Fenix
Moderator: sanela
Re: Fenix
...hvala svima što ste uz mene...ljubim vas PDT_Love_23 PDT_Love_23 PDT_Love_23 ...nema razloga da se bilo tko izvinjava...prihvaćam sve kritike...Jana...naravno kad dođeš u moj grad,vidjeti ćemo se i ispričati...imamo toliko toga za reći... :smt006 lijep pozz..."kritika"...želim ti ugodnu šetnju s kćerkicom sutra,ups mislim danas...idem pokušati da ubijem insomniju...
WHO DARES,WINS
...sorry..."kritika/o"...a šta ću neće san na oči... :smt119 ...laku noć...javi se pp ako nemogneš zaspati...
WHO DARES,WINS
Nadin, iskreno govoreci, covek se ne moze skinuti na ovaj nacin. Prvo sam mislio da se ljudi zezaju, kao ajde jos malo, jos malo, bravo-proslo je 12 sati... I,sta sada? Daj da malo budemo realni, potrebna ti je pomoc i to mnogo ozbiljnija nego sto ovaj forum moze trenutno da ti da. Crkva je o.k. ali sama tvoja bolest trazi mnogo vise.
SAMO CEO ŽIVOT...
Zasto ne poslusas savet mnogih i ne odes u neku komunu koja ima rezultate? Nacin na koji se ti boris(barem tako kazes) ti nece puno pomoci. Tebi je potrebna sloboda koju ti jedino Isus moze dati, naravno ako zelis. Nesanica koja te muci je pobediva. Jednostavno pocni nesto da radis, pocni da se kreces i da trosis energiju u pozitivnom smeru inace ce se ona okrenuti protiv tebe. Pozdrav.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Ja se slazem sa Sasom i Modesty.Tebi treba vise.Jos ti je potreban stalni vodic,komuna,Centar,cvrsta ruka.Ovaj forum je ljudski skup ljudi koji su dotakli tvoj problem na ovaj ili onaj nacin.Ja sam ljudi iznenadjena kako guramo sa ovom nasom nadin.Ali se slazem da to njoj nije dovoljno.Trema jos strucnih pomagaca i blizu sebe.