snovi

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

M4j4

Post by M4j4 »

A sta znaci onaj cuveni san sto je vecina sanjala dok smo isli u skolu,znate ono,dodjes u skolu i vidis da si POTPUNO GO??? A BAS SKORO SVI SU GA SANJALI,JA MILION PUTA...
Image
Ramona

Post by Ramona »

Hehe 'što se babi tilo to joj se i snilo', a? :lol: Hihihi!!! A to je kao nesigurnost, strah, nezaštićenost ... a što drugo? Ma pizdarija! Nema lipše na svitu nego sanjati DA LETIŠ!!! Ja sam u snu letila tisuću puta, ali ima i ljudi koji nikad nisu to sanjali, JADNI, mogu samo reći - jer to je takav doživljaj, neopisivi! A ko da letiš, eto kakav! U takvom, leteći-medvjedići-snu nikad nisi svjestan da sanjaš (ko što se to događa u nekim drugim snovima) pa - tim bolje - stvarno misliš da znaš letiti, i ... i letiš :!:
M4j4

Post by M4j4 »

Ja sam se u tom letenju tako usavrsila,sad mogu da se dizem u vazduh vertikalno,kao vampir ili kao oni iz "Matrixa",a slazem se ,nema lepseg osecaja
Image
Ramona

Post by Ramona »

Ja se zaletim, skočim i ostanem u zraku i feštaaa :!:
M4j4

Post by M4j4 »

A ja se volim vise lagano podizati,onako pomalo preteci izgleda,kao vampir....jedna noga (desna obicno) malo savijena u kolenu,leva pravo stoji,i obe ruke u polozaju kao da kazes "Jesam ti rekla" ,glava malo nagnuta na dresnu stranu (opet kao ona :"jesam ti rekla -poza). Eto ti detaljno....Volim ja i brze leteti,samo mi najdraze to uzdizanje...Ajme,letecu ja iz kuce koliko sam vec na internetu..niakko da odem,taman krenem,kad ono neko nesto rekao...
aj bre zdravo dok ne uplatim sebi pripejd...ccc.... :wink:
Image
Ramona

Post by Ramona »

Hehehehe !!! Zzzz-bogom draga letačice :smt051 (a sve je počelo od letećih :bear: ića ts ts ts ... hehehe :lol:
play

Post by play »

Gde ste ljudi moji,evo i ja napokon da imam malo vremena pogledati i napisati koju. Sto se tice tih snova verujem da se i nekima od vas desavalo ono klasicni dezavue,da pojasnim: Recimo sanjam nebitno sta da bi mi se vec sutra dan ili u skorijoj buducnosti desilo to da osoba meni totalno strana onako u prolazu prokomentarise doslovce recenicu koju sam i sam izgovorio u snu i da se istog trenutka prenerazim i onako u neverici ostanem u mestu jos par trenutka pitajuci se da li je sa mnom sve okej ili kako je to uopste moguce,dakle tip ili devojka koji su pre par sekundi prosli pokraj mene citiraju moje reci iz mog sna,a sóbzirom da mi se ta paranormala desila vise puta sumnjam da je slucajnost dok opet sa druge strane ostajem potpuno nemocan dati bilo kakav odgovor na odigranu situaciju,tj.ostaje i dalje ne razresena misterija za mene i moje snove,jednostavno kako je moguce i od kakvog je znacaja ja apsolutno nemam pojma jer kao sto rekoh te osobe koje su citirale moje reci iz mojih snova se nisu obracale meni vec su imale konverzaciju sa nekim svojim prijateljima meni takotje total nepoznatim likovima...jebem li ga sta je... Ako je neko imao slicne tripove voleo bih da napise nesto o tome.
Toliko za sada od mene,pozdravljam vas sve i zelim vam ponajvise uspeha i istrajnosti u vasim planovima i namerama koje ce uciniti vama dobro i samim tim vas povesti korak dalje od dopa i korak blize normali.
Budite mi pozdravljeni,veseli i pametni kao sto bez sumnje i jeste. Sto se mene tice ja jos vodim bezuspesnu bitku,ali je ipak vodim,rat nije zavrsen,ocekujem pojacanje u vidu psihicke spremnosti i takodje cekam da mi se neke kockice sklope,radim na tome neumorno i verujem u to sto radim,tako da cu vas nadam se obavestiti u sledecem postu da su se vera i okolonosti poklopile i namestile mi jack pot koji cu vrlo rado ubrati i pokusati da ka potrosim na svoju psihicku stabilnost i istrajati u tome koliko je to potrebno.E sad pitanje je koliko je to stvarno potrebno i da li ce okolnosti ostati naklonjene meni,obicnom smrtniku pretrpanom gomilom problema ne vezanih za dop i dopom kao primarnim problemom,any way bicemo u kontaktu,budite mi zivo i zdravo ekipo luda,borite se,drzite se svojih ciljeva i uspeh nece izostati ma koliko vam se u trenucima borbe cinilo da ste slabi i da ce te puci,to je prolazno,dolazi novi dan i borba se mora nastaviti dalje do potpune nadmoci nad dopom. Malo je obeshrabrujuce sto je nama visegodisnjim ovisnicima ta borba zacrtana do zivota,tako da vam zelim svu snagu i srecu ovoga sveta ne bi li istrajali u svojim namerama...
Pozdravljam vas i uzdam se uz sve vas jer cinjenica je da je vecina ljudi na forumu iznad prosecne inteligencije koja u vecini slucajeva nije dovoljna za pobedu i stoga vam takodje zelim da vam se slucajem okolnosti i pored vaseg truda desavaju stvari vama u korist,a da ih niste ocekivali ili da niste verovali da ce se desiti...
Pzdrav od play-a,cujemo se uskoro.
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
sunrise

Post by sunrise »

ja vala nisam nikad imala taj sam da gola dolazi u skolu....
jedan od najrazih snova mi je kada letim...to se obicno dogadja u situacijama kada me netko ganja i juri te nakon odredjenog vremena, posto vec nemam snege trcati pocnem letjeti ili, bolje i slikovitije receno, pocnem plivati ili roniti po zraku...feeling je genijalan....vjerovatno vam je vecini poznat...hahaha imam kasno paljenje pa sam sad procitala i vasa iskustva sa letenjem. ma letenje je zicer!!!!

Play...pa ti si opet tu...ja cekam tvoj reply na privat...javi se kad nadjes zeita ok? Mi dvoje smo si makar blizu pa bi mogli jedan dan na kafe ili kakao? sta kazes kompa?

Inace, u zadnje vrijeme svaku noc me budi decko jer placem u snu, poput male bebe baaaa....a blentara mi ne radi pa se ne uspjevam sjetiti zbog cega placem?...a, ono, ko da nemam dovoljno razloga?

pusa svima[/b]
Luna

Post by Luna »

malo vi letitte aa??? hahahaha...zamisli. Leti mi raja po nebu :lol:

mehaaa letiimmm-sto bi nadrealisti rekli ( ja mislim :smt017 )

ma super ste mi...letacice prave....al kad padnete na glavu-uhhh
play

Post by play »

Sunrise izvini,evo momentalno ispravih gresku te odradih taj reply na tvoj pm. Bio sam u govnima do guse a sada je malo bolje jer sam se propeo na prste i lagano mu ga dajem na prsno plivanje po istim govnima u nadi da cu isplivati negde...
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
Locked