Tombstone fight :)
Moderator: sanela
hm i onda neka mi netko kaze um caruje, iz prilozenoga se lijepo vidi kako je sila ipak djelotvornija. 
a vi djevojko, morate mi se napismeno ispricati i posto vam je ovo first strike ovaj puta povuci cemo tuzbu... sa time da ste od danas na uvjetnome i mogucnost podizanja iste i dalje stoji.
odluku da li cemo komunicirati dalje putem foruma ili cemo pustiti pravosudju da kaze zadnju rijec ostavljam vama!
s postovanjem palefaced.

a vi djevojko, morate mi se napismeno ispricati i posto vam je ovo first strike ovaj puta povuci cemo tuzbu... sa time da ste od danas na uvjetnome i mogucnost podizanja iste i dalje stoji.
odluku da li cemo komunicirati dalje putem foruma ili cemo pustiti pravosudju da kaze zadnju rijec ostavljam vama!
s postovanjem palefaced.
i am what i am and what will be will be
u redu znaci tako cemo.
nema problema, kao sto rekoh ja sam na sve pripravan.
oprosticete, ali vasa labilnost vam ne daje za pravo omalovazavati i vrijedjati jednoga ovako ugledna narkomana poput mene bez konsekvenci... kao sto cete uskoro i sami vidjeti.
ocekujte sudski poziv i ovim stavljam tocku na nasu komunikaciju.
od sada ce paragrafi govoriti!!!
s postovanem, palefaced.
nema problema, kao sto rekoh ja sam na sve pripravan.
oprosticete, ali vasa labilnost vam ne daje za pravo omalovazavati i vrijedjati jednoga ovako ugledna narkomana poput mene bez konsekvenci... kao sto cete uskoro i sami vidjeti.
ocekujte sudski poziv i ovim stavljam tocku na nasu komunikaciju.
od sada ce paragrafi govoriti!!!
s postovanem, palefaced.
ma koliko suosjecao sa vasom nevoljom moj dobar glas mi je ipak preci i ja jednostavno moram sve vase klevete anulirati na sudu. radi se o imenu koje osim mene nosi i cijela moja, inace jako ugledna, obitelj i na njemu ne smije biti ni najmanja mrlja.
na to ste trebali prije misliti.
s postovanjem, palefaced.
na to ste trebali prije misliti.
s postovanjem, palefaced.
u redu onda. svog advokata uputite na mog. platicete vi meni za sve ove uvrede i pretrpljeni strah. a vase ime bice okaljano, to vam obecavam. tako ugledan narkoman iz ugledne porodice kao sto je vasa trebao je sam misliti na vrijeme kako da svoje i ime svoje porodice ne okalja ovakvim svojim svojim nasilnim ponasanjem.
s postovanjem,
mrva
s postovanjem,
mrva