Život poslije dopa
Moderator: sanela
- Mark_Renton
Hehe, samo nek se manta! dobra vam je ta!
Dok si na heroinu (uradjen) nikad ti nije lose. Fizicki i psihicki ti je dobro. E, onda kad krenes da se skidas, pa pocnu da ti se vracaju osecaji, dobri i losi, sve ono sto svi ljudi osecaju i sa cime se svaki dan bore - mi sve to pripisujemo posledicama heroina... a jedini lek koji znamo za bolesti od heroina je heroin.
Dok si na heroinu (uradjen) nikad ti nije lose. Fizicki i psihicki ti je dobro. E, onda kad krenes da se skidas, pa pocnu da ti se vracaju osecaji, dobri i losi, sve ono sto svi ljudi osecaju i sa cime se svaki dan bore - mi sve to pripisujemo posledicama heroina... a jedini lek koji znamo za bolesti od heroina je heroin.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
svidja mi se to :jeftinije je duvati nego se baviti fotografijom" hehehehe stavi autorska prava na to i jednog dana ces biti slavna...sva ce se djeca furati na to...
ajde nasmij se malo...da ti olaksam ..neces uskoro umrijeti tako da se ne trebas brinuti za sahranu ok?
polako...znam kako ti je...vjeruj mi...
ajde nasmij se malo...da ti olaksam ..neces uskoro umrijeti tako da se ne trebas brinuti za sahranu ok?
polako...znam kako ti je...vjeruj mi...
iskreno neznam sta da ti odgovorim.ja kao ljudsko bice bas se trenutno ni ne osjecam.nisam na dopu tri godine ali trenutno sada bi mogla pokleknuti,bez imalo razmisljanja tako bi mi odgovaralo malo e opustiti.neznam zasto a ni kako jedan narkoman uopce moze da izdrzi sve ovo kao da sam obiljezena necim za cijeli zivot.jesmo li mi toliko drugaciji.ma kvragu drzi se to ce valjda proci
bit ce sutra bolje