Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nadin

Re: Fenix

Post by nadin »

...hvala svima što ste uz mene...ljubim vas PDT_Love_23 PDT_Love_23 PDT_Love_23 ...nema razloga da se bilo tko izvinjava...prihvaćam sve kritike...Jana...naravno kad dođeš u moj grad,vidjeti ćemo se i ispričati...imamo toliko toga za reći... :smt006 lijep pozz..."kritika"...želim ti ugodnu šetnju s kćerkicom sutra,ups mislim danas...idem pokušati da ubijem insomniju...
WHO DARES,WINS
ljeto2006

Post by ljeto2006 »

cestitam i ja nadin
veselim se s tobom
bravo
svaka cast tvojim virtulanim prijateljima sto su te pratili
svaka vam cast!
da mi je vratiti korake unazad
nadin

Post by nadin »

...oj nesanico...muko moja...
WHO DARES,WINS
kritika

Post by kritika »

Ajme Nadin,prenila si tu svoju nesanicu i na mene.
Oči mi ka u sove.
Ok je,ajde nema zime,važno da si ti "good".
nadin

Post by nadin »

...sorry..."kritika/o"...a šta ću neće san na oči... :smt119 ...laku noć...javi se pp ako nemogneš zaspati...
WHO DARES,WINS
saša-ex

Post by saša-ex »

Nadin, iskreno govoreci, covek se ne moze skinuti na ovaj nacin. Prvo sam mislio da se ljudi zezaju, kao ajde jos malo, jos malo, bravo-proslo je 12 sati... I,sta sada? Daj da malo budemo realni, potrebna ti je pomoc i to mnogo ozbiljnija nego sto ovaj forum moze trenutno da ti da. Crkva je o.k. ali sama tvoja bolest trazi mnogo vise.
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

šta ćeš nadin kada virtualni prijatelji odu na ogmor,na vikend a ti padneš u krizu...............ovaj forum je odlična stvar,pomaže ALI!!!!NIKO OVDJE NE ORDINIRA.....mislim da trebaš više.
heroinapg

Post by heroinapg »

trazi mnogo vise
trna

Post by trna »

Zasto ne poslusas savet mnogih i ne odes u neku komunu koja ima rezultate? Nacin na koji se ti boris(barem tako kazes) ti nece puno pomoci. Tebi je potrebna sloboda koju ti jedino Isus moze dati, naravno ako zelis. Nesanica koja te muci je pobediva. Jednostavno pocni nesto da radis, pocni da se kreces i da trosis energiju u pozitivnom smeru inace ce se ona okrenuti protiv tebe. Pozdrav.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
jana

Post by jana »

Ja se slazem sa Sasom i Modesty.Tebi treba vise.Jos ti je potreban stalni vodic,komuna,Centar,cvrsta ruka.Ovaj forum je ljudski skup ljudi koji su dotakli tvoj problem na ovaj ili onaj nacin.Ja sam ljudi iznenadjena kako guramo sa ovom nasom nadin.Ali se slazem da to njoj nije dovoljno.Trema jos strucnih pomagaca i blizu sebe.
Post Reply