pozdrav, i dobrodoso, ja te necu zvati budalom jer bi to znacilo da sam i ja budala, samo ti hocu reci da sam se dosta nasla u tvojoj prici, ne u skidanju, trenutno nisam navucena, ali sam opet po stoti put povrijedila roditelje, otisla sam na ulicu sa deckom bivsim koji me navukao na dop, kada sam imala 14, jbg, moja prva ljubav, i eto opet smo se nasli, moji ga nisu prihvatili, i bilo je ibraj ili na ulicu ili doma ali nema se cuti s njime, ja ulicu izabrala, vidis kolko ljubav moze biti jaka, naime on se ne droksa vise, ni ja, nego eto htijeli smo, planirali zivjeti normalno, unajmiti neki stan, kada on dobije placu, tih prvih mj dana spavati u autu jbg, ali onda napokon cu biti s osobom koju volim i zivjeti ajmo reci normalan zivot, ali eto nije bas tako ispalo, ja sam ispala budala, kada je dobio novce, nakon mjesec dana ulice, ok nije bas ulica, spavali smo u autu, me ostavio, bez rijeci samo je doso jedan dan s posla i pokupio svoje stvari, eto to ti je covijek gad, sorry sto pisem o sebi na tvojoj ispovijesti ali eto samo usporedbe radi, naravno moji su tih mjesec dana bili ocajni, jos k tome umro je pas kojeg imam 13 godina, to je inace moj pas, ali je bio kod njih, ja nisam zivjela s njima, zadnjih 4 godine, i mami je bilo jakoooo tesko a ja nisam bila uz nju, to mi nekako najteze pada, ali eto i ja sam svoje roditelje povrijedila prije sto puta, sto sansi, sto zajeba sa moje strane, sada 3 godine cista, i evo sada opet sranje napravim, ne sa drogom ali to je njima isto jer ne vjeruju da se nisam drogirala, ali nisam, nismo imali za jesti kamoli za drogu, ali eto opet su mi dali sansu, ali ne pricaju samnom, nego preko poserednika, ali sam u stanu di sam i bila, i eto nisu me ostavili na ulici a mogli su kada me on ostavio,sada on salje poruke volim te, zelim te, bla bla, mos misliti, valjda opet nema di spavati pa mu treba moj auto, jer taj auto je bio moj, to je bilo jedino sto su mi dali da uzmem jer je na moje ime, nisu ga mogli uzeti, od toga divog dana kada me ostavio je proslo 8 dana, jos uvijek ne pricaju samom, nesmijem nigdje sama, nedaju mi novce, zivim s nekim i taj me pazi da se ne vbidam s tim , ikao nebi se ni vidala, nakon takvog zajeba, zamisli odes na ulicu ostavis sve, a imam puno za izgubiti, moji su jako bogati, sada cu dobiti nista, mogu biti sretna ako mi ovaj stan ostave, ali ja sam na sve to bila spreman, a on je davao obecanja koja je pogazio, i ostavio me ko psa, joj sorry ovo je tvoja prica, pisem ustvari tu jer neda mi se otvarati svoju ispovijest jer kada bi pisala od pocetka jako puno toga ima, a nije bas da mi se da pisati toliko.
uglavnom ocu ti reci tvoji su jedni ljudi koji ce te uvijek voljeti, bez obzirA na sve, kao i mene moji iako se sada ljute, i sve sto sam 3 godine gradila, povjerenje i sve to je sada nestalo, morati cu graditi ispocetka, zbog cega zbog jednog gada koji me prevario samo da bi imao di spavati, strasno, a ja neznam dali imam vise nakon svega sto sam dozivjela u zivotu snage opet ispocetka graditi sve, i ja cesto u zadnjih osam dana pomisljam da se ubijam, da skratim muke i sebi i njima, bilo bi im tesko ali ovako sve nesto visi u zraku, ne pricamo i to mi tesko pada, tata je ljut nenormalno, i mislim da nece vise nikada pricati samom, vidjeti cemo sto ce biti, ja se nadam da cu imati snage za ovo sto slijedi, jebena borba, eto tek tolko da znas da nisi sam u borbi, dobro meni je olakotna okolnost sto nisam u krizi, zamisli jos da sam u krizi, a eto mrzim sebe sto cu ovo napisati ali volim tog bivseg, voljela sam ga od svoje 14 te i nisam nikada prestala, niti cu ikada prestati ali on je bas onaj pravi gad, samo on, on i on, i sve c eobecati napraviti samo da dobije sto hoce, za sebe naravno.
drzim ti fige da izdrzis, a sto se na suho skidas ili kako?
kada bolčje razmislim mozda jesam budala, ustvari prije jako naivna i volim krivu osobu
Ja sam budala!
Moderator: sanela
-
Re: Ja sam budala!
ma veruj mi na rec...budala si sto postofeel wrote:
kada bolčje razmislim mozda jesam budala, ustvari prije jako naivna i volim krivu osobu

