trava

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

...iva...

Re: trava

Post by ...iva... »

jako mi je drago što sam uspijela kod tebe bar neku reakciju stvoriti... znam da možda tebi ovo izgleda jako daleko ili čak i nemoguće ali eto ono što je tebi možda nemoguće masi ljudi je stvarnost.. vjeruj.

Imam osjećaj da si jako mlada pošto tek pokušavaš saznati učinke trave... sve je to uredu i normalno za ovakvo doba u kojem živimo samo treba se s time znati izboriti i izaći na pravi put. Nemoj misliti da se i nama nisu smijali dok su nas nagovarali da probamo... jesu... ali poslije te više nitko ne nagovara... a neee... poslije mnogo poslije ti dodje da TI nagovoriš nekog da te ubije jer si kreten. Nitko te ne gleda kasnije na način npr. joj ja sam na dopu a ti nisi i baš si glupa. Razumiješ? Sigurna sam da si shvatila poantu.

Moj savjet ti je, mada je to teško, polako se probati odmaknuti od takvih ljudi ili barem smanjiti kontak s njima... pronaći neke ljude koji to ne koriste, i nemoj mi da ih nema :-D , jer ima ih ali ako se vrtiš stalno u istom krugu ljudi naravno da ih nećeš naći.

Nemoj propustiti sve u životu... moji su išli na more, u druge države, na skijanja, kupovali su aute, častili se svim i svačim što ti uljepšava dane... a ja... nemoram ti ni reći gdje je uglavnom svaki jebeni novac koji sam imala odlazio.

Želim ti puno sreće... razmisli o svemu dobro... biraj ono što je dobro za sebe, mislim na sebe i što tebi paše.. a ne što drugima paše... iz iskustva ti kažem ja i sigurna sam da bi i većin ljudi na forumu ti ovo isto rekla. :) :)
narcohimno

Post by narcohimno »

ne da mi nije lako,nego...ali ovde se ne radi o meni nego o tebi.
evo sad cu ti reci svoje misljenje o tebi jer ne podnosim laz.zasto odmah ne kazes da si se malo zaigrala sa vutrom i da si se lose istripovala pa si zato resila da se obratis na forum za informaciju...odao te avatar"hasishi".tesko mi je da progutam pricu od nekog ko je toliko u fazonu da cak nemoze da iskulira i svoje korisnicko ime a kamoli...sta si pomislila da ce neko steci lose misljenje o tebi da si nedaj boze narcoman ako kazes da pusis?ma hajde,molim te...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

daj ba narco, zajebo' si i dzejms bonda...mozda je curica izabrala taj nik da se lakse asimilira...
hashishi

Post by hashishi »

narcohimno wrote:ne da mi nije lako,nego...ali ovde se ne radi o meni nego o tebi.
evo sad cu ti reci svoje misljenje o tebi jer ne podnosim laz.zasto odmah ne kazes da si se malo zaigrala sa vutrom i da si se lose istripovala pa si zato resila da se obratis na forum za informaciju...odao te avatar"hasishi".tesko mi je da progutam pricu od nekog ko je toliko u fazonu da cak nemoze da iskulira i svoje korisnicko ime a kamoli...sta si pomislila da ce neko steci lose misljenje o tebi da si nedaj boze narcoman ako kazes da pusis?ma hajde,molim te...
hmm skroz krivo misljenje imas...laz takodjer ne volim..ovo je forum i ne znam koji bi mi bio razlog da ovdje lazem i izvacim se kad me svakako niko ne poznaje... vutru nikad ni vidjela a kamoli da se poigram s njom...a korisnicko ime stvarno smijesno da po tome sudimo o ljudima ..
narcohimno

Post by narcohimno »

nije smesno uopste ali ok mene nemoj uveravati,ja znam da prepoznam laz.pozdrav
...iva...

Post by ...iva... »

ne uvjeravam ja tebe.. nemoj se nać uvrjeđen ali mislim da si mogao biti i malo blaži prema curi... eto toliko.
narcohimno

Post by narcohimno »

nisam se tebi obracao...
...iva...

Post by ...iva... »

samo 8) mala ( ja ovo mala iz milja, nemoj se naljutiti :) :) ) i sve će biti uredu...poštuj prvo sebe a onda tek druge.
sanela

Post by sanela »

@narcohimno i @iva
Ovaj put vas oboje upozoravam pred ban. Još jednu temu nađem li zachatanu vašim prepucavanjem bićete oboje banovani. Ja nisam sudija i ne pada mi na pamet da prosuđujem ko je prvi počeo i ko je više kriv.
hashishi

Post by hashishi »

narcohimno wrote:nije smesno uopste ali ok mene nemoj uveravati,ja znam da prepoznam laz.pozdrav
hehe vidim kako znas bas ti dobro ide...!!!
Post Reply