Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Shone

Post by Shone »

Dobro jutro narode! Verujte mi da vise nemam predstavu o vremenu koliko dana nisam spavao....Danas je mi je 5-ti dan kako ne uzimam opijate...pa bi trebalo da radim test da vidim dal bih koliko danas mogao da pocnem sa blokatorom....mada svi pricaju svoje price...sto se tice tog "zadrzavanja" u krvi, al dobro zato i radim taj test, pa sta bude...POZDRAV!
Luna

Post by Luna »

shone....ovako-sa subutexa ...da predjes na nalorex treba 7dana. Sad za dop ne znam ali vjeruje da bi trebalo biti oko 6-7dana. Jer toliko i kriza traje..Bolje biti siguran nego se sjebati....moj savjet sacekaj jos dan dva...
a sad kao sto znamo-svako sebi zna najbolje. Ali eto...nadam se da ce ti to pomoci ...I vjerujem u tebe. Uspjeces ti!!!! samo polako-ne brini....
Omare-dobar dan....i eto laku noc...eto odoh ja...
cmok svima
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ja sam spavao kao beba. Juce sam bio na pola koraka od recidiva, nesto mi je bio bezveze dan. I danas je jednako glup dan, ali nisam otisao na posao, imam pare za kafu i novine i kladionicu... Imam tri ideje kako da provedem danasnji dan :

1. da pjevam borbene

2. da sviram kurcu

3. da stavim prst u dupe i telefoniram.

Tek je pola dvanest i dacu sebi jos pola sata fore prije nego se odlucim. Ne treba prenagliti sa odlukom.

Luna, Katarina, Omare, Shone, Pale............... dobro jutro.

Katarina, komuna je jos uvijek na istom mjestu na kojem je i bila. Ja trenutno popravljam zube i cekam vizu za Italiju (prikupio sam sve papire i predao u ambasadu). Nekako mi se sve manje i ide. Danas je 56.-ti dan kako sam cist (jeste da imam zajebane trenutke ali guram). To je citava vjecnost, a ja za to vrijeme popio svega 4 pive i zubarka me dvaput roknula novokainom :)... Nadam se da ce Sandra biti okej. Znam da joj ti ne mozes nikako pomoci, sve dok ne zeli pomoc, i da to frustrira. A znam i da nisi pogrijesila sto si joj bila podrska proteklih mjeseci, dok je bila tamo gdje je bila.

Shone, na testu ces sigurno biti negativan. Treba biti cist cetiri dana, da bi ti test aigurno pokazao jebene dvije linije, a moze i 3 dana uz dosta tecnosti... Pivo npr. :). Ipak, mislim da bi trebao sacekati jos dan dva prije nego sto ukljucis blokatore, neka prodje zikra.

Sve se nesto pravim pametan. Jebes moju pamet.
palefaced

Post by palefaced »

dobro jutro i tebi care... postoji i cetvrta varijanta - provedi dan zjaleci ovde po forumu sa nama, to ti dodje nesto kao kreativni nerAd. :D
znaci jedim udarcem dvije muve - em si ubio vrijeme em se osjecas kako si nesto produktivno po sebe i zajednicu uradio.
pozdrav.
i am what i am and what will be will be
Jelena

Post by Jelena »

dobro jutro svima :)
Kod mene je suncani dan... cini mi se da sam se jucer prehladila jer se cijelu noc budim i jedva gutam, a i kava mi nema dobar ukus :-( Ma poludit cu, sada odmah kuru ljekova prije nego ode dalje, jer si stvarno ne mogu priustiti prehladu ili bolest. Eto sta se desi kada covjek mora nadoknadjivati sve one dane koje je radi "bolesti" proveo ne radeci ;)

pozdrav svima :)
Zivot je lijep kada se zivjeti zna..
mirzas

o blokatorima za Shone

Post by mirzas »