feel,samo pisi,isprazni se,ovo nije moja vec tema svih nas budala...inace jako tuzna prica
Ja trenutno nisam u stanju da pisem,nemam suba vise a raspad je poceo.Pisem cim se osetim bolje

Ja trenutno nisam u stanju da pisem,nemam suba vise a raspad je poceo.Pisem cim se osetim bolje

odlucila sam vise ne vjerovati bas vakom, tako da ne vjerujem ti bas.
hvala sto uvazavate moj off topic
hvala sto uvazavate moj off topic
serial
znas is sam da skidanje sa dopa ide dosta jebeno, pogotovo ako to radis sam. Ja sam imao srecu da moja cura nakon otkrica nije okrenula ledja ovom bivsem narkomanu, vec je dala cijelu sebe samo da mi pomogne.Evo me danas, cist 7 mjeseci, na terapiji skoro godinu dana (prvo 2mg pa onda 4mg subutex). Takodjer idem i na razgovore sa psihologom, gdje ne pricam samo o drogi vec o svakodnevnim zivotnim problemima i to mi je takodjer neizmjerno pomoglo.
Tebi drzim fige, nadam se da ces imati snage i pameti da se skines.
znas is sam da skidanje sa dopa ide dosta jebeno, pogotovo ako to radis sam. Ja sam imao srecu da moja cura nakon otkrica nije okrenula ledja ovom bivsem narkomanu, vec je dala cijelu sebe samo da mi pomogne.Evo me danas, cist 7 mjeseci, na terapiji skoro godinu dana (prvo 2mg pa onda 4mg subutex). Takodjer idem i na razgovore sa psihologom, gdje ne pricam samo o drogi vec o svakodnevnim zivotnim problemima i to mi je takodjer neizmjerno pomoglo.
Tebi drzim fige, nadam se da ces imati snage i pameti da se skines.
-
znas za onu"slicni se medjusobno prepoznaju"?jesi budaletina kad ti kazem...nikada ne gresim kad su ovakve stvari u pitanju.feel wrote:odlucila sam vise ne vjerovati bas vakom, tako da ne vjerujem ti bas.
- PsyTechGirl
Dobrodošao..
Nadam se da ćeš ovaj put uspeti !!!
Ako mogu da pomognem, slobodno mi se obrati za bilo šta..
Pozdrav !!!
Nadam se da ćeš ovaj put uspeti !!!
Ako mogu da pomognem, slobodno mi se obrati za bilo šta..
Pozdrav !!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
feel , ja bih te zamolila al ono bas lijepo zamolila da otvoris svoju temu i tamo pises..
nadam se da ces prestati voljeti tog decka-gada i da ces vratiti povjerenje roditelja..
Budalo,evo da te i ja pozdravim..nastavi pisati i svako dobro ti zelim
nadam se da ces prestati voljeti tog decka-gada i da ces vratiti povjerenje roditelja..
Budalo,evo da te i ja pozdravim..nastavi pisati i svako dobro ti zelim
oprosti darla ali ne razumijam, napisala sam ono, rekla si da nije problem, sada odjednom je, ja samo odgovaram na postove u kojima me netko naziva budalom, ne pisem vise o sebi na tvojoj temi.
drugo nema potrebe da otvaram svoju temu, jer neda mi se pisati sada sve ispocetka, cemu, vec sam sve napisala, a ti budi malo odlucnija , nemoj ljudima prvo jedno, onda drugo pisati
drugo nema potrebe da otvaram svoju temu, jer neda mi se pisati sada sve ispocetka, cemu, vec sam sve napisala, a ti budi malo odlucnija , nemoj ljudima prvo jedno, onda drugo pisati
Mene tvoji postovi strašno podsjećaju na postove osobe za koju si se raspitivala preko pp.feel wrote:oprosti darla ali ne razumijam, napisala sam ono, rekla si da nije problem, sada odjednom je, ja samo odgovaram na postove u kojima me netko naziva budalom, ne pisem vise o sebi na tvojoj temi.
Nekako mi se ovo sve čini kao deja vu.