ljudi, sve je to jedno veliko sranje ja sam poceo da eksperimentisem kao klinac, vutra, lekovi i pice, pa onda trodoni pa onda heroin 10 meseci svaki dan na nos 93 god. nisam ni znao sta je kriza mislio sam grip kad sam se skidao. Posle sam ukapirao. E onda kao ja cu cistu apotekarsku, hm.. pa trodone i tako dok se ne navucem da mi ni dve kutije ne pomogne a onda, uzas depresija, nije kriza kao na dopu ali je depresija mnogo gora. i tako ja par meseci miran, pa mesec dva se "izludim" i onda mi treba mesedc dana da dodjem sebi, ili daj po alkoholu posle a ono...jos gore. lecio se u drajzerovoj kod Dr. Bukelica u palmotiocevoj ali bez tvoje resenosti ni p;rivatnik nece pomoci. i onda, sada aimam 35, od 28 prestanem sa svim do 33 cak sam i vezbao bildovao, lepo napredovao, dok se nije aktiviralo ponovo, ziveo9 sam sa nekim i poceo lagano alkohol umesto da sam otisao. A ondakad sm9o se rastali pakao, alkohol, trodon, heroin neko vreme, pa mnir i tako opet. i evo me nocas dao sam fon u rem i covek sa 2000 zapali i sad moram da jurim sutra pare da vratim fon, a inace ne radim poceo da osecam dep[resiju, a tek onda nisam spposoban da radim i eto zadnjih 20 tak dana ili alkohol, pa pauza, pa dop,. pa dan pauze intravenski. nisam se navukao fizicki ali se jadno osecam. flunisan sam piohellfire wrote:i shta imash od utehe brate? hoce li ti biti lakshe s obzirom na situaciju u kojoj si? ne verujem...ovde jedino mozesh dobiti podrshq u odluci da se skidash
najpre raschisti sa samim sobom shta hocesh da preuzmesh povodom problema koji imash i zelish li istinski da odjebesh to zlo...
i sam si svestan toga shta se deshava zaebesh li se i uzmesh li ujdo a si ipak to uradio...moj ti je savet da izadjesh pred svoje i kazesh shta se deshava koliko god bilo teshko to uraditi...samo nemoj ih dovoditi pred svrshen chin ako stvarno ne mislish da stanesh zauvek...inache bi samo presipao iz shupljeg u prazno...maltretirao i sebe i svoje...
jer nishta ti ne znachi i da nadjesh te hepove i "skinesh se" ako opet uzmesh...vrtish se u krug...
gadna je problematika navlaka na hors, i ne moze svako na isti nachin reshiti taj problem...moj ti se savet da se obratish svojima za pomoc prvenstveno, a zatim videti shta dalje...
3 nedelje nista! moracu kod lekara mada sama bio i kod privatnog jedno vreme ali nisu oni carobnjaci, uglavnoim uy drajzerovu vise nikada,a tamo te gledaju kao poslednji olos! pozz