Hehehe
Moderator: sanela
Znam ja ko ce biti kriv za sve ovo JA,to znam sigurno ali neka ,neka tako mi i treba, jer ima tu moje krivice.Nek bude sta bude, ali ja sam opet osto ba sammmmmm.Ima li ikoga živog na ovom forumu ba, ja ne gumo da vaspa imam fleš-beckove.Nema nikog ima li barem kakvih virusa ovde :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 ,nema nikog,plakacu ba.
Mačkoviću dragi - ma što se ovo sve ispisalo noćas - a ja sve propustila ... hehe da odniću joj litru soka na razgađanje haahahha !!!
Da glumi pašče - hihihi ... a čuda s tobom, voli te seja tvoja - daj se javi danas, oš? Još ti jednom govorim - sori za jučer - a valjda ćeš me shvatit!!!
Pusa M4J4, Lunici, Zvrxx, Pepi, Saneli, i sviiimaaaa !!!
Da glumi pašče - hihihi ... a čuda s tobom, voli te seja tvoja - daj se javi danas, oš? Još ti jednom govorim - sori za jučer - a valjda ćeš me shvatit!!!
Pusa M4J4, Lunici, Zvrxx, Pepi, Saneli, i sviiimaaaa !!!
eto...rekla sam ja nece dugo ovo crnilo potrajati....pobudalicemo mi uskoro...heheheh. I evo . Neka bas!!! Bolje i ludovati ovako smijati se nego plakati. Pa jel?
Eto...a meni se pokvarili smilici na smiley central-ne mogu ih otvoriti nista! Eh eh.....Valjda cemo imati vise smilica ovdje jednog dana.,...
tralalala.....
ajde da se zezamo kao i uvijek....Ramona gdje si ti? Daj malo zakuhaj....ti imas milion bisera...daj da se malo smijemo.
Eto vise....dosta sjebavanja...!!
:smt081 :smt117 kokokokoko
Eto...a meni se pokvarili smilici na smiley central-ne mogu ih otvoriti nista! Eh eh.....Valjda cemo imati vise smilica ovdje jednog dana.,...

tralalala.....
ajde da se zezamo kao i uvijek....Ramona gdje si ti? Daj malo zakuhaj....ti imas milion bisera...daj da se malo smijemo.
Eto vise....dosta sjebavanja...!!
:smt081 :smt117 kokokokoko