Shone, za počet pit blokatore, nije dovoljno da ti je urin čist, to je već nakon 3-4 dana!
Za nemexin trebaš bit čist barem 10-15 dana, ja sam bio 10 dana (doktorica rekla dva tjedna, ali sam ja prvih 5 dana bio zločest) i osjetia sam nuspojave (gubiš ravnotežu, steže te kičma), nije neka kriza ali pazi se svejedno.
Ja sam jedanput popio nemex par sati nakon šta sam se puka, i vjeruj mi nikad više u životu, to je kriza na kvadrat!!!!
Sačekaj još par dana, to ti je moj savjet! Iz iskustva, jebiga!
mise en place

buenas dias drogadictos

Post by mise en place »

ej raja que pasa ? sta se radi?,evo ja sam tako dobro spavao da mi je stvarno nekako dobro,nego juce sam imao kardio-ispas .Dva puta se desilo da mi chuka pocne kucati 1000 u minuti,mislio sam da ce da izleti van sav se preznoijo,prepao jebiga onda se ponovilo..Prvo je bilo na neki brz pokret ili okret dok sam pokusavao da ocistim ovaj svinjac od gajbe koji ovih 10 dana nisam (nista radio ) osim te najgore stvari ,mislim skidanje i nesiguran sam .legla plata pa nesmije ni da mislim o tome...pa onda je neko zvonio na vrata 2 puta,i opet srce dim dim dum...i onda odem cika dokto ru ,puls 124 ali kad sam se vec kao smirio i pritisak 187/120 ili tako nesto rekao mi da se opustim max. i dao mi katapresan itablu jednu da ponesem,a posto je gost u restacu.,gdje radim dobar je bio ,onako cool.Drago mi je da nakraju nisam ispao Narkoman-ovog malog sela gdje svi znaju sve...pa eto pojavih se kao"!srcani bolesnik"mislim da ima veze sa onim slikama odm4j4,kako ih je samo surovo skinula,bez imalo obzira na nas sve..sala bez ljutnje m4j4 ..
Tako upalih tv ,tabletica me malo smirila pa sam valjda zaqyo dobro spavao...
Sanas necu piti kafu.Omare buraz moze i jedan caj...d.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

"Uzmi me" hahahahhahaha...

Mise, vozdra jarane. Drago mi je sto si okej. Meni su dosad legle dvije plate, ali sam odlucio da ih ne dizem. Nikome od zena u banci nije jasno sta se desava, obicno ih smuvam da mi daju dio para na blanko isplatni listic nekoliko dana unaprijed :)... Nego, nesto mislim da bi ti trebao apstinirati i od masturbacije, barem dok ti se ne rijesi ta frka sa cukom. Ipak je to napor za srce.

Digao sam 'kajmak i marmeladu' i kupio bezalkoholno pivo, da vidim kako ce to da funkcionise. A veceras izlazim napolje.
mise en place

e coko

Post by mise en place »

kako me to raduje buraz..nesmjem na banku ni da mislima jebeno apstinirati a tek manuti se drk...pa poslje onih slika sam "drugi covjek" samo da srce to izdrzi...hvala i to bezalkoholno pivo,cuo sam da ima i dobrih a neznam jer cugamo sto je tecnost ili vruce ili zbog sljake te iste piva .Pa kad ga popijes javi kako sjeda.. :P
Cuvaj te plate buraz i nedaj se...kad je out u komunu?
Posto je to tema nekako a niko ne pishe o komuni ni Manson ni ostali koji su "uspjeshno izljeceni"evo ja cu da pocnem...
ne drit ovde ali sigurno na ispovjestima zato sto igra veeeeeeliku ulogu u mom zivotu koji bi se mozda davno i zavrsio da nije bilo te "komune"
ozastas gejc pajtaz...
Fanatik

Post by Fanatik »

Ljudiiii stigaoooo mi je spottt iz Njemačke, plaho sam sretan i veseoo.
:smt026 :smt026 :supz: :supz: :smt038 :smt038 :smt075 ,juuuuuuppppiiiii !!!!!!
Locked