Heroinska deca
Moderator: sanela
Re: Heroinska deca
Ne mogu sada da tražim klipove bebica rođenih navučenih. Mislim da ih ima i po youtube. Nemam herca da ih odgledam ponovo, pa makar na sekund.
all that I want is to play
Ne Voyager, ne znam da li je bila beba ovisnice o dopu ili oxy-ju. Ali slike su mi se urezale u mozak, slike bebice koja se nekontrolisano trza, nervozira, plače, ne jede, ne spava.
Ja imam 2 mačka pa ne znam šta bih od sebe da oni, na bilo koji način, zbog mene trpe.
Tužno je.
Ja imam 2 mačka pa ne znam šta bih od sebe da oni, na bilo koji način, zbog mene trpe.
Tužno je.
all that I want is to play
Kako nije teso, ja nisam gledala niti cu, ali mora biti tesko tim bebama. Ali i nama je tesko, bolesni smo, zavisnici smo i ako vec odlucimo da radjamo decu, mene je samo zanimalo na sta ce ta deca liciti, osim sto ce nesto malo biti navucena.
Voyager je mislim dao potpun odgovor, i koliko sam ja shvatla deca rodjena od strane zavisnice na dopu (ne metu) bi bila ok?!
Voyager je mislim dao potpun odgovor, i koliko sam ja shvatla deca rodjena od strane zavisnice na dopu (ne metu) bi bila ok?!
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
Zar ovo nije i previše loše?Zoey wrote: osim sto ce nesto malo biti navucena.
!
Ti ne znaš kako da prođeš krizu, danima pitaš šta i kako da uzimaš da je ne osjetiš, raspituješ se o svemu i svačemu, a tvoj je izbor bio da se drogiraš, a o bebi koja nije imala izbor da li da se drogira ili ne, pišeš kao da to što će osjetiti krizu nije ništa strašno...
sanela wrote:Zar ovo nije i previše loše?Zoey wrote: osim sto ce nesto malo biti navucena.
!
Ti ne znaš kako da prođeš krizu, danima pitaš šta i kako da uzimaš da je ne osjetiš, raspituješ se o svemu i svačemu, a tvoj je izbor bio da se drogiraš, a o bebi koja nije imala izbor da li da se drogira ili ne, pišeš kao da to što će osjetiti krizu nije ništa strašno...
Onaj kome sam se obratila razumeo je na pravi nacin....ako procitas moj post sa pocetka, videces da je moje misljenje grozno da se radjaju navucena deca. I ja imam dete
Hvala Voyager!
Sanela a i ostali koji misle kao ona,
Niti imam nameru da radjam navucenu decu niti ista slicno, interesovalo me......za svaki slucaj, jebi ga. Uostalom, ja se lecim pa ttj slucaj pada u vodu.
Kada sam napisala "malo navucena....."- drugacije je sve kada se ovde napise. Da si ti sedela na kafici naspram mene, da si me gledala u oci, govor tela,gestikulacija, boja glasa.......-shvatila bi da nacin na koji sam ja to rekla "malo" nije bio nimalo bezdusan, ali ti ces pre osuditi nego porazmisliti o svim aspektima necijeg pisanja, i njegovog psiho-fizickog stanja a i samog pisanja-nekima je tesko da se ovako izrazavaju, ne umeju najbolje da formulisu misli, neki su na Metadonu, neki na teskim lekovima, neki na drogama, neki su usporeni pa kljucaju nad tastaturom, neki su hyperaktivni (ja sam eneregican tip) neki su ovakvi neki onakvi.
Ja to UVEK uzimam u obzir, i iako pisem uvek online, ja tacno znam tezinu svake napisane reci a UZEVSI U OBZIR SVE ONO.
Pozrav!
Sanela a i ostali koji misle kao ona,
Niti imam nameru da radjam navucenu decu niti ista slicno, interesovalo me......za svaki slucaj, jebi ga. Uostalom, ja se lecim pa ttj slucaj pada u vodu.
Kada sam napisala "malo navucena....."- drugacije je sve kada se ovde napise. Da si ti sedela na kafici naspram mene, da si me gledala u oci, govor tela,gestikulacija, boja glasa.......-shvatila bi da nacin na koji sam ja to rekla "malo" nije bio nimalo bezdusan, ali ti ces pre osuditi nego porazmisliti o svim aspektima necijeg pisanja, i njegovog psiho-fizickog stanja a i samog pisanja-nekima je tesko da se ovako izrazavaju, ne umeju najbolje da formulisu misli, neki su na Metadonu, neki na teskim lekovima, neki na drogama, neki su usporeni pa kljucaju nad tastaturom, neki su hyperaktivni (ja sam eneregican tip) neki su ovakvi neki onakvi.
Ja to UVEK uzimam u obzir, i iako pisem uvek online, ja tacno znam tezinu svake napisane reci a UZEVSI U OBZIR SVE ONO.
Pozrav!
Voyager wrote:Tu si potpuno u pravu.
Svi ovde moramo imati u vidu da ovde ima ljudi koji su ili i dalje na ilegalnim drogama u poprilicno losem stanju, ili koji su na terapiji na nekim jacim lekovima zbog nekog poremecaja licnosti koji imaju, ili su u indukcionoj fazi Metadonskog odrzavanja pa su rastureni od Metaodna, itd.
Znaci ovo je forum gde ima dosta bolesnih ljudi i to treba imati u vidu kada se bilo sta pise.
Treba biti razumljiv, fleksibilan i pazljiv prema svakome ovde.
Ta-da..
.::VOYAGER::.
Amin to that! To sve vreme i pokusavam da objasnim onima koji su me (sad to vec pripada bliskoj proslosti, sto je lepo i pozitivno i postujem to) napadali, doduse nisam tim recima, ali sve vreme sam na to ciljala.
Ti si sve sad rekao. Nadam se da ce sto vise ljudi procitati tvoj post i da ce ga prihvatiti kao nesto najlogicnije na svetu.