Život poslije dopa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

M4j4

Post by M4j4 »

Naravno da svi imaju probleme,ali ne traze resenje svi u gudri,neki u alkoholu,neki beze u TV program da im odvrati paznju od samih sebe,neko se bije po ulici,neko se prazni na utakmicama,neko trenira neki sport,neko se obesi...
Image
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Hehe, samo nek se manta! dobra vam je ta!

Dok si na heroinu (uradjen) nikad ti nije lose. Fizicki i psihicki ti je dobro. E, onda kad krenes da se skidas, pa pocnu da ti se vracaju osecaji, dobri i losi, sve ono sto svi ljudi osecaju i sa cime se svaki dan bore - mi sve to pripisujemo posledicama heroina... a jedini lek koji znamo za bolesti od heroina je heroin.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
M4j4

Post by M4j4 »

Molim te Rentone da procitas poslednji post katarinemedici gde opisuje kako izgledaju napadi panike,i cak je dotle doguralo da mora da piski gde god se nalazi da se toga oslobodi...a svaki dan je imala dovoljno 26 godina. Jedini lek protiv heroina je shvatiti ga.
Image
M4j4

Post by M4j4 »

Jedini lek protiv heroina je shvatiti ga.
Image
Luna

Post by Luna »

svidja mi se to :jeftinije je duvati nego se baviti fotografijom" hehehehe stavi autorska prava na to i jednog dana ces biti slavna...sva ce se djeca furati na to...
ajde nasmij se malo...da ti olaksam ..neces uskoro umrijeti tako da se ne trebas brinuti za sahranu ok?
polako...znam kako ti je...vjeruj mi...
M4j4

Post by M4j4 »

Hehe,evo konacno sam danas raspolozena! A sto se tice autorskih prava na onu recenicu,cini mi se da je to Ramona prva rekla,jel Ramona? U svakom slucaju,jest dobra fora...hehehehe :lol:
Image
Ramona

Post by Ramona »

Koju stara? 'Samo nek se manta' ili? A biće, hehe :wink: vrag više zna, koliko meljem, što san rekla a što ne ...
M4j4

Post by M4j4 »

Ono,Ramona "Jeftinije je duvati nego se baviti fotografijom" ;-)
Image
Ramona

Post by Ramona »

A e e je je - hihihi - a fakat, rekli bi purgeri :wink:
majakriza

Post by majakriza »

iskreno neznam sta da ti odgovorim.ja kao ljudsko bice bas se trenutno ni ne osjecam.nisam na dopu tri godine ali trenutno sada bi mogla pokleknuti,bez imalo razmisljanja tako bi mi odgovaralo malo e opustiti.neznam zasto a ni kako jedan narkoman uopce moze da izdrzi sve ovo kao da sam obiljezena necim za cijeli zivot.jesmo li mi toliko drugaciji.ma kvragu drzi se to ce valjda proci
bit ce sutra bolje
Locked