p.s. dragi piscu owe priche ..
ipak sam odluchila da te isposhtujem i prochitam ..
Za Raskrshce znam jer su i mene mooji hteli da poshalju tamo .. i da nije naishao dobar psihijatar kog koga sada idem (tj ishla sam - odawno nisam bila..) , wec bih i ja uweliko bila tamo ..
Prema tome , upoznata sam donekle sa njihowi radom i drago mi je da su uspeli da ti pomognu .. tj da ti spasu ziwot !!!
Tako da , swe najbolje u daljem ziwotu , nadam se da cemo se josh druzuti na owom forumu .. tj da je nashe duzenje tek pochelo .. Pozdraw
Novi život u Hristu
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: Novi život u Hristu
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Sad cu ti reci nesto jako jednostavno receno da i malo dijete moze shvatiti:
"Ako Boga ne vidis, ne znaci da ne postoji."
Uostalom, ne vidimo ni zrak, a udisemo ga.
Zato, ovaj momak ima nevjerovatnu srecu sto je u Bogu nasao izlaz, utjehu i novi zivot.
Mada o tome nikad nisam raspravljala na forumu, i ja sam vjernica, vjerujem u Boga i da se sve dogada sa razlogom.
Zato ne iskljucuj nijednu mogucnost... Mozda nam bas ti jednog dana napises svoju ispovijest slicnu ovoj i zahvalis Bogu na svemu.
Pozdrav.
Zato, ovaj momak ima nevjerovatnu srecu sto je u Bogu nasao izlaz, utjehu i novi zivot.
Mada o tome nikad nisam raspravljala na forumu, i ja sam vjernica, vjerujem u Boga i da se sve dogada sa razlogom.
Zato ne iskljucuj nijednu mogucnost... Mozda nam bas ti jednog dana napises svoju ispovijest slicnu ovoj i zahvalis Bogu na svemu.

Pozdrav.
Potpis.
AnAna_mo wrote:Sad cu ti reci nesto jako jednostavno receno da i malo dijete moze shvatiti:
Zato ne iskljucuj nijednu mogucnost... Mozda nam bas ti jednog dana napises svoju ispovijest slicnu ovoj i zahvalis Bogu na svemu.![]()
Pozdrav.
Ana video sam onu pricu negde na forumu kako ti i sugradjanka komentarisete da u Mostaru nema ljudi koji su se skinuli i ostali u gradu.Ja sam bio ove godine o februaru ako se dobro secam tamo.Upoznao sam dosta ljudi kojima se zivot promenio iz korena,koji su bili bas bas.A ima i onih koji su se vratili.Tako da mozda sretnes nekog od njih neki su cak i na ovom forumu.pozz
Cao Bobane,
nisam htjela reci da nema takvih ljudi, nego samo ja ne poznajem nikoga. Svi su se ponovo navukli ili uzimaju sve osim horsa.
Da mi je znat tko je iz Mostara na forumu?
nisam htjela reci da nema takvih ljudi, nego samo ja ne poznajem nikoga. Svi su se ponovo navukli ili uzimaju sve osim horsa.
Da mi je znat tko je iz Mostara na forumu?

Potpis.
- PsyTechGirl
Moguce .. nikad se ne zna .. u swakom sluchaju hwala na razumewanju - shto me niste shwatili poogreshno nego bash onako kako sam mislila ..AnAna_mo wrote:Sad cu ti reci nesto jako jednostavno receno da i malo dijete moze shvatiti:
Zato ne iskljucuj nijednu mogucnost... Mozda nam bas ti jednog dana napises svoju ispovijest slicnu ovoj i zahvalis Bogu na svemu.![]()
Pozdrav.
Pozzdraw swima ...
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..

Pa na žalost ni ja ne znam iz Bijeljine nekog da je "čist". Kao što Ana kaže i ako se slučajno neko skine sa heroina(retko) i dalje živi jako ne sređenim životom i konstantno se barem opija alkoholom. Mada slabo sam u kontaktu sa bilo kim tamo (što preporučujem svima koji se skinu) pa i ne znam kako stoje stvari. Pozzz
Ovo su ljudi iz Evandjeoske crkve iz Mostara koji zive nove zivote.Zaista sam srecan sto ih poznajem.pozdrav.
Pozdrav svima a pogotovo Bobanu, Bati i Tuznoj jer vas i licno poznajem.
De si ti Bobane, nema te kod nas malo da navratis? Sta ima, sta se dogadja kod tebe?
Tuzna ako nije tajna kako si ti sada?
AnAna_mo odlicno poredjenje i sto je jos vaznije istinito.
Novi zivot u Hristu! Vaaaauuuu! Ja sam jedan od sretnika koji je privilegovan da zivi novi zivot, ni manje ni vise nego u Hristu.
Zivot sa Hristom se ne moze recima tek tako opisati pa da te drugi razumeju i shvate. To se mora ziveti a moze ga ziveti ko god hoce. Ljudi, to je zivot vredan zivljenja.
Naravno da ima i zime u zivotu sa Hristom, ali kada zivis sa Njim On ti daje snagu i sposobnost da da na svom putu do proleca zivis i u zimi.
Veliki pozdrav od ekipe sa kucne i mene i zelimo vam da svi vi prihvatite Bozije principe u svoje zivote i na taj nacin upoznate Hrista ili Krista ako vam ovako vise odgovara.
De si ti Bobane, nema te kod nas malo da navratis? Sta ima, sta se dogadja kod tebe?
Tuzna ako nije tajna kako si ti sada?
AnAna_mo odlicno poredjenje i sto je jos vaznije istinito.
Novi zivot u Hristu! Vaaaauuuu! Ja sam jedan od sretnika koji je privilegovan da zivi novi zivot, ni manje ni vise nego u Hristu.
Zivot sa Hristom se ne moze recima tek tako opisati pa da te drugi razumeju i shvate. To se mora ziveti a moze ga ziveti ko god hoce. Ljudi, to je zivot vredan zivljenja.
Naravno da ima i zime u zivotu sa Hristom, ali kada zivis sa Njim On ti daje snagu i sposobnost da da na svom putu do proleca zivis i u zimi.
Veliki pozdrav od ekipe sa kucne i mene i zelimo vam da svi vi prihvatite Bozije principe u svoje zivote i na taj nacin upoznate Hrista ili Krista ako vam ovako vise odgovara.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Baš Vam zavidim, ali stvarno gospodine.trna wrote:Novi zivot u Hristu! Vaaaauuuu! Ja sam jedan od sretnika koji je privilegovan da zivi novi zivot, ni manje ni vise nego u Hristu.
- Zona Sumraka
ih, a tek ja...vauuuuuuuu...