Hehehe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Znam ja ko ce biti kriv za sve ovo JA,to znam sigurno ali neka ,neka tako mi i treba, jer ima tu moje krivice.Nek bude sta bude, ali ja sam opet osto ba sammmmmm.Ima li ikoga živog na ovom forumu ba, ja ne gumo da vaspa imam fleš-beckove.Nema nikog ima li barem kakvih virusa ovde :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 ,nema nikog,plakacu ba.
Ramona

Post by Ramona »

Mačkoviću dragi - ma što se ovo sve ispisalo noćas - a ja sve propustila ... hehe da odniću joj litru soka na razgađanje haahahha !!!
Da glumi pašče - hihihi ... a čuda s tobom, voli te seja tvoja - daj se javi danas, oš? Još ti jednom govorim - sori za jučer - a valjda ćeš me shvatit!!!
Pusa M4J4, Lunici, Zvrxx, Pepi, Saneli, i sviiimaaaa !!!
sanela

Post by sanela »

Ljudiiiiiiiiiiiiii, šta ste se raspisali. Pa, umalo nisam pala u nesvijest kad sam vidjela gomilu komentara jutros. Jučer nisam ni dolazila na internet, jer sam bila u poslu cijeli dan.
Image

Ma, šalim se ja, volim ja kad vi pišete i kad se zabavljate. Onda se i ja nasmijem.

Puno vas pozdravljam,

Sanela
zvrky

Post by zvrky »

Eto vidis Omare znala sam ja da se nece nasa Sanela ljutiti na nas,samo nam je otvorila novu temu,hehehehe
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Zeka peka stranica - taj smajlić što tucka drugog po vigla mi je zakon - face (oči) su im prva liga hehhheh
zvrky

Post by zvrky »

da,da ali ne mogu ga cesto koristiti da ljudi ne pomisle svasta,hehehhe :smt075
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Aaaaa vidi joj nove slikice baaa.Opaaa momenata, eeeee dobro si ti bila u pravu nije se naljutila.Ali šta sam ti reko ,da je bila ovakva :smt118 :smt118 :smt104 :smt104 :smt093 ,hehheheheehehe.Ma ti znas Sanela da mi tebe volimo.
zvrky

Post by zvrky »

Bila,bila takva al se nije naljutila,hehehe stara dobra Sanela ;-)
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

A joooojjjjj, ja tek sad vidio da je Sanela izvrnula u nesvijest,hehhehehehe :axe: druge nam nema ba.Sanela, ejjjj,ejjjj,jaranuuu ejjjjj.Hhehhehe volimo te . :roll: hmm ali ono znas, to je neko ukro nase nikove,znass :roll: :roll: :roll:
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Luna

Post by Luna »

eto...rekla sam ja nece dugo ovo crnilo potrajati....pobudalicemo mi uskoro...heheheh. I evo . Neka bas!!! Bolje i ludovati ovako smijati se nego plakati. Pa jel?
Eto...a meni se pokvarili smilici na smiley central-ne mogu ih otvoriti nista! Eh eh.....Valjda cemo imati vise smilica ovdje jednog dana.,... :-D
tralalala.....
ajde da se zezamo kao i uvijek....Ramona gdje si ti? Daj malo zakuhaj....ti imas milion bisera...daj da se malo smijemo.
Eto vise....dosta sjebavanja...!!
:smt081 :smt117 kokokokoko
Locked