Imam osjećaj da si jako mlada pošto tek pokušavaš saznati učinke trave... sve je to uredu i normalno za ovakvo doba u kojem živimo samo treba se s time znati izboriti i izaći na pravi put. Nemoj misliti da se i nama nisu smijali dok su nas nagovarali da probamo... jesu... ali poslije te više nitko ne nagovara... a neee... poslije mnogo poslije ti dodje da TI nagovoriš nekog da te ubije jer si kreten. Nitko te ne gleda kasnije na način npr. joj ja sam na dopu a ti nisi i baš si glupa. Razumiješ? Sigurna sam da si shvatila poantu.
Moj savjet ti je, mada je to teško, polako se probati odmaknuti od takvih ljudi ili barem smanjiti kontak s njima... pronaći neke ljude koji to ne koriste, i nemoj mi da ih nema

Nemoj propustiti sve u životu... moji su išli na more, u druge države, na skijanja, kupovali su aute, častili se svim i svačim što ti uljepšava dane... a ja... nemoram ti ni reći gdje je uglavnom svaki jebeni novac koji sam imala odlazio.
Želim ti puno sreće... razmisli o svemu dobro... biraj ono što je dobro za sebe, mislim na sebe i što tebi paše.. a ne što drugima paše... iz iskustva ti kažem ja i sigurna sam da bi i većin ljudi na forumu ti ovo isto rekla.