Tombstone fight :)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

mrvica

Post by mrvica »

miseeeeeeee!
palefaced

Post by palefaced »

moj odvjetnik me nasavjetovao da si stavim borbeni avatar... stvarno vam nije bilo mudro dolaziti u sukob sa mnom.
sa ovom sacmaricom dezintegriracu vam to ptice.
i am what i am and what will be will be
mrvica

Post by mrvica »

joooj meni, naoruz'o se bljedoliki. sto mi je cinit'?!
mrvica

Post by mrvica »

bitno je pokrit' glavu.
palefaced

Post by palefaced »

hm i onda neka mi netko kaze um caruje, iz prilozenoga se lijepo vidi kako je sila ipak djelotvornija. :D
a vi djevojko, morate mi se napismeno ispricati i posto vam je ovo first strike ovaj puta povuci cemo tuzbu... sa time da ste od danas na uvjetnome i mogucnost podizanja iste i dalje stoji.

odluku da li cemo komunicirati dalje putem foruma ili cemo pustiti pravosudju da kaze zadnju rijec ostavljam vama!

s postovanjem palefaced.
mrvica

Post by mrvica »

dragi gospodine bljedoliki,

ovim putem zelim da Vas zamolim da prestanete da mi nanosite strah prijeteci mi vasim advokatom, sudovima i puskama. ja sam labilna licnost i ovo ovakvo ponasanje me kosta sna i zivaca za koje cu, ako ovako nastavite, morati traziti i novcanu odstetu.

s postovanjem,
mrva
palefaced

Post by palefaced »

u redu znaci tako cemo.
nema problema, kao sto rekoh ja sam na sve pripravan.
oprosticete, ali vasa labilnost vam ne daje za pravo omalovazavati i vrijedjati jednoga ovako ugledna narkomana poput mene bez konsekvenci... kao sto cete uskoro i sami vidjeti.
ocekujte sudski poziv i ovim stavljam tocku na nasu komunikaciju.
od sada ce paragrafi govoriti!!!

s postovanem, palefaced.
mrvica

Post by mrvica »

ali gospodine bljedoliki, shvatite me, ja ove prijetnje ne mogu vise da podnesem. ja sam vrlo labilna licnost, podlozna sam narkomaniji...
palefaced

Post by palefaced »

ma koliko suosjecao sa vasom nevoljom moj dobar glas mi je ipak preci i ja jednostavno moram sve vase klevete anulirati na sudu. radi se o imenu koje osim mene nosi i cijela moja, inace jako ugledna, obitelj i na njemu ne smije biti ni najmanja mrlja.
na to ste trebali prije misliti.

s postovanjem, palefaced.
mrvica

Post by mrvica »

u redu onda. svog advokata uputite na mog. platicete vi meni za sve ove uvrede i pretrpljeni strah. a vase ime bice okaljano, to vam obecavam. tako ugledan narkoman iz ugledne porodice kao sto je vasa trebao je sam misliti na vrijeme kako da svoje i ime svoje porodice ne okalja ovakvim svojim svojim nasilnim ponasanjem.

s postovanjem,
mrva
Locked