Piramide i ostali"fenomeni"

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

manijak

Post by manijak »

Meksicka raja iz vila rabinja pijani vicu al prija tekila ;-)
palefaced

Post by palefaced »

konacno jedna tema koja zasluzuje biti na narkomanskome forumu - piramide.
vjeciti fenomen i misterij... ja i jesam narkoman stoga jer me toliko grizlo to pitaneje tko ih je izgradio da sam na kraju odlijepio i poceo se pucati bilo cime samo da vise ne vidim piramide i faraone pred ocima.
svaka cast rode na temi... necemo valjda o nekakvim tamo vedadima citati kad imamo piramide.
zivjele piramide, idemo za piramide i narod!!
evo i moj skromni prilog temi - slike mise-a dok se ostrio po piramidama. :D

ImageImageImageImage Image
i am what i am and what will be will be
palefaced

Post by palefaced »

btw i meni je meksiko drago ali ne zbog asteka i njihovih piramida nego zbog homemade meskala. :D
mrvica

Post by mrvica »

PDT_Love_09
mise en place

dr zack

Post by mise en place »

otprilike ovako,prvi pokusaji ODAKLE PLAN? je propao STA JE ORION I STA TAMO IMA?ima sazvjezda,udaljeno okprilike 10000000 svjet.godina na ponasanje citavog univerzuma kome sa nesto desilo i jos uvjek desava covjecanstvo bi trebalo biti staro isto toliko godina prije13 hiljada godina je napravljena "Sfinga ",kojoj je tad sunce izlazilo tacno na facu drito u lice na ranovno medjutim to se pomjerilo i Sfingi sada sunce izlazi onako malo preko obraza ,stvar se pomjerila za nekih 12* ugao sto znaci da se pomjeramo svi zajedno planete,sazvjezdja,galaksije i universum i svi.Zamislimo da su bile kao ogledalo glatke a jos uvje savrsen ORION.Sta se desilo u Sahari u pustinji dali "Sfinga mogla biti erozirana od tolikih kisa a da tamo ni kap ne padne cjele godine i koliko dugo to "stanje"vec traje.U sahari nadete okamenjene racice skoljkice desert rose na 1000 km.pjescanih dina.Egipatske Dinastijeidu unazad 3,500-4000 godina prije Krista a pisu o pustinji i svi se koncentrisu oko Nila
30 000 kamenih blokova svaki tezak naj manje 2,5 tone...nastavlja se
palefaced

Post by palefaced »

oo rode moj konfuzni... eto tebe. ja se vec prepao za tebe jer nema te cijelu noc.
inace... ja bih tako rado komentirao ovaj tvoj upis... ali da me jebes meni nije jasno sta si ti ovde u stvari rekao? :D
sala rode, ako sam dobro skuzio aludiras na nekakvu vezu izmedju piramida i vanzemaljaca.
prekomplicirano je to za moj siroti emigrantski, raznim drogama nagrizeni, um a i nije da me nesto previse zanima.
negdje na internetu sam cak naletio i na nekakve koji objasnjavaju kako su piramide ustvari izgradili stanovnici ove novootkrivene desete planete. :D
jebi ga, svaka susa svoje veselje ima pa neka i njima... mene sto se tice dok mi netko crno na bijelo ne dokaze da su tu upetljani kojekakvi vanzemaljci ja cu se drzati toga da su te piramide izgradili nebrojeni robovi i amen.
kakvi boziji vanzemaljci... nemaju pametnija posla nego praviti piramide po nekakvim egipatskim pustinjskim zapizdinama.
Last edited by palefaced on Wed Nov 02, 2005 6:38 am, edited 1 time in total.
palefaced

Post by palefaced »

mrvica wrote:PDT_Love_09
ovo nisam bas skuzio :D ali ako je meni upuceno thanks... iako ne znam cime sam zasluzio. :D
mrvica

Post by mrvica »

jeste bljedoliki, PDT_Love_09 je tebi je upuceno, jer sam se slatko nasmijala tome sto si napisao.
palefaced

Post by palefaced »

ok onda, ispunio sam znaci svoju primarnu svrhu bitisanja na ovome forumu - uveselio sam nekoga.
bravo ja!
mislim da je ovo dovoljan dokaz kako sam dobar terapeut i kako treba mene umjesto one nekompetentne sanele staviti da ovde budem moderator... za pocetak. nakon toga kao logican slijed da postanem i vlasnik sajta koji cu onda napuniti reklamnim banerima a novcem koji zaradimo od njih placati cu metadon svim dzankijima koji nisu u mogucnosti priustiti ga.
mrvica

Post by mrvica »

hahaha....
Locked