opet pad

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dragance72

Re: opet pad

Post by dragance72 »

hellfire wrote:i shta imash od utehe brate? hoce li ti biti lakshe s obzirom na situaciju u kojoj si? ne verujem...ovde jedino mozesh dobiti podrshq u odluci da se skidash
najpre raschisti sa samim sobom shta hocesh da preuzmesh povodom problema koji imash i zelish li istinski da odjebesh to zlo...
i sam si svestan toga shta se deshava zaebesh li se i uzmesh li ujdo a si ipak to uradio...moj ti je savet da izadjesh pred svoje i kazesh shta se deshava koliko god bilo teshko to uraditi...samo nemoj ih dovoditi pred svrshen chin ako stvarno ne mislish da stanesh zauvek...inache bi samo presipao iz shupljeg u prazno...maltretirao i sebe i svoje...
jer nishta ti ne znachi i da nadjesh te hepove i "skinesh se" ako opet uzmesh...vrtish se u krug...
gadna je problematika navlaka na hors, i ne moze svako na isti nachin reshiti taj problem...moj ti se savet da se obratish svojima za pomoc prvenstveno, a zatim videti shta dalje...
ljudi, sve je to jedno veliko sranje ja sam poceo da eksperimentisem kao klinac, vutra, lekovi i pice, pa onda trodoni pa onda heroin 10 meseci svaki dan na nos 93 god. nisam ni znao sta je kriza mislio sam grip kad sam se skidao. Posle sam ukapirao. E onda kao ja cu cistu apotekarsku, hm.. pa trodone i tako dok se ne navucem da mi ni dve kutije ne pomogne a onda, uzas depresija, nije kriza kao na dopu ali je depresija mnogo gora. i tako ja par meseci miran, pa mesec dva se "izludim" i onda mi treba mesedc dana da dodjem sebi, ili daj po alkoholu posle a ono...jos gore. lecio se u drajzerovoj kod Dr. Bukelica u palmotiocevoj ali bez tvoje resenosti ni p;rivatnik nece pomoci. i onda, sada aimam 35, od 28 prestanem sa svim do 33 cak sam i vezbao bildovao, lepo napredovao, dok se nije aktiviralo ponovo, ziveo9 sam sa nekim i poceo lagano alkohol umesto da sam otisao. A ondakad sm9o se rastali pakao, alkohol, trodon, heroin neko vreme, pa mnir i tako opet. i evo me nocas dao sam fon u rem i covek sa 2000 zapali i sad moram da jurim sutra pare da vratim fon, a inace ne radim poceo da osecam dep[resiju, a tek onda nisam spposoban da radim i eto zadnjih 20 tak dana ili alkohol, pa pauza, pa dop,. pa dan pauze intravenski. nisam se navukao fizicki ali se jadno osecam. flunisan sam pio
3 nedelje nista! moracu kod lekara mada sama bio i kod privatnog jedno vreme ali nisu oni carobnjaci, uglavnoim uy drajzerovu vise nikada,a tamo te gledaju kao poslednji olos! pozz
dragance72

Post by dragance72 »

hellfire wrote:i shta imash od utehe brate? hoce li ti biti lakshe s obzirom na situaciju u kojoj si? ne verujem...ovde jedino mozesh dobiti podrshq u odluci da se skidash
najpre raschisti sa samim sobom shta hocesh da preuzmesh povodom problema koji imash i zelish li istinski da odjebesh to zlo...
i sam si svestan toga shta se deshava zaebesh li se i uzmesh li ujdo a si ipak to uradio...moj ti je savet da izadjesh pred svoje i kazesh shta se deshava koliko god bilo teshko to uraditi...samo nemoj ih dovoditi pred svrshen chin ako stvarno ne mislish da stanesh zauvek...inache bi samo presipao iz shupljeg u prazno...maltretirao i sebe i svoje...
jer nishta ti ne znachi i da nadjesh te hepove i "skinesh se" ako opet uzmesh...vrtish se u krug...
gadna je problematika navlaka na hors, i ne moze svako na isti nachin reshiti taj problem...moj ti se savet da se obratish svojima za pomoc prvenstveno, a zatim videti shta dalje...
rajouno wrote:sta se desava?pozz
m a ja sam p;re neko vece overio nagutao se kutije trodona u toku dana i roknuo cistu lutku i zavrsio na wma u bgd. jao...kateter sve boli kad piskis, umalo ne umreh sreca sto sam bio sportista inace disanje je stalol sada imam tesku upalu pluca i lecim se kuci, a da ne mogu sam to znam moram da resim neki konflikt koji je "prauzrok da kod depresije" kad se javi posezem za naucenim ponasanjem to jest dopom. slazem se posao je izgovor ovde ga mnogi nemaju p a ne rade to, a ja sam uvek smatrao da zbog natprosecne inteligencije imam pravo na vise od drugih a nisam hteo da budem vredan. razmazili su me. jedna kola, druga kola, treca sva slupana ali kome da se obratim ovde u bgd-u kad kod mojih nemam razumevanja. unapred zahvalan.
BORBA

Post by BORBA »

vozdrica.evo vrno sam se poslije dugo vremena i svtratio u ovaj nas mali kutak.nije me dugo bilo zato sto sam bio na vikendici na skidanju.vjerujte ovo mi je bilo naj gore skidanje do sada.dosao sam danas i sutra idem da napravim termin i uplatim avans za blokator koji zelim da ugradim na tri mjeseca pa cu kasnije ako bogda da produzujem i imam u planu 18 mjeseci da ga koristim.sta ima kod vas za tebe modesty veliki pozdrav jer si mi da se drugi ne nadu uvrijedeni najvise legla sa svojim stavovima o ovom sranju.za ostale isto veliki pozdrav i vjerujte da mi je dosta pomogao i ovaj forum i ispovjesti koje sam citao mada sam ja manje vise sve to znao i svi smo mi kroz isto prolazili.ja mislim da taj blokator nije los jer sam ja pio blokatore ali sam poceo poslije izvjesnoig vremena da ih ne uzimam i tako se ponovo nakacio.zato sam sad odlucio da ugradim implatant koji kosta 500 eura na tri mjeseca i nije to neki novac ako ce napraviti rezultat.znate i sami koliko damo na sam dop.imali iko informacije koliko kosta u beogradu implatant dok jos nisam napravio dogovor sa ovom doktoricom jer se ovde ceka par dana dok oni dobiju zato se daje avans unaprijed.punovas pozdravljam i nadam se da ce mi neko veceras odgovoriti na moj upit ha.cuvaj te se pa se cujemo :axe:
Post Reply