Luna wrote:ali onda kad sjednes u dobro auto i sve se okrecu za tobom i gledaju te i dive ti se a ni ne znaju te...pa moram vam reci da je dobar osjecaj skroz
Apsolutno se slazem!
Kad smo kod brze voznje, imam ortaka koji valja kola i onda svaki auto prvo "isprobavamo" znaci okretanje pod rucnu, i maximalno ih akamo, tako da vecina mojih drugova su dobri vozaci.
Al' imam jednog... dobro on vozi, al' on se od ugla Ustanicke i Vojislava Ilica do hotela Srbija zaleti 160! i onda prolecemo kroz crvena svetla... golf 4, dobar auto, dobro on vozi... al' ziv se isprepadam kad se sa njim vozim!
I jos jedan drugi lik, tip je vozio neke trke nemam pojma sta... tako da stvarno decko vozi i razbija. Al' ima ruznu naviku da dok vozi, non-stop nesto cacka po kolima, te pali cigaru, te namesta prozor, te ukljucuje-iskljucuje grejanje, pa pojacava/smanjuje radio, pa namesta pikslu... A sto je najgore, radi se.
Strasno! Nije mi frka da se vozim sa njim i 200 (ima bruka dobru bembaru), al' kad VOZI, a ne kad cacka gluposti po kolima (pri brzini od 120!)!
bas me nervira!

When Hell is full, the dead will walk the Earth.