me ludilo uhvatilo, mjesec dana kasnije. Mislila sam da sam skroz izlapila, pa sad umisljam!! Sto nije iskljuceno...
Ne zelim nikog da plasim, ali jbg moram reci!!
Esto mozak moze, niko ne moze!! Cudo!! Kako ga u bolje svrhe ne iskoristih
Pa ninocka vrlo moguce da je to psihicka kriza koja ocito moze potrajati mesecima, gledala.sam na netu.i ta kriza samo naleti jedan dan nenadano pa.prodje sreca da je to.vremenom.sve redje tako da kad.si do sad izdržala i.to ces lagano!
Frajla wrote:PAWS
Dodju ne najavljeno i iznenada:)
Ali kako vreme odmice sve redje svracaju u posetu
While post-acute withdrawal syndrome has been reported by those in the recovery community, there have been few scientific studies supporting its existence.
Ne, ne znam da koristim evo pisem sa komodora 64. A i google je poznat po hrpi beskorisnih informacija.
Samo zelim neke cinjenice od tebe jer ih nikada nemas a lako ih je prepisati
A kad treba argumentovati jedino znas da vredjas, a kad preteras onda je uz guz.
I debela i ruzna sam, i matora i bez zuba.... ali eto nemam vremena celu noc visiti na forumu nego upravo suncam dupe na predivnom moru. Bas sam besna jbt
yasujirozu wrote:kada bi znala da koristiš brauzer i pretraživače, lako bi našla odakle je citat, no pošto si vazda besna i matora, ja te nemam namjeru učit